• Menu
 • Nature’s Joy Unfolding (Hoe de Vreugde van de Natuur Ontvouwt)

  ©WZ 2010
  SCHOONHEID, VERWONDERING, LIEFDE, ZELFLIEFDE, CREATIVITEIT, VREUGDE, VERBINDING MET DE NATUUR, HARTSTOCHT, ZELFEXPRESSIE
  Haal 'Nature’s Joy Unfolding (Hoe de Vreugde van de Natuur Ontvouwt)' in huisMeer lezen over 'Nature’s Joy Unfolding (Hoe de Vreugde van de Natuur Ontvouwt)'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Nature’s Joy Unfolding (Hoe de Vreugde van de Natuur Ontvouwt)

  Weet jij nog hoe bijzonder het was om met de ogen van een kind te kijken. Alles lijkt nieuw en buitengewoon, waardoor je niets anders wilt dan te genieten van DIT moment. Wanneer je die houding in je leven kunt hebben, geeft dat een enorme ontspanning voor de mind en vrede in het hart.

  Deze blauwdruk nodigt jou uit om die verwondering weer te voelen. Niet alleen over alles om je heen, maar ook over jezelf en de veranderingen die je dagelijks doormaakt. Ieder moment gaat voorbij! Of het nu verdrietig, moeilijk of prachtig is. Daarom kun je maar beter bij ieder moment zoveel mogelijk aanwezig zijn. Misschien zelfs genieten van dit leven dat zich ontvouwt.

  Nature’s Joy Unfolding brengt je in contact met de stroom van energie die steeds opnieuw iets nieuws neerzet in deze wereld. Iedere keer dat er een nieuw leven wordt geboren zijn we mega blij. Iedere keer dat een bloem zich ontvouwt zijn we weer verwonderd. Zo kun je ook iedere ochtend voelen dat jouw nieuwe dag zich weer gaat ontvouwen als een kunstwerkje.

  Iedere plek in huis of op werk waar je behoefte hebt om contact te voelen met de natuur en de enorme scheppende kracht van de natuur. Op iedere plek waar je gewoon de vreugde en schoonheid van het leven wilt benadrukken. Maar het past ook goed in ziekenhuizen, verpleeghuizen, of andere institutionele gebouwen waar we het contact met de natuur soms missen.

  “Het lied van de Schepping ontvouwt zich voortdurend. Ieder moment opent zich weer een nieuwe poort, een nieuwe bloem waarin de wezens van de natuur hun vreugde om dit scheppingsproces tot uitdrukking brengen. Ook jouw leven kan een expressie zijn van deze natuurlijke vreugde die zich wil en kan ontvouwen in ieders hart en werkelijkheid.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio