• Menu
 • Het Mannelijke

  2010©WZ
  LEREN ONTVANGEN DOOR TE GEVEN, STAAN VOOR JEZELF, LEREN DANSEN MET ANGST, GRENSVERLEGGEND ZIJN, KANALISEREN, COMPASSIE, STEVIGHEID, DOORBRAAK, HELDERHEID, OMARMEN, BEKWAAM VOELEN, OPGENOMEN VOELEN, VRIJHEID VAN ZELFEXPRESSIE
  Haal 'Het Mannelijke' in huisMeer lezen over 'Het Mannelijke'Wat zijn de DNA-frequenties?

  Het Mannelijke

  Op het moment dat je een leven gaat leiden dat klopt met je hoogste Liefde en Waarheid krijg je veel energie. Het lijkt alsof je alles aan kunt, ook als het tegen zit. Je voelt als het ware de dans van de levensenergie door jou heen bewegen. Maar wat nu als je dit gevoel niet hebt, als je juist merkt dat je jouw pad helemaal niet bewandelt?

  Deze blauwdruk activeert in jou de energie en kracht om je eigen pad weer te vinden, te herkennen wat jou energie geeft, trouw te zijn aan wat jou een gevoel van waarde geeft, waardoor je het beste van jezelf gaat geven. Misschien betekent dit wel dat je stevige beslissingen moet nemen of grenzen moet stellen aan waar je jouw liefde en energie aan geeft. Dient wat jij doet nog steeds jouw missie en visie? Voel je dat je verbonden bent met alles waarvan jij houdt?

  Met De Nieuwe Aarde-frequentie van Mannelijke Energie wordt je ondersteund om steeds te luisteren of wat je doet nog klopt, of dat het tijd is om krachtig je voet neer te zetten en te gaan vertrouwen op de levenskracht die in jou stroomt. Misschien wil je wel van baan verwisselen, een eigen bedrijf beginnen, verhuizen, een reis maken, wat het ook is, deze blauwdruk activeert in jou de levenskracht die hiervoor beschikbaar is.

  Dit schilderij komt goed tot zijn recht in een ruimte waar wordt gewerkt aan vernieuwing, misschien de hal van een vernieuwend bedrijf, of je eigen werkruimte of kantoor. Ik denk ook aan een reisbureau. Deze blauwdruk vormt een perfecte combinatie met de blauwdruk van de Vrouwelijke Energie.

  “Hier zien we het manlijke als levensvreugde die volledig tot uitdrukking mag komen in de totale omarming van alles wat het vrouwelijk vertegenwoordigt. Dit is het manlijke dat helemaal durft te voelen en zich durft over te geven aan de sensualiteit van het leven dat hem omgeeft. Overgave aan de uitnodiging om dit bijna tastbare vloeibare licht binnen te dringen met zijn staf van kracht en zijn eenpuntige, explosieve energie opdat hij nieuwe scheppingen kan aansteken, nieuwe werelden, nieuwe en onbekende uitdrukkingen van het Goddelijke. En deze lief te hebben als zichzelf.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Wie we in werkelijkheid zijn is zelfs nog veel grootser dan wie we willen zijn”

  -Thunder Strikes-

  Zoals je wellicht al weet zijn de Aarde en de mensheid betrokken in het proces van een evolutionaire sprong van 3-dimensionaal naar multi-dimensionaal bewustzijn. Wij ervaren dit als een toename in de energetische trillingsfrequentie, maar we ervaren het ook als een tijd van chaos en verwarring. We zien dit zowel in ons eigen leven als op wereldschaal, want het blijkt dat wij en onze wereld eigenlijk een eenheid vormen.

  De Nieuwe Aarde-frequenties

  In 2008 werd ik benaderd door Hanneke Hoppenbrouwer met de vraag of ik een bijdrage wilde leveren aan een project dat zij van haar gidsen had doorgekregen: het beschikbaar maken en vormgeven van de dertien kern-energieën die de evolutie van onze bewustwording begeleiden en ondersteunen.
  Haar vraag aan mij was of ik deze frequenties kon opvangen in de vorm van holografische blauwdrukken om deze via mijn kunstwerken zichtbaar te maken.

  Ik was zeer vereerd door de vraag, maar moest eerst nog wel zelf ervaren wat deze frequenties daadwerkelijk inhielden.
  Nadat ik de remedies, door Hanneke gemaakt had gevoeld was ik al snel overtuigd. En toen wij samen op een magische reis door het landschap van de Languedoc Roussillon alle plekken bezochten waar zij de remedies had ontvangen, kwamen één voor één deze schitterende frequenties door in de vorm van de kunstwerken op deze pagina’s.

  Superfood voor de Ziel

  Dit project bied eenieder inmiddels diverse krachtige (èn prachtige) tools om je op deze Nieuwe Aarde-frequenties af te stemmen. Zo vind je remedies, aurasprays, kristallen, twee kaartensets met bijbehorend boek (waarvan de eerste bijna is uitverkocht, maar via deze site nog te krijgen), muziek en video’s. Op geheel eigen wijze vullen ze elkaar aan en ondersteunen ze ons bewustwordingsproces.
  Deze krachtige verzameling uitingen van de Nieuwe Aarde-frequenties is als een doos met superfood voor de Ziel, die jou helpt om dit – soms zeer uitdagende – transformatieproces aan te gaan met optimale gratie en gemak.

  Al mijn respect gaat naar Hanneke die, als een ware alchemist, zowel mensen als frequenties van hoge trilling bij elkaar heeft weten te brengen.
  Neem gerust eens een kijkje op de website van De Nieuwe Aarde-frequenties, of duik voor nu dieper in de holografische blauwdrukken op deze pagina’s.

  "Je hebt het recht hier te zijn, het recht te worden wie je al bent, het recht om erbij te horen."
  Star Puma

  Support vanuit de toekomst

  De Nieuwe Aarde-frequenties (ook wel DNA-frequenties genoemd) in deze verzameling vertegenwoordigen ieder één van de dertien kern principes van de verschillende levensfasen waarin we onszelf als mens terug vinden. Ze geven een aanwijzing over hoe je kunt omgaan met de uitdagingen die dagelijks op je afkomen en ze reiken oplossingen aan vanuit jouw toekomstige zelf, die je aanspoort je Hart te volgen en je beperkende overtuigingen achter te laten. Zodat je uiteindelijk zult weten dat je precies goed bent zoals je bent, dat je de liefde altijd al in je hebt gehad en dat je deel bent van een groots en bijzonder geboorteproces van de oude wereld naar een Nieuwe Aarde van vrede en overvloed.

  Je verbinden is zo eenvoudig:

  • Ontspan je mind en nodig het uit om kinderlijk nieuwsgierig te zijn, in plaats van analyserend; de energetische informatie gaat voorbij de rationele mogelijkheden van je mind. Laat je Ziel de leiding nemen.
  • Kies een DNA-afbeelding (of trek een kaart uit de set) om de energetische imprint te ontvangen van het speciale ‘medicijn’ dat je hebt gekozen.
  • Roep de hulp van je Ziel of van je toekomstige Zelf om deze energetische downloads te verbinden met dat wat in jou mag worden geheeld, geactiveerd of getransformeerd – met andere woorden ‘in beweging mag komen’.
  • Nu vertrouw je de levensenergie toe om dit energiemedicijn te integreren en balanceren met je eigen lichaam, hart en mind.
  YouTube video

  Bekijk een geanimeerde impressie van de DNA-frequentie hologrammen en ontvang je downloads vanuit het Kwantum Veld

  Laat de energieën het werk doen om je vibratie te verhogen tot de frequenties van de Nieuwe Aarde.

  “Lieve Wilka en Hanneke, gisteren ontving ik jullie DNA-frequentie set en WOW, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden, zo krachtig zijn ze. Ik heb het gevoel dat ik thuis kom.”
  Jeanne V.

  Haal je eigen toolkit in huis om ermee te spelen en werken.

  Je kunt de complete set met 12 frequenties zelf in huis halen. Ze komen in een prachtige doos met daarin:

  • een boek met achtergrondinformatie, kaartleggingen, boodschappen en nog veel meer inspiratie
  • twaalf fotokaarten
  • twaalf hologram kaarten
  • een CD met ‘gechannelde’ pianomuziek door de bekende Britse pianist David Bailey
  Naar de shopOf ga terug naar het portfolio