• Menu
 • Appendix

  Wat is er veranderd aan de digitale appendix?

  Op dit moment is de inhoud van de digitale appendix nog hetzelfde als voorheen. Echter zal er in de toekomst af en toe nieuwe content en verwijzingen worden toegevoegd.

  Het enige dat sinds oktober 2023 is veranderd is dat deze digitale appendix sindsdien gratis voor iedereen beschikbaar is, ook voor diegenen die een geleend boek lezen, of het boek zelfs helemaal niet hebben gelezen.

  Ik heb al eerder toegang gekregen tot de apendix, maar mijn downloads zijn verdwenen!

  In oktober 2023 hebben we besloten de digitale appendix voor iedereen gratis beschikbaar te maken. Als cadeau van mij aan jou, met dank aan alle mensen die hebben bijgedragen aan het overweldigende succes van het Handboek Energetische Basiskennis.

  Heb je voor oktober 2023 toegang gekregen tot de Appendix met je code?
  Dan zul je zeker merken dat er wat veranderd is.

  Voorheen werden de meditaties toegevoegd als digitale download aan jouw account.

  Nu vind je alle downloads op de appendix pagina. Op deze appendix pagina kun je nu niet alleen de bestanden downloaden, maar ook direct luisteren in je browser.

  Daarnaast vind je voor ieder hoofdstuk een lijst met boeken en artikelen die mij hebben geïnspireerd bij het schrijven van het boek, en die jou de mogelijkheid geven dieper in een of ander onderwerp door te dringen.

  Veel plezier ermee.

  Mijn code werkt niet

  Je hebt geen code meer nodig.

  Ook als je al eerder jouw code hebt gebruikt en de appendix hebt gedownload.

  Vanaf oktober 2023 is de gehele digitale appendix gratis voor iedereen beschikbaar op de pagina ‘appendix’.

  Hoe wissel ik mijn code in?

  Vanaf oktober 2023 is de digitale appendix gratis beschikbaar voor iedereen, ook voor jouw familie of vrienden. Ook voor iedereen die het boek heeft geleend of de tweede eigenaar is.

  Oftewel:

  JE HEBT VANAF NU GEEN CODE MEER NODIG 😁

  Ga naar de pagina ‘appendix’ (zie menu) en de informatie en meditaties zijn direct voor jou beschikbaar.

  Hoe kom ik aan een code voor de gratis appendix?

  De appendix behorende bij het Handboek Energetische Basiskennis – Hoe energie voor jou werkt, is vanaf oktober 2023 vrij gegeven. Mijn cadeau aan jou.

  Zo is deze digitale appendix ook beschikbaar voor iedereen met een geleend boek, tweedehands boek, of boek uit de bibliotheek.

  Waar is de appendix?

  Bij het uitklapmenu bovenaan iedere pagina vind je de keuze ‘appendix’. Ga hier naartoe.

  Je krijgt meteen toegang tot de aanbevolen literatuur bij alle hoofdstukken en de audiofiles met geleide meditaties.

  Ook zullen eventuele speciale aanbiedingen of nieuwe aanbevelingen op deze pagina verschijnen.

  Wat is de appendix?

  De appendix bestaat uit verwijzingen naar (gebruikte en aanbevolen) literatuur behorende bij het Handboek Energetische Basiskennis – Hoe energie voor jou werkt.

  Per hoofdstuk vind je een lijst die aansluit bij de inhoud van dit hoofdstuk. Door op de titel te klikken, kom je meteen in Bol.com of een ander verkoopkanaal, waar je meer kunt lezen over de inhoud van het boek en het direct kunt bestellen.

  Een tweede deel van de appendix bestaat uit 5 geleide meditaties uit het boek, zodat je op een rustig moment je kunt laten meenemen in je eigen ervaring van hoe energie voor jou werkt. Als bonus ontvang je ook nog een ‘integratie-meditatie’ en de bijbehorende uitleg en introductie. Deze geleide meditatie ondersteunt jouw energielichaam om zich aan te passen aan nieuwe kennis, inzichten en ervaring.

  Training & Consult

  Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe trainingen?

  Wil je op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, online trainingen, interactieve lezingen, podcasts of nieuwe data voor een specifieke training, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
  De nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, maar mijn streven is naar eens per maand.
  Het bevat een blog die aansluit op mijn belevenissen in deze tijd en daarmee hopelijk ook jou inspireert met andere ogen te kijken naar wat zich in jouw leven voordoet.
   
  Ook laat ik in mijn nieuwsbrief altijd weten welke evenementen er staan gepland. Met links naar de agenda of om je direct te registreren.
   
  Mocht je geen nieuwsbrief willen ontvangen, stuur mij dan een persoonlijke mail waarin je aangeeft over welke training je informatie wilt. Dan zet ik je op die specifieke mailinglijst.

  Ik ben geïnteresseerd in een persoonlijk consult. Welke mogelijkheden zijn er?

  Als je bent geïnteresseerd in een persoonlijk consult, kijk dan onder de menu-link ‘consult‘ en ontdek welke mogelijkheden er zijn, wat de tarieven zijn en hoe je mij kunt bereiken.

  Vanwege een zeer volle praktijk kan het even duren voordat je antwoord van mij krijgt, en mogelijk moet ik je op een wachtlijst plaatsen.

  Meestal is het wel mogelijk een kort telefonisch gesprek te hebben, waarin we kunnen ontdekken of we met elkaar matchen. Daarvoor kan je gebruik maken van het ‘kennismakingsformulier’ op de pagina ‘afspraak maken‘.

  “Het is mijn wens jou de hand te reiken op jouw unieke levenspad, als jij dat ook wenst.”

  Account

  Hoe maak ik een account?

  Tijdens het afrekenen in de shop wordt er automatisch een account voor je aangemaakt.

  Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

  Als je nog niet ingelogd bent: Ga naar de login pagina en kies voor ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

  Als je ingelogd bent: Ga naar je account pagina en voer daar je huidige en je nieuwe wachtwoord in.

  Ik kan de digitale bestanden niet afspelen

  Het kan zijn dat je de bestanden probeert af te spelen vanuit je online account. Bij een slechte verbinding of weinig MB’s op je apparaat, kan hierdoor storing optreden.

  We raden je aan de bestanden eerst te downloaden op je computer en daarna over te zetten op een mobiel apparaat. Uit ervaring is gebleken dat het niet altijd lukt om de bestanden rechtstreeks te downloaden op je mobiele apparaat.

  Shop

  Hoe maak ik een account?

  Tijdens het afrekenen in de shop wordt er automatisch een account voor je aangemaakt.

  Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

  Als je nog niet ingelogd bent: Ga naar de login pagina en kies voor ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

  Als je ingelogd bent: Ga naar je account pagina en voer daar je huidige en je nieuwe wachtwoord in.

  Ik wil mijn bestelling betalen, hoe doe ik dat?

  Om te betalen ga je eerst naar je winkelmandje.

  Heb je een kortingscode, vul deze dan in en klik op hernieuw.

  Daarna volg je alle verder stappen.

  Je kunt betalen met Ideal of Paypal.

  Waar kan ik mijn digitale bestanden (downloads) terugvinden?

  Je bestanden verschijnen in je account.

  Daarvoor log je eerst in met je gekozen naam en wachtwoord. Klik op je accountnaam en kijk onder downloads Hier vind je al jouw gedownloade producten terug.

  Wij raden je aan deze vervolgens op je eigen computer te downloaden, zodat je ze altijd bij de hand hebt, ook als je offline bent.