• Menu
 • De Nieuwe Aarde Livestreams

  Co-creëer je mee?

  Ben jij ook zo’n gevoelige, onderzoekende, leergierige visionair die zich wil inzetten voor een nieuwe wereld en op zoek is naar voeding met de juiste energie en visie om dat voor elkaar te krijgen?

  Verruim je perspectief en transformeer je werkelijkheid

  Er is een schitterende en ook uitdagende beweging gaande waarbij de oude structuren van angst en afgescheidenheid oplossen. Dat wil zeggen dat ze eerst nog recht in ons gezicht tevoorschijn komen, als in een onvriendelijke spiegel. Ieder mens heeft hiermee te dealen. Hoe gemakkelijk is het om die uitdagingen te beantwoorden vanuit je oude overlevingspatronen. Deze patronen hebben je tenslotte je hele leven al gediend en zo makkelijk laat je deze niet achter je.

  Surfen op de energiestromen van de Nieuwe Aarde

  Wat we nodig hebben is een nieuw perspectief dat groter en aantrekkelijker is en waarin we kunnen rusten als we het even niet meer weten. Daarvoor biedt de Aarde zelf ons een grote hulp. In haar bewustzijn (dat wij met haar delen) zijn al nieuwe energiestromen actief, die ons helpen met andere ogen te kijken naar de bekende thema’s van het leven. En als je leert je met deze stromen te verbinden, zal het ook voor jouw eigen systeem steeds makkelijker worden te vertrouwen op de nieuwe werkelijkheid die door jou heen geboren wordt. We worden steeds betere surfers EN scheppers van de nieuwe tijd.

  Laat de energie van de Nieuwe Aarde je ondersteunen

  Het is goed om te weten dat je niet de enige bent met ervaringen en inzichten die vanuit een hoger bewustzijn lijken te komen. Door maandelijks met elkaar af te stemmen, creëren en vergroten we een netwerk van hoogfrequentie energie waarin je altijd gedragen wordt, ook als je het zelf even niet meer ziet zitten.

  Het is een nieuwe energetische matrix waarin de nieuwe Aarde, de nieuwe mens en alle andere bewoners van dit universum samen werken.

  Iedere eerste zondag van de maand kun jij meedoen en afstemmen vanuit je eigen comfortabele plek thuis en daarmee tegelijkertijd het groepsveld versterken, in een gratis webinar, waarbij we ons afstemmen op de uitdagingen in onszelf en de wereld. Zo voeden we het geheel, terwijl we zelf gevoed worden.

  Met elkaar zullen we ons perspectief vergroten en daarmee tegelijkertijd bouwen aan het fundament voor de Nieuwe Aarde, dat in en om de planeet aan het groeien is. Jouw energetische bijdrage is daarbij essentieel.

   

  Inzichten en activatie tijdens de GRATIS Nieuwe Aarde Live Stream

  We starten altijd met een gronding van jezelf in de Aarde en de creatie van ons verenigde veld, zodat je de kracht van het groepsveld door je aderen voelt stromen.

  Via afstemming op dit verenigd veld kiest Wilka daarna een afbeelding uit haar bestaande collectie van holografische blauwdrukken van de schepping van de nieuwe Aarde. Deze beelden – die Wilka al sinds 1997 in haar visionaire kunstwerken zichtbaar maakt – verruimen ons perspectief. Hierdoor kunnen we op een nieuwe manier herkennen wat er gaande is in het collectieve bewustzijn.

  Via de chat kan jij jouw vragen of opmerkingen delen, waarbij Wilka haar kennis, inzichten en ervaring van de blauwdrukken van de schepping van de Nieuwe Aarde zal toevoegen om ons gedeelde perspectief te vergroten.

  Nadat we onze inzichten hebben vergroot leidt Wilka een activatie-meditatie die je de kans geeft de stroom van de betreffende blauwdruk te volgen, activeren en voelen. Hiermee bekrachtig je deze stroom niet alleen in jezelf, maar neem je deze ook mee in je omgeving.

  Wat kan deelname aan de Nieuwe Aarde Live Stream jou brengen?

  • Ontmoet anderen die hun perspectief willen vergroten, zodat je steun en bekrachtiging ervaart in jouw proces
  • Ontdek een nieuw perspectief op je uitdagingen, zodat je er met meer gemak, liefde en plezier mee om kunt gaan
  • Ontdek hoe jouw verhaal is verweven met anderen en met de wereld, zodat je gaat voelen dat je er niet alleen voor staat
  • Voeg jouw liefde en energie toe aan het groepsveld, zodat je gaat voelen hoe waardevol jij bent
  • Ontvang inspiratie en liefde dankzij de geleide meditatie, zodat je met gemak je energietrilling kunt verhogen
  • Leer de frequenties van de nieuwe Aarde kennen en herkennen, zodat jij er ook in je dagelijks leven op leert surfen
  • Ervaar de heling en kracht van co-creatie, zodat je vertrouwen in jezelf en de mensheid groeit
  • Breng het avontuur van co-creatie van de Nieuwe Aarde in je leven, zodat je opwinding en passie voor het leven groeien en bloeien

  Afgelopen zondag heb ik voor de eerste keer het webinar meegemaakt en ik moet zeggen dat het als ‘thuiskomen’ voelde!

  Afgelopen 2 jaar heb ik de opleiding tot energetisch therapeut bij Sonnevelt gevolgd en was altijd erg blij met de meditaties op iedere dag, het gaf me voeding en stof tot nadenken. Dit miste ik heel erg, tot ik bij jouw website terecht kwam en jouw webinar tegenkwam 😃.

  Vorig jaar heb ik jouw boek gekocht, heb dit nog niet helemaal gelezen, ik zie een schilderij van jou hangen in de praktijkruimte van Marcel Hendriks en heb het artikel in Spiegelbeeld gelezen van jou over dementie, ik ben erg onder de indruk van dit alles…. je hebt er een trouwe aanhanger bij!

  Jacinth van Zijl

  Dag Wilka,

  Ik wilde je graag laten weten dat ik je set van Nieuwe Aarde frequenties kaarten, die ik nav van je laatste webinar hebt besteld een heel bijzondere vind.

  Ik heb aantal andere sets, maar deze geven zo’n mooie extra verdieping en wezenlijk inzicht in wat er speelt en hoe daar mee om te gaan. Heeft mij al veel opgeleverd.

  Marielle

  Afgelopen maanden zit ik ziek thuis. Wat natuurlijk ontzettend balen is aan de ene kant. Echter aan de andere kant heb ik daardoor de ruimte gekregen om mijzelf te gaan ontwikkelen. Jouw handboek kwam op mijn pad en heeft mij mooie inzichten gegeven. Regelmatig pak ik het er nog even bij om wat op te zoeken. Complimenten voor de manier waarop het boek is opgebouwd. Fijne afwisseling tussen jouw persoonlijke ervaringen, oefeningen en theorie. Ook heb ik de meditaties gedownload. Je stem is fijn om naar te luisteren. 

  Afgelopen zondag deed ik voor het eerst mee met de life stream. Een bijzondere ervaring! Ik wil je bedanken voor jou ondersteunende woorden die je naar mij persoonlijk uitsprak. Dit geeft mij vertrouwen en ondersteuning. De volgende keer ben ik er ook weer bij, dan in de replay. 

  Maureen Klaver-Groenveld