• Menu
 • Ontsluit je kracht

  Ik verheug me erop jou te zien voor wie je werkelijk bent

  Wie we werkelijk zijn ligt echter verborgen achter lagen en maskers die ons hebben helpen overleven in deze wereld vol do’s & dont’s, terwijl we zelf ook het contact met onze ware aard soms bijna lijken kwijt te zijn.

  Wie ben ik, wat voel ik, wat wil ik eigenlijk met mijn leven?

  Dit zijn vragen die veel mensen hebben en soms worden die vragen extra dringend, omdat je levenssituatie plotseling verandert, of is veranderd. Deze belangrijke vragen worden ineens extra intens op bepaalde momenten, kruispunten in ons leven:

  • Je bent een dierbare vriend, familielid of collega kwijt geraakt en voelt je verloren
  • Je bent ineens zonder werk en bent je doel, structuur of bestemming kwijt
  • Je eigen bedrijf loopt niet meer zoals je had gedacht en je weet niet meer wat je nu eigenlijk wilt
  • Een belangrijke relatie is gestopt, of een nieuwe dient zich aan en je ervaart onzekerheid, jaloezie, eenzaamheid, angst
  • Je lichaam doet (ineens) niet meer wat het altijd voor je heeft gedaan en je bent je zelfvertrouwen kwijt geraakt.

  Juist op deze momenten worden die bovenstaande vragen ineens heel belangrijk en kan er een poort open gaan naar een andere, misschien wel heel aantrekkelijke versie van jou.

  En juist dan heb je een betrouwbare gids nodig die jou helpt het vertrouwen in jezelf terug te vinden of te vergroten. Iemand die je steunt en stimuleert nieuwe stappen te zetten.

  “Je kunt merken dat Wilka een solide basis heeft. Het is ook duidelijk dat ze al veel aan zichzelf heeft gewerkt, waardoor ze ook veel diepgang heeft. Wilka is een soort container vol ervaring, kennis , kracht en wijsheid, waardoor ik me veilig voel en waardoor ik mijn eigen kracht weer kan ontdekken. Ik leer weer vertrouwen op die nieuwe kracht in mezelf, waarbij Yin en Yang samenkomen.”

  Bernadette

  Leven of overleven

  Als je ineens geen vermogen, energie of zin meer hebt om op dezelfde manier te overleven als je altijd deed, gebeurt er ineens iets heel bijzonders. Je gaat dieper graven, dieper luisteren en daar ergens binnen in je eigen diepte, ga je voelen dat er meer mogelijk is. Dan begint jouw Ziel je te roepen.

  Jouw Ziel wil gezien worden, vooral door jezelf. Maar het wil zichzelf ook uitpakken, wil volledig leven, in de wereld, en niet alleen verborgen in jou. Het wil gebruik maken van alle intelligentie die het tot zijn beschikking heeft: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Dit cadeau ingepakt houden maakt je onzeker, verward of ziek.

  Volledige aandacht voor jou

  Individuele sessies brengen je meer in contact met wie JIJ werkelijk bent en wat je hier komt doen. In deze sessies gaat het echt helemaal om jou, om wat jou tegen houdt, om te ontdekken waar je natuurlijke talenten en vermogens liggen en waar je jouw leven naartoe wilt sturen. Blokkades die jou ervan weerhouden om helemaal jezelf te zijn, krijgen ineens de volle aandacht van mij en ook van jezelf.

  Ontspanning, transformatie en meer energie

  Deze aandacht, in combinatie met verschillende energetische healing technieken, brengt ontspanning en het brengt de levensenergie weer in beweging. Dit is het moment waarop je blokkade kan transformeren. Dat kan op dat moment lastig, pijnlijk, of zelfs ongewenst lijken, maar wanneer je, met alle aandacht erbij, toch mee beweegt, zul je ontdekken dat je niet alleen meer vrijheid voor jezelf hebt gecreëerd, maar dat je ook meer energie tot je beschikking hebt gekregen.

  “Ik heb met Wilka gewerkt aan mijn levensangst. Bij haar heb ik weer leren voelen en ervaren wat liefde is. Het is nog altijd niet makkelijk, maar ik heb nu tenminste een basis in mezelf, waardoor ik veel meer kan dan ik voor mogelijk hield.”

  Norma

  Waarmee kan ik je helpen

  Met meer dan 30 jaar ervaring als healer en energiecoach ondersteun ik jouw proces. Niet alleen door jou mijn volledige, oprechte aandacht te geven, maar ook vooral door krachtige en hoogfrequentie levensenergie te faciliteren. Het is die pure levensenergie die jou helpt om je bewustzijn zelfstandig te transformeren, zodat jij gaat voelen dat jij het echt zelf ook in je hebt.

  Van jongs af aan heb ik het vermogen om meer lagen van de werkelijkheid waar te nemen en door de jaren heen heb ik dit vermogen steeds verder mogen ontwikkelen. Wanneer ik naar jou kijk is het net alsof ik vanzelf meer zie dan wie jezelf denkt dat je bent.

  Ik vind het heerlijk om jou terug te spiegelen welke potentie jij allemaal in je hebt en ik kan je helpen jouw beperkende overtuigingen over jezelf onder ogen te zien en los te laten als je daaraan toe bent. Tijdens dit proces zal jouw enthousiasme over je eigen kracht, grootsheid en overvloed aan mogelijkheden toenemen. Door deze kracht te ontsluiten, kun je jouw leven op een natuurlijke manier in de juiste richting buigen, waardoor je weer gaat voelen dat JIJ leeft.

  Wat doe ik voor jou

  Het brengt mij ongelooflijk veel vreugde als ik zie hoe jij jouw EIGEN zelfhelende en transformerende vermogen begint te activeren en als ik je zie ontwaken in wie jij werkelijk bent. Bij dit belangrijke en wezenlijke proces ondersteun ik je met al mijn vermogens, vaardigheden en ervaring.

  Ik maak gebruik van

  • verschillende healing methodes (o.a. Reiki Master healing, Vortex Healing, Quantum Touch, Healing of Grace, ET healing)
  • bodywork (o.a. Art of Feminine Presence, body drum release, shaking medicine, massage, Emotional Freedom Technique)
  • diverse vormen van meditatie, imaginatie, stemwerk en coaching
  • praktische ondersteuning bij het daadwerkelijk implementeren van jouw persoonlijke groei- en bloeiplan

  Dit alles altijd afgestemd op wie en waar jij bent IN HET MOMENT, om jou op die manier je kracht te helpen ontsluiten, zodat jij echt gaat VOELEN wie je bent en waar je heen wilt.

  Wat levert dit jou op

  Echt in contact komen met wie je werkelijk bent, geeft een fantastisch gevoel van vrijheid en verbinding met je persoonlijke vermogen, met je Ziel en met jouw plek in de wereld. Je kunt je weer verder openen om de vitale, ondersteunende energie uit het Universum en de Aarde (en al haar bewoners) te ontvangen. You are ready to go!

  “Wilka, dank je wel.

  Je ontmoeten was zo’n zegen en meer. Je bent echt begaafd en zo krachtig. De aarde is zo gelukkig om jou te hebben. En ik ben zo blij dat het lot onze paden op dit perfecte moment heeft laten kruisen. Ik heb het geluk gehad om in de loop der jaren hulp te krijgen van vele genezers en dokters. Vriendelijke mensen, die geprobeerd hebben me te helpen. Maar ik heb me nog nooit zo begrepen gevoeld als bij jou.

  Ik ging naar deze healing in de hoop mijn oorontsteking te verlichten en mijn energie op te krikken. De healing sessie heeft mijn ziektes niet genezen zoals ik had gehoopt. In plaats daarvan gaf het me aanwijzingen voor de eerste stap op het pad van het leven. Ik heb er geen woorden voor. Het was zo krachtig, maar tegelijkertijd zo subtiel. Realisaties blijven opduiken uit mijn verleden. Ik heb mijn best gedaan, het is niet mijn schuld. Ik ben mijn nieuwe thuis aan het uitproberen, mijn kasteel. Mijn lichaam aan het vullen met mezelf.

  Ik ben voor altijd dankbaar dat ik je heb ontmoet. Heel erg bedankt voor alles.”

  Helene

  Welke consulten zijn er?

  BEVRIJD JE LEVENSKRACHT

  PERFECT ALS ONDERSTEUNING IN MOEILIJKE PERIODES
  • Je wilt zoveel, maar loopt steeds tegen (dezelfde) belemmeringen op; gezondheid, geldgebrek, relatieproblemen, enz.
  • Je merkt dat je steeds vervalt in oude verhalen, emoties, oordelen en overtuigingen.
  • Of misschien merk je wel dat je levenslust en levenskracht zijn verdwenen.
  • Je ervaart het o.a. als ziekte, pijn, zorgen, somberheid, moeheid, verwarring, conflict, angst voor de toekomst, woede, onmacht, jaloezie, wrok, burn-out en afgunst.

  Met behulp van haar ervaring, intuïtie en een breed scala aan technieken helpt Wilka jouw ‘opgesloten’ levensenergie te bevrijden. Hierdoor kan het leven weer stromen, krijg je weer vertrouwen en kom je weer in contact met je eigen innerlijke wijsheid, helende kwaliteiten en bestemming.

  ACTIVEER JE BESTEMMING

  PERFECT ALS JE ERAAN TOE BENT ZICHTBAAR TE WORDEN
  • Je weet dat je hier bent met een bedoeling, maar je kunt er nog niet precies je vinger op leggen
  • Je wilt betekenisvol in de wereld staan en hebt al veel aan jezelf gewerkt, en nu wil je het meer concreet maken
  • Je bent in contact met je energie en intuïtie en wilt dit alles meer richting geven op een manier die past bij jouw bestemming

  Misschien wil je deze ‘roeping’ vormgeven in de vorm van een eigen bedrijf, als zelfstandig ondernemer, free-lancer of ZZP-er.

  • Wilka ondersteunt je om bestemming te herkennen en ‘in eigendom te nemen’
  • Samen gaan we op zoek naar de kern van jouw missie en levensdoel en hoe je dit op een heldere manier kunt integreren en communiceren.
  • Samen met de buitengewoon goede ontwerper en webdesigner Antal Hendrix van Spronsen kunnen we je helpen bij het ontwerpen van een logo, website en andere communicatiemiddelen.

  Sessies vinden plaats bij voorkeur life in Haarlem maar zijn ook mogelijk via Skype.
  Energetische sessies kunnen jouw proces enorm ondersteunen.

  VERGROOT JE BEWUSTZIJN

  PERFECT ALS JIJ WILT GROEIEN EN BLOEIEN
  • Je bent al behoorlijk bewust en aangesloten op je innerlijke wijsheid, helende kwaliteiten en bestemming, en je wilt dit onderhouden.
  • Misschien wil je gewoonweg steun bij je verdere groei.

  Wilka helpt je energie in balans te brengen, in afstemming op je eigen ontwikkeling, in verbinding met je Ziel. Ze helpt je jouw energiefrequentie steeds verder te verhogen naar die van Liefde of hoger.

  VERHOOG JE FREQUENTIE

  PERFECT ALS ‘ONDERHOUDSBEURT’
  • Je begint te snappen dat emoties, gedachten, intuïtie en energie belangrijk zijn, maar je hebt nog geen idee hoe je daarmee in contact komt en hoe dat je leven kan verbeteren.
  • Misschien heb je specifieke vragen of juist zoveel vragen dat je niet weet waar te beginnen en je bent op zoek naar een gids op je pad.

  Aan de hand van jouw eigen vragen en situatie maakt Wilka op heldere wijze duidelijk hoe jouw energetische anatomie in elkaar zit en laat je deze ook zelf ervaren. Intussen ontvang je hulp bij het loslaten van oude, beperkende patronen en het activeren van je eigen zelfgenezend vermogen.

  Ik wilde een ET Healing van Wilka omdat ik vast liep met mijn emoties en daar fysieke klachten bij ervoer. Waar ik vooral baat bij heb gehad is de verlichting die ik merkte. Ik voelde mijn lichaam weer ontspannen en openen. Alsof er een last van me af werd gehaald. Ik vind Wilka’s manier van behandelen fijn omdat ik merk dat ik het prettig vindt dat ik totaal in mijn waarde wordt gelaten en er niet alleen maar van alles verbeterd hoeft te worden aan mijn zijn en aan mijn persoon maar er wordt vriendelijk gewezen op de (pijn)punten die aandacht behoeven en bijdragen tot mijn helingsproces. Ik kan anderen zeker naar Wilka doorverwijzen. Wanneer het over een ET healing gaat dan wel wanneer de client in staat is tot verder en diepgaand zelfonderzoek. Zo niet dan icm coaching.

  Hanneke

  Ik ervaar Wilka als een veilige haven om aan mijzelf te werken. Wilka begeleidt mij daar met volle begrip en liefde in. Zij leert mij om aandacht voor mijn behoeftes te hebben op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak.
  Bij de problemen waar ik tegen aan loop, of bij verschillende emoties stelt Wilka altijd de juiste vragen. De manier waarop zij mij begeleidt is iedere keer weer op een andere maar altijd liefdevolle manier, zonder oordeel en ook altijd vanuit wat goed voelt voor mij. Wilka heeft een gave om alles even op te kloppen en op de juiste plek neer te laten dalen. Ik merk vaak gelijk al veranderingen na de sessie, soms klein, soms groot. Ik heb er veel baat bij en voel dat ik er enorm door groei op verschillende lagen in mijzelf.
  Voor mij is een sessie bij Wilka altijd weer bevrijdend en even op de tafel onder de magische handen van Wilka is voor mij de kers op de taart! Ik weet dat veel mensen baat kunnen hebben bij Wilka, ik verwijs mensen dan ook met vertrouwen naar haar door.

  Y. Habraken

  Ik ging voor een ET healing naar Wilka omdat dit een healing is die zowel fysiek als energetisch op lagen werkt waar je bij een healing zonder ET niet komt. Het voordeel van deze behandeling is dat met hulp van buitenaardse wezens deze dieper kunnen kijken en ook kunnen opereren. Wat de behandeling mij heeft gegeven is stukje genezing op een plek die bij een gewone healing tot nu toe niet te genezen viel. Ik kon vooral bij de eerst ET Healing heel duidelijk voelen en volgen waar ze aan het werk waren en wat ze aan het doen waren. Het is heel verfijnd en precies hoe er gewerkt word. Het voelt echt als een energetische minitieuse operatie.
  Daarna voelde ik me ook echt geopereerd in die zin dat de plek heel open voelde en beide keren heel moe voelde. Daarna heb ik echt enkele dagen rust nodig gehad, beide keren. De eerste operatie is langer geleden en deze plek voelt veel lichter en opener dan daarvoor. Dit was altijd een donkere plek en bijna onaanraakbaar. Dit was in de loop der jaren gelukkig wel wat lichter geworden maar deze operatie heeft echt een grote stap gezet. En ook meer inzicht gegeven waar de oorsprong ligt van deze schaduwplek. Het blijft voor mij nu een meer toegankelijke plek waar meer leven in is gekomen en meer bewustzijn. Wat Wilka’s hulp zo bijzonder maakt is omdat Wilka zelf een groot ziener en healer is. En een hele goede intermediair en helper bij de operaties die ze uitvoeren. Ze kan als het ware een brug zijn tussen deze twee werelden en ze weet wat ze doet. Wilka heeft al jaren lang ervaring en dit voel je in de veiligheid en preciesheid en kunde waarmee gewerkt wordt. Ze kan goed aangeven wat hier op aarde nodig is aan de Genezers elders die niet van deze wereld zijn. En ook het gesprek daarvoor en daarna geven meer inzicht in wat er speelt en op welke weg je bezig bent. Ik vind Wilka een fantastische healer.

  Lidy Gabriëla

  Allereerst gaf jouw feedback mij vertrouwen dat mijn hele proces belangrijk en van waarde is. Dat was een geruststelling en ook wel een eyeopener!
  Je hielp me ook om te verwoorden hoe mijn ambities voor werk er dan uitzien.
  En te horen en te voelen: het klopt!
  Misschien het belangrijkste: dat ik voor het eerst mijn eigen energie bewust heb kunnen ervaren. Hoe dat voelt. En de kwaliteiten ervan. Ik merk dat ik daardoor beter bij mezelf kan blijven in het contact met anderen. Dit alles is een waardevolle oogst, ik ben er dankbaar voor.
  En graag voeg ik nog toe dat ik grote waardering heb voor jouw gelijkwaardige insteek. Als twee reizigers op hetzelfde pad! Dank voor jouw betrokkenheid bij mijn weg!

  Laura Vegter