• Menu
 • Alba Mater – The Vessel of Delight

  ©WZ 2009
  VERTROUWEN, JOUW PLEK OP AARDE, HERKENNEN VAN KRACHTPLEKKEN, VERBINDING VOELEN MET AL HET LEVEN, VERBINDING MET WAAR JE VANDAAN KOMT (OP OF BUITEN DEZE AARDE), DE NIEUWE AARDE, TOEKOMSTPERSPECTIEF VOOR DE AARDE
  Haal 'Alba Mater – The Vessel of Delight' in huisMeer lezen over 'Alba Mater – The Vessel of Delight'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Alba Mater – The Vessel of Delight

  Voel jij een passie om deze Aarde weer tot een paradijs te maken voor al het Leven? Voel jij je misschien een ‘Lichtwerker”? Heb jij concrete, misschien wel zakelijke inspiratie om met anderen te co-creëren om met elkaar tot een nieuwe vorm van samenleven te komen en heb je gewoon spirituele of energetische ondersteuning nodig? Dan is deze blauwdruk er voor jou.

  Soms is het niet makkelijk om nog te blijven vertrouwen, terwijl je gewoonweg weet dat er een bedoeling is, een plan, om deze Aarde te maken tot een plek waar al het leven kan floreren. Soms weet je ook dat JIJ hier bent met een bedoeling om dit tot stand te helpen brengen, maar voel je je alleen, niet gezien, niet verbonden.

  Deze blauwdruk helpt je eraan te herinneren dat jij verbonden BENT, je bent een krachtplek, en deel van het netwerk van Leven dat doorheen ruimte en tijd alle kosmische en aardse krachten met elkaar verbindt. Jijzelf bent ook een lichtpunt in deze blauwdruk. De middelste 8 bollen vertegenwoordigen jouw eerste 8 cellen in je pireneum. Geef je er maar aan over en geniet ervan!

  Tip: Perfect voor een spiritueel centrum of iedere andere locatie waar veel wordt gewerkt vanuit het bewustzijn dat alles met alles is verbonden, of dat nu op spiritueel, maatschappelijk of zakelijk vlak is. Je kunt het ook in je eigen krachttempel thuis hangen.

  “Ik ben Alba Mater, de Witte Moeder. Ik vul de baarmoeder van de schepping met mijn Licht. Ik ben een Vessel of Delight, een schaal en een voertuig dat jou naar de nieuwe tijd draagt, zoals jij mij met je mee draagt. Gezamenlijk steken wij het licht weer aan en creëren het schitterende netwerk dat ons allen optilt naar het volgende level van bestaan. Omarm mij, zoal ik jou omarm. Jij bent mijn Licht en ik het jouwe. Namasté”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio