• Menu
 • Krachtig èn vrouwelijk

  Leven en werken vanuit vrouwelijke kracht

  Jij, mooie vrouw, hebt een geschenk te geven aan de wereld.
  Ik weet het zeker, want daarom ben jij hier.
  Weet jij al dat jijzelf dat geschenk bent?

  Het gaat niet vooral om jouw skills, het gaat vooral om wie jij bent!

  Hoe heerlijk zou het zijn voor jezelf en je omgeving als je daar echt van kunt genieten, van de vrouw die jij bent, van jouw schoonheid, jouw waarde, jouw unieke aanwezigheid, jouw vreugde, jouw sensualiteit, jouw kijk op de wereld.

  Jouw vrouw-zijn betekent veel meer dan er aantrekkelijk uitzien, zorgzaam en begripvol zijn of in staat zijn de boel bij elkaar te houden. Om dat te bewijzen hoef je niet meteen te grijpen naar je mannelijke kwaliteiten van organiseren, doorzetten, efficient en doelgericht zijn, no-nonsense of misschien wel een beetje meedogenloos je concurrenten ‘bestrijden’.

  Hoe zou het zijn als jij je vrouwelijk essentie zou gaan omarmen?

  Als een onmisbare kracht in de wereld, een kracht die jij als ziel wilt en kunt belichamen, gewoon omdat je een vrouw bent?

  Kun je dat weer leren? Vrouwelijk EN krachtig aanwezig zijn? Jazeker, niet uit een boekje, maar wel door het te ervaren en samen met andere vrouwen te trainen en onderhouden. Want dat we onze eigen vrouwelijke grond weer moeten ‘veroveren’ is een ding dat zeker is. En niemand anders kan dit beter doen dan jij zelf.

  Eerste aankomende data

  Nadat ik 12 jaar lang de basistraining Art of Feminine Presence heb gefaciliteerd, word deze in 2023 voor de laatste maal gegeven. De training zit inmiddels meer dan vol.

  Als vervolg op de Art of Feminine Presence geef ik daarom ook nog een laatste maal de vervolgtraining ‘De Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin’.

  Deze halfjaar training start in het najaar van 2024. Lees meer over het programma. Of meld je gelijk aan.

  Het belangrijkste dat de AFP mij heeft gegeven is een zachte wijze van verdieping. Het brengt mij dichter bij mezelf. Het roept dan ook een boel emoties op, fijn uiteraard, want ik wil graag mijn rugzakje legen, al weet ik niet altijd gelijk hoe ik daarmee moet dealen. Ik leer er gewoon mee te zijn. Ik voel dat jij een echte energietovenares bent, die met heel veel liefde en helderheid op een hoge frequentie inzichten kan doorgeven of energie kan transformeren. Ik denk dat jouw trainingen diepe impact hebben (of nog meer kunnen hebben als ik het vaker doe, waardoor zaken inslijten).

  Anne Blom

  Wow! Genieten, Inspirerend. Zo’n warm hart heb ik gekregen van alles bij elkaar. Meer vrouw zijn, meer kracht, meer mezelf zijn + verbinding, zusterschap, warmte, liefde.

  Ria

  Ik heb aan een kennismakingdag voor Art of Feminine Presence deelgenomen. Het was een bijzondere dag. Ik had er veel zin in maar vond het ook heel spannend. Een groep vrouwen die ik niet kende en waar ik mijn ervaring en verhaal mee zou delen. De eerste kennismakingsronde was meteen al heel speciaal en raakte mij tot diep van binnen. Ik heb geleerd van de verhalen van alle mooie vrouwen die er aanwezig waren en ik heb mezelf ruimte gegeven om mijn verhaal er te laten zijn. Voor dat laatste moest ik door een hele dikke muur bij mezelf heen maar het gaf zoveel opluchting en ruimte toen het er mocht zijn. Wilka en de andere vrouwen die aanwezig waren hebben deze ruimte gegeven. Voor mij was het een dag waar ik helemaal met mezelf bezig mocht zijn waar ik ook zeker weerstand heb gevoeld maar weer een stap verder ben gekomen bij mezelf. Ik kijk uit naar het vervolg van het programma!

  Eefke

  Omdat ik veel vanuit mijn hoofd doe en daardoor geen verbinding heb met mijn lijf en gevoel, en deze cursus daar juist de nadruk op legt, was dat een reden voor mij om mee te doen. Er is heel veel gebeurd in de training, maar vooral dat ik heb GEVOELD en ik het idee heb dat daarmee wat blokkades echt doorbroken zijn. Voor het eerst in mijn leven heb ik een energieboost in mijn bekkengebied gevoeld die ik nog nooit had gevoeld. Ik ken veel vrouwen die onafhankelijk in het leven staan, niemand denken nodig te hebben …. dat stuk kennen we… maar je wordt meer heel als je ook die ander kant omarmt, je lijf, je emoties en je vrouwelijkheid.

  Nancy

  Deze cursus was in een woord ‘helend’ en heerlijk, zeer eenvoudig en toch zo rijk. Ik weet nu dat ik geroepen wordt voor ‘ik’ en dat ik een binnenweg heb af te gaan, i.p.v. mij dienstbaar op te stellen. Steeds opnieuw terug naar mijzelf en van daaruit naar buiten…. Voor vrouwen die hier aan toe zijn is dit een groot cadeau aan zichzelf.

  Ada Schipper

  Dit waren dagen waarop je veel kunt leren over wie je bent als vrouw en dat ook mogen voelen. De training werd gegeven door een warme, liefdevolle en krachtige vrouw die zich heel zorgvuldig uit kan drukken, in contact blijft met de deelneemsters en je een stap verder weet te brengen. Zij is een wijze vrouw. Ik kan deze training zeker aanbevelen.

  Adrie Koppers

  Wat was het een mooie dag gisteren. Heel en vervuld ben ik naar huis gegaan. Hoe mooi dat ik op deze tedere manier op zoek kan naar wat mijn lichaam nodig heeft. Ik voel me zo gekoesterd. Ik ben je heel dankbaar dat je met dit werk deze kennis beschikbaar maakt voor mij en andere vrouwen ❤

  Natasja Rutten

  Sinds ik mijzelf als vrouw serieus neem, en dat ook werkelijk doe, denk en voel, zijn alle rollen die ik opneem in mijn leven zoveel eenvoudiger. Het start simpel om jezelf als vrouw serieus te nemen: Art of Feminine Presence!

  Chantal Vanderhallen

  De kennismakingsdag AFP is een dag die elke vrouw zou moeten ervaren/zichzelf mag gunnen. Je ervaart hoe het is om vanuit je buik te leven i.p.v. je hoofd. Je ervaart wat je echt prettig vindt, in een veilige, fijne omgeving. Ik heb ontdekt dat ik het prettig vind om meer in rust te komen en ik ben nieuwsgierig geworden naar de volledige cursus.

  Bettina

  In de training Art of Feminine Presence hoopte ik erachter te komen wie ik ook alweer ben en meer in mezelf te aarden, na een moeilijke periode en ik ben er achter gekomen dat je de kracht in jezelf kunt vinden en erop kunt vertrouwen dat er meer is dan de dagelijkse gekte. Ik kan iedere vrouw aanraden deze training te gaan doen, omdat het je absoluut iets gaat geven waarvan je nu misschien nog niet weet dat je  het mist, of in je hebt. Maar waardoor je je rijk, vol en warm gaat voelen.

  Jasja

  Wat kun je van mij leren?

  Vanuit mijn zeer rijke ervaring in leven, werken, trainingen volgen en geven heb ik met vallen en opstaan ontdekt wat het is om vanuit mijn vrouwelijke voedingsbron te leven. Ik ken uit eigen ervaring de valkuilen, angsten en verleidingen. En ik ken nu inmiddels ook de gigantische vreugde, vrijheid en vitaliteit die leven vanuit mijn vrouwelijke krachtbasis mij oplevert.

  Ik heb gewerkt met groepen van 2 tot 2000 vrouwen, en ik kan je, als echte ‘wijze vrouw’, zeggen dat alleen als wij onze fantastische vrouwelijke lichamen op een vrouwelijke wijze besturen, de energie volop zal blijven stromen.

  Mijn kennis en tools doorgeven aan alle prachtige vrouwen in de wereld is al vele jaren mijn passie en bron van eigen vreugde.

  Art of Feminine Presence

  Als certified teacher van ‘The Art of Feminine Presence’, en meer dan 10 jaar intensief hierin les geven, leer ik jou een aantal simpele en zeer effectieve oefeningen waardoor je weer thuis komt bij jezelf en voortaan van daaruit wilt leven en werken. Dit kan in privé-sessies of via de basistraining van 5 dagen.