• Menu
 • Beroepsopleiding energetisch coach

  Tweejarige opleiding van Sonnevelt

  HET bekendste Nederlandse opleidingsinstituut voor Vitaal Leven
  Het nieuwe opleidingsjaar start weer en ga je in Hilversum studeren, dan wordt Wilka Zelders een van jouw docenten!
  Deze opleiding is HBO-geaccediteerd
  Meer informatie en aanmelden

  In de tweejarige opleiding Energetisch Coach van Sonnevelt leer je hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en hoe je daarin anderen kunt coachen. Vitale mensen durven te vertrouwen op hun gevoel: in de opleiding Energetisch Coach leer je dit prachtige vermogen te omarmen en kundig in te zetten voor begeleiding.

  • Krijg jij vaak informatie over mensen die verder gaat dan wat ze aan de buitenkant laten zien, of zelf in de gaten hebben?
  • Ben jij een empaath die soms jezelf verliest, omdat je zo graag anderen wilt helpen en je ziet wat nodig is?
  • Raak jij soms in de war over wat je allemaal voelt of waarneemt en zou je daar graag helderheid in krijgen?
  • Heb jij het gevoel dat gezondheid meer is dan gezonde voeding, maar dat het ook gaat over iets dat minder grijpbaar is?
  • Denk jij dat genezing kan worden gestimuleerd door iets meer dan pilletjes en wil jij leren hoe dat werkt?

  Dan is de kans heel groot dat de deze opleiding op jouw lijf geschreven is!

  Door je intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen neemt je sensitiviteit toe en krijg je diepgaand inzicht in jezelf en in anderen. Je leert opnieuw open te staan voor innerlijke signalen en de stroom van het leven te vertrouwen. Als de levensenergie stagneert, nemen vitaliteit en levensvreugde af en kunnen disbalans en ziektesymptomen het gevolg zijn.

  De innerlijke wijsheid die je verkrijgt kun je toepassen op verschillende levensgebieden, zoals relaties, werk en gezondheid.

  Tijdens de opleiding Energetisch Coach herstel en verdiep je het contact met je intuïtie en sensitiviteit, waarbij ook diepere lagen van bewustzijn worden aangeraakt. Je krijgt in deze opleiding handvatten om je intuïtie tot een bruikbaar instrument te maken. Ook leer je hoe je als energetisch coach cliënten met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kunt begeleiden. Een door Sonnevelt opgeleide Energetisch Coach beschikt over diverse methoden om levensenergie te laten stromen bij cliënten waardoor een verstoorde balans weer hersteld wordt.

  “Wilka, de onvoorwaardelijke acceptatie en liefde die ik ervoer, daaraan paralel lopend jouw innerlijke dialoog/omvorming daartoe, gaven mij gelijk een ”Jaaahh!!! Dàt wil ik ook leren en kunnen!! Modelleren!!” Daar ga ik hopelijk, door gewoon naar je te kijken, luisteren en je mee te maken, een prachtige kwaliteit in mijzelf mede door ontwikkelen. Dank je wel dat je bent wie je bent, en de weg hebt gelopen, om te worden die wie je bent.”

  Nientje Hamel

  “Ik wil je hierbij enorm bedanken voor hetgeen je mij/ons allemaal geleerd hebt dit jaar. Vooral je levenslust, je enthousiasme, je positiviteit en creativiteit, je ondernemingszin is een genot om te ervaren. Wilka, ik neem je mee in mijn hart en voel me daarmee gestimuleerd dit deel ook te ontwikkelen in mijzelf en ik hoop je zeker nog eens te ontmoeten.”

  Monique Joosten

  “Wat heb ik jou ervaren als een prachtige, pure docent en coach. Prachtig omdat je de theorie zo wist te doceren dat wij daadwerkelijk konden ervaren wat het inhield. Puur omdat je zo nu en dan ook iets van jezelf prijs gaf. Dank je wel voor je toewijding, betrokkenheid én je vrolijkheid.”

  Vivian Akkrum

  “Ik heb veel van Wilka geleerd en wat was ze lief aanwezig in de les maar ook tijdens de Zoomlessen. Respectvol naar anderen en dat vroeg ze ook van haar leerlingen. Ze wees mij op mijn energiebeheer bij begroetingen. Ze zei tegen mij toen ik later in de les blokkeerde: “Je bent hier wél naar toe gekomen!!!!!” En toen ging ik weer door. Dat zijn de dingen waar je van leert zonder dat het in het programma opgenomen is. Het was heel fijn om Wilka als docent te hebben.”

  Tineke Venderbosch