• Menu
 • Hoe creëer jij je toekomst?

  Gepubliceerd op: 4 juni 2020.
  In de categorie: DNA-frequenties, Energetische Basiskennis.

  Weet je wel wat een fantastische dagdromer jij bent, en met hoeveel kracht en vermogen jij jouw wereld creëert! Ik eer jou en ik buig voor jou, want hier ben je dan, bereid om het volle leven aan te gaan, steeds weer opnieuw.

  Ik weet al dat jij een machtige dromer bent, maar weet jij het ook? Heb jij enig idee hoe jij jouw leven ieder dag weer in elkaar zet? Wat, doe ik dat zelf? Nee toch wat een onzin. Het leven is gewoon zo als het is, daar kan niemand iets aan doen. Gewoon mee leren leven.

  Toch zet jouw eigen mind, iedere ochtend als jij ontwaakt, alles wat het kent weer op een rijtje, zodat jouw leven weer herkenbaar voor je wordt. Geen verrassingen. ‘De meeste dromen zijn bedrog’ en dit is nou eenmaal jouw leven, toch? Of toch niet helemaal?

  ‘Maar als ik wakker wordt naast jou dan droom ik nog’, dus wat nu als blijkt dat je iedere dag een cadeau krijgt wat precies bij jou past, een overvloed aan liefde, licht, mogelijkheden, ja, zelfs dat spul dat wij geld noemen? Kan jij het dan aannemen, er dank je wel voor zeggen en er iets mee doen dat jou echt blij maakt? Of denk je, nee, dat kan niet waar zijn, dat is niet voor mij bedoeld. Ik hou me gewoon bij wat ik ken en kan behappen, zelfs als dit een waardeloze droom is.

  Kunstenaar onbekend

  Jij hebt het recht en de macht om te kiezen

  Wij mensen in deze tijd geloven zomaar niet dat we, echt waar, iedere dag een cadeau ontvangen dat we alleen maar hoeven uit te pakken en te gebruiken. Nee, we zeggen dat we eerst nog meer moeten leren, meer ons best moeten doen, er beter uit moeten zien, ouder moet zijn of juist weer jonger. We zetten allemaal conditioneringen en voorwaarden in de weg.

  Of we zijn ervan overtuigd dat we niets aan de wereld kunnen veranderen, want iemand anders bepaalt mijn leven. De overheid, de baas, de buren, de kinderen of ouders, zij hebben allemaal meer vermogen om mijn energie te sturen dan ikzelf heb. En als zij nou maar eens een beetje wilden veranderen, dan kan ik ook eindelijk het leven leiden dat ik wil.

  "Om te beginnen gaan we altijd terug naar ons eigen lichaam, dat technologisch hoogstandje dat geen computer ooit zal kunnen evenaren."

  Ik heb mijn Handboek Energetische Basiskennis geschreven om zowel mezelf als jou eraan te helpen herinneren dat we al die energie, al die goedheid en al die kracht toch echt zelf tot onze beschikking hebben en dat we erbij kunnen als we er zin in hebben om vanuit ons volle zelf en Ziel te leven. Leven in angst of in Liefde; het is een keuze die alleen jij kunt maken. Zo krachtig ben jij!

  Iedere dag creëren wij onze eigen toekomst, met behulp van de ingrediënten ‘levensenergie’ en ‘bewustzijn’. Dat ‘spul’ is waar al het leven van is gemaakt.

  En waar haal ik dan dat toffe spul?

  Tijdens de reis van ons leven, dat epische avontuur tussen geboorte en dood, ontwikkelt ons bewustzijn en ons vermogen bewust richting te geven aan die reis. Het spul wat we daarvoor gebruiken, de brandstof zogezegd, wordt ons vanuit een oneindige Bron voortdurend gegeven. Het is in je en om je. Het leven zindert ervan.

  Ik wil je stimuleren om te onderzoeken hoe je kunt inpluggen in die levensenergie. Niet alleen ga je daardoor meer begrip en waardering krijgen voor dat supermooie ontwerp van jouw body, mind & soul, maar je gaat het daadwerkelijk zelf ervaren.

  Niet alleen mijn boek maar ook de online training ‘Weerstand of Kracht – Hoe energie juist NU voor je werkt’ is bedoeld om jouw verbinding met die overvloed aan energie, liefde en schoonheid wakker te maken. Zodat jij het zelf gaat voelen of en hoe het klopt en je eigen gevoel gaat volgen, in plaats van de praatjes van mij of een ander.

  Mijn lichaam, een technologisch ongeëvenaard hoogstandje

  Begin er maar eens mee om steeds weer terug naar je eigen lichaam. Niet dat je alleen je lichaam bent, net zomin als je je gedachtes bent, maar je lichaam is wel de meest complexe, tastbare expressie van je Ziel. Een technologisch hoogstandje dat geen computer ooit zal kunnen evenaren.

  Als ik dus met mijn eigen lichaam in conflict ben, dan gaat daar al mijn energie aan op, ondermijn ik mijn vermogens (misschien wel totdat ik chronisch ziek ben) en heb ik weinig over om daadwerkelijk mijn dromen te manifesteren. Ik ben een Ziel EN ik ben ook de belichaming van mijn Ziel. En mijn tastbare wereld doet daarin mee.

  De dynamiek van Yin en Yang

  Maar bovendien bestaan mijn levendigheid en mijn vermogen om wat dan ook voort te brengen, bij de gratie van de dynamische dans tussen twee ogenschijnlijk tegengestelde oerkrachten van het leven. Een van de twee manifesteert zich aan de buitenkant, de vorm van mijn lichaam. Maar aan de binnenkant van mijn bestaan leeft nog een onzichtbare, geheime ander die er net zoveel toe doet.

  Samen zijn zij yin en yang – de ‘vrouwelijke’ en de ‘mannelijke’ energie. Het zijn die twee fundamentele, scheppende oerkrachten die samen het hele leven vormgeven. Hun polaire relatie genereert de brandstof van de schepping. Hoe meer ze ‘in love’ zijn met elkaar, hoe meer harmonische dynamiek ze samen co-creëren.

  Dus hoe creëer jij je toekomst

  Wel, door in te pluggen op het ‘spul’ van de schepping, er één mee te worden, het te leren kanaliseren en richting te geven, terwijl de liefde voor het leven door je aderen stroomt. Daar gaat de online training Weerstand of Kracht precies over.

  Je toekomst creëren is niet alleen een kwestie van hard werken en steeds in de Yang-stand energie genereren. We weten al waar dat toe heeft geleid. Het is eerder een vrijpartij, tussen jouw twee kanten, waarbij je soms actief investeert in je concepten, en daarna weer ontvankelijk voelt waar het proces heen wil.

  Oh ja, dat is spannend, want zoals je weet, is het scheppingsproces niet te controleren. Maar wat een episch avontuur! En het is je gelukt een ticket voor dit spel te bemachtigen; je bent erin. Welke toekomst ga jij creëren?

  Over Wilka Zelders

  Wat ik grotendeels miste in het reguliere onderwijs en op het werk was een bewustwording van de impact van verschillende ‘staten van bewustzijn’. Hoe die verschillende bewustzijnstoestanden te bereiken, hoe ze te versterken en daaruit te creëren is dan ook de focus van mijn eigen werk geworden. In een notendop leer ik je hoe je aanwezig kunt zijn in de alledaagse wereld en tegelijkertijd in overeenstemming kunt zijn met je eigen innerlijke wereld.

  Laat de eerste reactie achter