• Menu
 • Wilka Zelders (Star Puma)

  visionair, mentor, coach, kunstenaar, schrijver, leraar, genezer en inspirerende spreker

  Omdat zoveel van mijn werk geïnspireerd is door een persoonlijk perspectief vind ik het fijn als ik mijzelf aan je voorstel, voordat je besluit om met mij te werken.

  Achtergrond

  ‘Born in the fifties’, zong The Police en dat was dus iets om trots op e zijn. Ik ben er inderdaad middenin geboren en dat heeft me meteen in een interessante tijd geplaatst. Een tijd waarin ineens een heel andere visie op het leven voelbaar en zichtbaar werd, in kunst, muziek, ‘het generatieconflict’, vrouwenrechten, onderwijshervormingen, de opkomst van de informatiesamenleving, etc.
  Op de ‘experimenteerschool’ van mijn middelbare schooltijd, leerde ik al alles over computers en hoe ermee te werken. Die fascinatie is me altijd bijgebleven en daarom was het ook geen grote stap voor mij om later een succesvol digitaal kunstenaar te worden.

  Ik ben altijd een heel gretige student geweest van alles wat dit leven te bieden heeft. Van biologie, tot wiskunde, tot theater, politiek, geschiedenis & archeologie, talen, psychologie en meer, waaraan ik mijn hele leven interessante onderwerpen ben blijven toevoegen. Nog steeds luister ik graag naar de kennis en wijsheid van inheemse wijze vrouwen en mannen, frontlinie wetenschappers en esoterische leraren die ons vertellen over wat ze hebben ontdekt over de samenhang tussen materie en mysterie.

  Ik leefde en werkte in verschillende landen, in uiteenlopende beroepen, van boekredacteur, tot winkelbediende, tot inrichtingswerker, tot naaister, tot grafische ontwerper, tot directiesecretaresse, tot muzikant, kunstenaar, schrijver en energie & levenscoach. Terwijl ik lang heb geprobeerd mezelf in te passen in een maatschappelijk structuur waarin ik vanaf het begin al niet pastte, kon ik me hier aan het eind van de 90-er jaren eindelijk bevrijden door mijn eigen onderneming te starten.

  Opleidingen die ik volgde:

  • Huygens Lyceum Voorburg – Atheneum B
  • Sociaal Pedagogische Academie Middelloo – inrichtingswerk
  • Frederik Muller Academie – HBO opleiding voor Boekhandel en uitgeverij
  • Medische Basiskennis
  • Natuurvoedingsleer
  • Verschillende levels van Vortex Healing
  • Reiki I, II en III (Master)
  • Healing of Grace
  • Flower of Life van Drunvalo Melchizedek
  • Quantum Touch
  • ChinFlex
  • Rebalancing Massage
  • Shiatsu Massage
  • Womb Wisdom
  • Art of Feminine Presence
  • Women’s Way
  • Wild Tantra
  • The Sweet Medicine Sundance Path van de Deer Tribe

  Projecten voor de gemeenschap

  Toen ik in de jaren zestig en zeventig opgroeide was het heel normaal dat we ons bewust waren van onze persoonlijke impact op het grotere geheel, onze eigen maatschappij, maar ook op de wereldsamenleving en zelfs op onze kosmische maatschappij.
Zo was ik altijd betrokken bij sociale activiteiten die bedoeld waren om iedereen in dit grotere collectief te ondersteunen. Van vrijwilligerswerk in kibboetsim in Israël, tot het ‘kraken’ van lege huizen, tot het creëren van straattheater en muziek, tot het veelvuldig bijwonen van grote demonstraties, tot het co-creëren van het project ‘kleur in de stad’, waarbij we (illegaal) lege muren van lege huizen en kantoorgebouwen beschilderden. Altijd in co-creatie met een wisselende tribe van gelijkgestemden.

  In latere jaren begon ik deel te nemen aan wereldwijde Aardehealing activiteiten, de wereld rond te reizen om leraren uit diverse culturen te ontmoeten en met hen samen te werken. Dit alles uiteraard geheel vrijwillig, waarbij ik mijn eigen geld uitgaf om deze projecten te ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn mijn betrokkenheid bij het wereldwijde Earthgate Project van Saskia Bosman, de activatie van vele New Cities of Light in heel Nederland en soms in het buitenland, ontmoetingen en samenwerking met Deva’s en andere natuurwezens of het energetisch opschonen van oorlogsgebieden of andere energetisch zwaar belaste gebieden.

  En sinds begin 2014 volgden al vele duizenden mensen mijn gratis Nieuwe Aarde Life Stream webinars. Een project dat is bedoeld om ons te stimuleren ons leven te bezien vanuit een groter, multidimensionaal perspectief en onze eigen frequentie te verhogen, evenals die van onze omgeving en de Aarde in het algemeen. Via de nieuwsbrief ontvang je ieder maand een link om je registreren voor dit event.

  Met haar vermogen om meerdere lagen van de werkelijkheid te zien en haar volhardende inzet voor de transformatie van de wereld, is Wilka er voor degenen die verder willen gaan dan hun beperkende overtuigingen en zich willen (her)verbinden met zowel hun eigen als hun planetaire bestemming.

  Wat mij motiveert en inspireert

  De sleutelwoorden van mijn werk – ‘ontsluit je kracht, activeer je bestemming en hervind de connectie’ – zijn mijn hele leven lang mijn eigen motivatie geweest. “Wie ben ik? Waarvoor ben ik hier? En hoe kan ik deze plek in een betere staat achterlaten?” zijn vragen die de reis van mijn leven altijd begeleiden en sturen. In mijn leven heb ik duizenden mensen ontmoet die zich – soms onbewust – geïnspireerd voelen door dezelfde motivaties.

  Ik ben enorm gezegend met allerlei leraren die me voorgingen en wier geschriften, leringen en praktijkervaring me sinds mijn puberteit op mijn pad hebben geleid. Al deze ontmoetingen hebben me geholpen om te groeien en mijn natuurlijke talenten, intelligentie en gevoeligheid te voeden. Dat we hier zijn met een groeiende groep hoog sensitieve, superbewuste en hartgedragen medemensen maakt mij dankbaar, nederig en blij.

  Het is met veel vreugde, nederigheid en dankbaarheid dat ik het van mijn voorgangers overneem om jouw inspirator en leraar te worden – nu je mijn pad kruist – en je te ondersteunen om in je kracht te stappen en thuis te komen bij wie je werkelijk bent.

  Hoe ik anderen inspireer

  Wat ik grotendeels miste in het reguliere onderwijs en in het bedrijfsleven was een bewustwording van de impact van verschillende ‘staten van bewustzijn’. Hoe die verschillende bewustzijnstoestanden te bereiken, hoe ze te versterken en van daaruit te creëren is dan ook de focus van mijn eigen werk geworden.

  In een notendop leer ik je hoe je aanwezig kunt zijn in de alledaagse wereld en tegelijkertijd in overeenstemming kunt zijn met je eigen innerlijke wereld.

  Ik inspireer en leer je:

  • om je fysieke, mentale, emotionele en spirituele intelligentie te leren kennen, ontwikkelen en op elkaar af te stemmen, opdat je vrijheid en geluk gaat ervaren, omdat je thuis bent bij jezelf.
  • om praktische technieken te ontwikkelen en te trainen, zodat je verbonden blijft met je hoogste waarheid en liefde, terwijl je werkt en leeft in de alledaagse wereld, opdat je op authentieke wijze je gaven deelt en je ware bestemming activeert.

  • om in ‘de stroom van het leven’ te stappen, te leren surfen op die flow en je magische vermogens van co-creatie te ontwikkelen, opdat je elke dag van je leven verbinding en verbondenheid in vrijheid kunt ervaren.
  "Je hoeft alleen maar te ademen en te genieten van het wonder.
  Je leven zal de betekenis en richting van je dromen vinden."
  Star Puma