• Menu
 • Het Goddelijk Mannelijke

  ©WZ 2009
  HOOGSTE INSPIRATIE VAN HET MANNELIJKE, ACCEPTATIE EN/OF VERGEVING VAN HET MANNELIJKE, WAARDERING VAN HET MANNELIJKE, OPENEN VOOR HET MANNELIJKE IN EN BUITEN JE, OVERGAVE AAN SCHEPPINGSKRACHT
  Haal 'Het Goddelijk Mannelijke' in huisMeer lezen over 'Het Goddelijk Mannelijke'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Het Goddelijk Mannelijke

  Weet jij wat het betekent om ‘mannelijk’ te zijn? Kun jij de eenheid voelen die het mannelijke en het vrouwelijke samen delen? Of worden jouw ideeën en gevoelens voornamelijk bepaald door de plaatjes die je hebt meegekregen over het mannelijke, of dat nu ‘goed’ of ‘slecht’ is.

  Willen wij als samenleving verder groeien (en het leven WIL groeien), dan is een gezonde, bekrachtigende, liefdevolle en levengevende relatie tussen het vrouwelijke en het mannelijke noodzakelijk.

  Deze blauwdruk kan jou zeker helpen wanneer je uit jouw beperkende overtuigingen en patronen over het mannelijke wilt loskomen. Het activeert in jou die waarlijk Goddelijke bron van mannelijke (Yang) kracht, in zowel mannen als vrouwen. Zodat we het meer zullen gaan vertrouwen en daarmee liefhebben. Het Goddelijk Mannelijke en het Goddelijk Vrouwelijke kunnen niet anders dan het perfecte evenwicht met elkaar creëren en van daaruit creëren. De vraag is dus waarop jij jouw kracht en aandacht richt.

  Deze blauwdruk past uiteraard goed in ruimtes waar mannen op een verantwoordelijke manier bijeenkomen of waar op mannelijke wijze beslissingen worden genomen. Maar ook in huis kan het een goede herinnering zijn aan de verantwoordelijkheid die het mannelijke in zich draagt. Goed in combinatie met de blauwdruk ‘Het Goddelijk Vrouwelijke’, waardoor de balans ontstaat.

  “Zonder de scheppende, stuwende, doelgerichte, vitale kracht van het Goddelijk Manlijke zou geen enkel Leven tot vorm komen. Het is deze kracht van pure vreugde, manifestatiedrift, en de overgave alle mogelijkheden van het leven, die deze kracht doet oprijzen. Hij wordt als het ware opgeroepen door het verlangen van het Leven zelf om tot expressie te komen. Wanneer de Mens gaat creëren vanuit Eenheidsbewustzijn, dat het vrouwelijke ontvankelijke en het manlijke gerichte samen brengt, ontstaat een draagkracht die door beide energieën wordt gevoed en kan de Nieuwe Aarde geboren worden. Zowel in onszelf en als in het Collectief.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio