• Menu
 • Laat de Engelen tot Je Komen

  ©WZ 2006
  CONTACT MET GIDSEN EN ENGELEN, BESCHERMING, INSPIRATIE, ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE, VEILIGHEID, ACCEPTATIE, GEDRAGEN WORDEN, ONTSPANNING
  Haal 'Laat de Engelen tot Je Komen' in huisMeer lezen over 'Laat de Engelen tot Je Komen'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Laat de Engelen tot Je Komen

  Zou het niet heerlijk zijn als je zou kunnen weten en voelen dat je echt een beschermengel bij je hebt? Heel veel mensen hebben een of meerdere keren dat gevoel gehad en het vervolgens weer aan de kant gezet. En jij, sta jij er open voor? Dan kan deze blauwdruk je daarbij ondersteunen.

  Engelen zijn engelen en geen hele lieve mensen. Vanuit mijn perspectief zie ik dat wat wij engelen noemen eigenlijk zeer zuivere en krachtige energievelden zijn met een hoge frequentie of trilling. Waar de mens altijd heeft te maken met dualiteit en keuzes maken, is er op dit hoge niveau van bewustzijn pure gerichtheid op Eenheid.

  De engelen staan als het ware steeds tot onze beschikking wanneer we ten onder dreigen te gaan aan de spanning die de dualiteit oproept, of wanneer we vroegtijdig deze Aardse dimensie dreigen te verlaten. Ze helpen onze zielen om ons voorgenomen plan ten uitvoer te brengen. Wanneer wij ons ervoor open stellen komen ze als het ware te hulp om ons even boven onszelf uit te tillen, boven het conflict, zodat we weer opnieuw verder kunnen.

  Deze blauwdruk maakt als het ware de weg vrij om deze krachtige ‘helper’energie in je leven toe te laten.

  Deze blauwdruk heeft een hele fijne werking in iedere soort van ruimte waar leven en dood dagelijks aanwezig zijn, zoals een verpleegtehuis, ziekenhuis, geboorte- of stervenshuis. Maar ook overal waar je werkt met patiënten of cliënten en daarbij wel een helpende hand kunt gebruiken, zoals een operatiekamer in een ziekenhuis, of ander soort therapeutische ruimte. Voor je eigen comfort is het heerlijk deze blauwdruk te hangen in je slaapkamer of in de kamer van je eventuele kinderen.

  “Wij zijn zo dicht bij dat je ons bijna zou kunnen aanraken als je zou uitreiken met de handen van je hart. We staan klaar om je te helpen met onze ongekende kracht. Als je onze hulp vraagt kunnen we je laten voelen dat alles verbonden is en een plek heeft in deze wereld. Ook jij en de mensen om je heen. Je bent zo geliefd!”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio