nl  At this moment only available in Dutch

Een echte diepte investering in jezelf

Diepgaand werken aan jezelf vraag ook om een diepte investering in jezelf. Het vinden van je werkelijke kracht, het opruimen van je beperkende blokkades en het leren luisteren naar de roep van je Ziel vraagt tijd en aandacht. Tijd en aandacht die we onszelf heel moeilijk kunnen geven als we midden in de dagelijkse gang van zaken staan te jongleren.

Ben jij het waard om een coach en mentor op je levenspad te krijgen?

Hoe zou het zijn om met regelmaat tijd en ruimte te maken voor deze waardevolle aandacht voor jou en jouw proces. Om op afgesproken tijden een betrouwbare gids naast je te hebben, die belangeloos, nuchter EN betrokken samen met jou naar jouw issues en verlangens kijkt. Binnen heldere afspraken, die jij zelf hebt mede vorm gegeven.

Deze diepte investering in jezelf zal blijken niet alleen een groot geschenk aan jezelf te zijn, maar ook aan de mensen in je omgeving. Alles dat jij voor jezelf bevrijdt en/of verwerft, zal gaan uitstralen naar anderen toe. Het is dus verre van egoïstisch.

Tarieven voor een mentor en gids op jouw levenspad

Tarief per uur: € 125,00
Tarief per traject: in overleg
Tarief voor one day intensive: € 950,00 (geheel verzorgd)
Intakegesprek voor een dergelijke optie: gratis via Skype of telefoon

Facturen voor ondernemers zijn mogelijk; er komt dan 21% BTW op het genoemde tarief.

Voor werkelijke verandering is de allerbeste optie om een traject-begeleiding af te spreken, eventueel in combinatie met een one day intensive, waarbij ik gedurende een bepaalde tijd jouw persoonlijke gids en mentor ben. Pas dan, en dankzij jouw eigen verlangen en inzet, kan je de beste, duurzame resultaten verwachten. Op deze wijze heb ik al velen mogen zien opbloeien en structureel veranderen. Het is het mooiste wat er is.

Ondersteuning voor mensen met een kleine beurs

Vaak heeft het vastzitten in bepaalde beperkende patronen ook gevolgen voor onze financiële situatie. Onwetendheid of onkunde op het gebied van persoonlijk energie management, authentieke verlangens en mogelijkheden, en simpele methodes om meer zelfliefde in het leven te brengen, houden een mens klein of verkrampt.

Mijn grootste verlangen is om iedereen te zien groeien en bloeien, dus werk ik ook graag met jou. Is jouw huidige situatie echter zodanig dat je wel hulp wilt ontvangen, maar momenteel leeft vanuit een minimum inkomen, dan ondersteun ik je graag door een speciaal aanbod voor jou. In het overzicht hieronder zie de mogelijkheden.

Maak je gebruik van deze optie, dan worden sessies afgerekend per half uur. Een urenkaart koop je vooraf en wordt per keer afgestreept.
Facturen voor ondernemers zijn mogelijk; er komt dan 21% BTW op het genoemde tarief.

Consultdagen voor smalle-beurs sessies zijn:
Donderdagochtend, middag en eventueel avond | eventueel woensdagavond
Let op: Afspraken die korter dan 24 uur van te voren worden afgezegd, dienen te worden betaald.