• Menu
 • Soul Burning Karma

  ©WZ 2011
  LOSLATEN VAN KARMA, INNERLIJKE SCHOONMAAK, HELING VAN DIEPE PIJN, BEVRIJDING VAN OUDE PATRONEN, OVERGAVE, HULP BIJ WANHOOP, TRANSFORMATIE
  Haal 'Soul Burning Karma' in huisMeer lezen over 'Soul Burning Karma'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Soul Burning Karma

  Heb jij wel eens het gevoel dat je bepaalde ‘problemen’ hebt waar je nooit vanaf zult komen? Waarvan je voelt dat ze als het ware in je cellen zijn gegraveerd en waar je het dit leven maar mee moet doen. Deze blauwdruk ondersteunt de transformatie van oude patronen.

  Wanneer we ter wereld komen krijgen we niet alleen de overlevingspatronen van onze ouders mee, maar ook hun erfelijk materiaal, dat al generaties lang wordt doorgegeven. Samen met energetische patronen vanuit onze andere levens vormt dit een pakket waarin veel oude beperkingen zijn opgenomen.

  Een beperking kan ons helpen ervaren waarnaar we nu echt verlangen, waardoor we juist enorm kunnen groeien op een ander vlak. Maar soms ook is een beperking gewoon een beperking die ons afhoudt van onze innerlijke groei. Als het echt tijd is om los te laten kan deze blauwdruk jou ondersteunen.

  Zoals bekend heeft goud een diep heilzame werking en de aanwezigheid van dit schilderij zal je helpen vertrouwen op de energie van je ziel die precies weet wat het in dit leven wil ervaren. Accepteren of loslaten wordt daardoor iets wat je diep van binnen zult voelen.

  Deze blauwdruk komt heel goed tot zijn recht in wachtkamers van artsen, ziekenhuizen, klinieken en andere therapeutische praktijken. In je eigen huis kan het een constante bron zijn om je hart te openen voor je innerlijk kind en de missie van je ziel.

  “Wordt jij teneer geslagen door een pijn die zich herhaalt of voel je je beperkt? Laat me je troosten. Ik geef je mijn luisterend oor. Ik zie jou, ik hoor jou, ik zie je schoonheid en ik zie je pijn. Durf je mij toe te laten en zachtjes jouw kramp te ontwinden? Adem mijn licht in en laat los wat niet langer hoort bij jou. Je bent zo mooi!”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio