• Menu
 • Het Goddelijk Vrouwelijke

  ©WZ 2006
  HOOGSTE INSPIRATIE VAN HET VROUWELIJKE, ACCEPTATIE EN/OF VERGEVING VAN HET VROUWELIJKE, WAARDERING VAN HET VROUWELIJKE, OPENEN VOOR HET VROUWELIJKE IN EN BUITEN JE, OVERGAVE AAN HET ALLESOMVATTENDE VELD VAN DE MOEDER
  Haal 'Het Goddelijk Vrouwelijke' in huisMeer lezen over 'Het Goddelijk Vrouwelijke'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Het Goddelijk Vrouwelijke

  Hoe is het met jouw verbinding met het vrouwelijke? Kun je haar vertrouwen, je eraan over geven? Deze onvoorstelbare en onvoorspelbare kracht? Dit is het Veld waarin alles potentieel aanwezig is en eruit geboren wordt. Hoe meer je haar kunt vertrouwen, hoe meer je haar steun zult voelen om je dromen waar te maken.

  Deze blauwdruk roept je als het ware om ‘thuis’ te komen in die kracht die jij niet kunt omarmen, maar die jouw omarmt, of je nu man of vrouw bent. Wanneer jij je durft over te geven hieraan, zul je haar voeding ontvangen en je gedragen weten onder alle omstandigheden.

  Deze hele blauwdruk past als het ware in jouw basischakra, en op die manier open je jouw verbinding met de Aarde en al haar krachten ook veel meer. Deze blauwdruk is helend voor zowel mannen als vrouwen, omdat het je in contact brengt met het Goddelijk Vrouwelijke, voorbij alle oordelen en plaatjes.

  Dit schilderij past in iedere ruimte waar je herinnerd wilt worden aan de kracht van ontvankelijkheid, wachten en aanwezig zijn. Maar ook ruimtes waar veel vrouwenwerk wordt gedaan. Of misschien gewoon je slaapkamer. Gaat goed samen met het schilderij The Divine Masculine, waardoor de balans ontstaat.

  “Daar waar het vrouwelijk zich heeft teruggetrokken in een verkleinde versie van zichzelf, daar waar het mannelijke zichzelf niet meer kan ervaren in volle liefde voor de scheppende kracht van het vrouwelijke, daar is noodzaak aan het opnieuw kennen van de werkelijke kracht van de vrouwelijke energie. Dan kan de balans zich herstellen en kan het Leven zichzelf helen.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio