• Menu
  • Ik ervaar Wilka als een veilige haven om aan mijzelf te werken. Wilka begeleidt mij daar met volle begrip en liefde in. Zij leert mij om aandacht voor mijn behoeftes te hebben op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak.
    Bij de problemen waar ik tegen aan loop, of bij verschillende emoties stelt Wilka altijd de juiste vragen. De manier waarop zij mij begeleidt is iedere keer weer op een andere maar altijd liefdevolle manier, zonder oordeel en ook altijd vanuit wat goed voelt voor mij. Wilka heeft een gave om alles even op te kloppen en op de juiste plek neer te laten dalen. Ik merk vaak gelijk al veranderingen na de sessie, soms klein, soms groot. Ik heb er veel baat bij en voel dat ik er enorm door groei op verschillende lagen in mijzelf.
    Voor mij is een sessie bij Wilka altijd weer bevrijdend en even op de tafel onder de magische handen van Wilka is voor mij de kers op de taart! Ik weet dat veel mensen baat kunnen hebben bij Wilka, ik verwijs mensen dan ook met vertrouwen naar haar door.