• Menu
 • Vertrouwen in Wedergeboorte

  ©WZ 2011
  OVERGAVE, VERTROUWEN, RUIMTE, NIEUWE MOGELIJKHEDEN, VERWACHTING, WEDERGEBOORTE, NIEUWE WERKELIJKHEID
  Haal 'Vertrouwen in Wedergeboorte' in huisMeer lezen over 'Vertrouwen in Wedergeboorte'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Vertrouwen in Wedergeboorte

  Wat doe jij als je het gevoel hebt terecht te komen in een wervelstorm van veranderingen? Wat doe jij als je het gevoel hebt de controle te verliezen? Waarschijnlijk heb je al gemerkt dat waar je je tegen verzet dat dit groeit.

  Deze blauwdruk helpt je te vertrouwen dat alle beroering om je heen een bedoeling heeft. Dat het je leidt naar een bepaald punt waar je nooit zult komen als je blijft vast houden aan je oude angsten en overtuigingen. Denk maar aan een geboorte, waarbij je als baby ook gedwongen werd de veilige ruimte van de baarmoeder te verlaten om uit te komen in een hele nieuwe wereld van mogelijkheden. Deze blauwdruk helpt je om met meer gemak door het geboortekanaal te gaan.

  Het kan ontzettend moeilijk zijn om te vertrouwen en mee te bewegen in plaats van je verzetten tegen verandering. Hoe moet je weten of het klopt? Dat kun je alleen maar voelen door stil te staan en te voelen of er onder je alleen maar leegte is, of dat er toch iets is dat jou draagt. Deze blauwdruk helpt je contact te maken met die stroom van levensenergie die overal aanwezig is en alles draagt, of het nou sterft of juist geboren wordt.

  Deze blauwdruk past overal waar je wilt voelen dat je kunt vertrouwen, zoals in een behandelruimte, meditatieruimte, slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook op kantoren of werkplekken waar je met complexe situaties te maken hebt.

  “Onvoorstelbaar sterke krachten nemen ons mee, als bij een geboorte. Straks ontpoppen we ons aan de andere kant, in een andere werkelijkheid, een ander bewustzijn, een gloednieuw perspectief. Hoe meer we kunnen vertrouwen, in totale verbinding met wat er NU is, hoe beter we op deze geboortegolf kunnen surfen. Durf jij het aan?”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio