• Menu
 • De Whizzard Ball (tovenaarsbal)

  WZ©2001
  magie, scheppingskracht, zelfvertrouwen, bewustzijnsverruiming, uitdaging, speelsheid, autonomie
  Haal 'De Whizzard Ball (tovenaarsbal)' in huisMeer lezen over 'De Whizzard Ball (tovenaarsbal)'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  De Whizzard Ball (tovenaarsbal)

  Heb je ooit willen leren hoe je jouw werkelijkheid op positieve wijze kunt beïnvloeden? Dan is dit simpele en creatieve energiegereedschap precies voor jou.

  We zijn machtige scheppers van onze werkelijkheid, en we kunnen leren dit vermogen steeds bewuster toe te passen. Je hebt daarvoor in wezen vooral twee dingen nodig:

  • bewustzijn dat alles bestaat uit energie en dat energie aan de basis van alle schepping ligt
  • weten hoe energie richting te geven m.b.v. je mentale en emotionele vermogens

  Emotioneel en mentaal (voorstelling)vermogen

  De Whizzard Ball is een stukje energetisch ‘gereedschap’ dat je hierbij kan helpen. Door het visuele beeld worden je emotionele (voorstelling)vermogens getraind. Maar om jouw ‘magische’ creatievermogens echt te activeren, wil je daarbij ook gebruik maken van de activatie-meditatie die bij deze energieblauwdruk hoort. Hierdoor zal je namelijk ook je mentale (voorstelling)vermogens trainen. En zo gebruik je jouw emotionele en mentale intelligenties in samenwerking met elkaar. Precies zoals het is bedoeld.

  Hoe het werkt

  Dit hologram is alleen beschikbaar als PDF-download met een MP3 met de geleide meditatie die jouw vermogens zal activeren. Op deze manier is dit complete magische gereedschap in je eigen handen. Door vervolgens zo vaak mogelijk met de (geactiveerde) Whizzard Ball te gaan spelen, zul je vanzelf ontdekken dat wat jij in het veld stopt ook weer terug keert naar jou. Nu weet je uit eigen ervaring dat je het beste kunt richten op het gevoel dat je wilt ervaren wanneer je jouw Whizzard Ball gebruikt.

  Door het gebruik van de Whizzard Ball zul je ook vanzelf ontdekken dat je het beste kunt (co)creëren vanuit een gevoel van verbinding en vertrouwen. Vul je namelijk jouw Whizzard Ball met controle en manipulatie, dan zal dat ook zijn wat je zult ervaren als uitkomst.

  Hiermee is jouw geactiveerde Whizzard Ball een prachtige bewustwordingsgereedschap om je te helpen een echte medeschepper van je wereld te worden.

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio