• Menu
 • Fire & Ice (Vuur en IJs)

  ©WZ 2008
  PASSIE, EMOTIONELE HELING, ONTMOETING TUSSEN (INNERLIJKE) MAN EN (INNERLIJKE) VROUW, SENSUALITEIT, TRANSFORMATIE, BEVRIJDING VAN TRAUMA, SEXUALITEIT, TANTRA
  Haal 'Fire & Ice (Vuur en IJs)' in huisMeer lezen over 'Fire & Ice (Vuur en IJs)'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Fire & Ice (Vuur en IJs)

  Mijn vraag aan jou is deze: Voel jij je helemaal levendig? Kun jij de extatische vreugde van jouw levensenergie ontmoeten en deze verbinden met de overvloedige stroom van het Universum? Ervaar jij de vrijheid om volledig te leven, of heb je last van bevroren emoties die deze stroom beperken? Het is allemaal deel van onze menselijke ervaring.

  Ons wonderbaarlijke menselijke ontwerp laat zien dat we meer zijn dan een rationele mind met een fysiek lichaam. We hebben ook de beschikking over gevoelens en emoties, evenals over de gidsende kracht van onze Ziel die ons voortdurend ondersteunt. Helaas bevinden we ons in een wereld waarin gevoelens en emoties niet zo gewaardeerd worden en de manier waarop de meesten van ons ermee leren omgaan is door ze te ontkennen, negeren en onderdrukken.

  Onze emoties zijn als water en als gevolg van het onderdrukken van je boosheid, je angsten, schaamte, gulzigheid, spijt, jaloezie, trots en extase is je emotionele lichaam deels bevroren geraakt. En dit veroorzaakt pijn in je fysieke lichaam en een beperking van de vermogens van je Ziel.

  Deze blauwdruk helpt je weer te verbinden met de energieën van je Ziel en je bevroren tranen te ontdooien. Deze innige verbinding ontstaan door een innige liefdesuitwisseling tussen de vurige energieën van je innerlijke man en de teruggetrokken energieën van je innerlijke vrouw. Wanneer je sensualiteit en sexualiteit (terug) verwelkomt in je leven, zal je vrijheid naar je terug keren. Deze blauwdruk zal je daarbij ondersteunen.

  Waar je deze blauwdruk ook gaat hangen, het zal warmte, kracht en lichtheid in je ruimte brengen. Het zou een prachtige, verwelkomende energie zijn bij de entree van je huis en het zal de energie verhogen in iedere ruimte waarin mannelijke en vrouwelijke energieën samenkomen in een opwindende, creatieve, warme omhelzing. Vanwege zijn krachtige uitstraling heeft deze blauwdruk wel wat ruimte om zich heen nodig om zich volledig te kunnen ontvouwen.

  “Laat het vuur van liefde en passie jouw bange en bevroren emoties aanraken, zodat ze kunnen ontdooien. Waar water en vuur samengaan ontstaat de stoom van transformatie en reiniging, die alle dualiteit oplost en je de wereld laat zien vanuit eenheid en vreugde. Laat de energie het werk doen.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio