• Menu
 • Overgave

  2013©WZ
  OVERGAVE, DE WEERSTAND VOORBIJ, DE ANGST VOORBIJ, SAMENVALLEN MET DE BEDOELING, ONTVANGEN VAN STEUN, LEIDING VINDEN, VERTROUWEN, BEREIDHEID, NEDERIGHEID, THUIS KOMEN, PUURHEID
  Haal 'Overgave' in huisMeer lezen over 'Overgave'Wat zijn de DNA-frequenties?

  Overgave

  Heb jij ooit aan de rand van die afgrond gestaan waarbij je vreest te sterven als je nog één volgende stap zet? De weerstand tegen die angst is enorm, en toch voelt het alsof een onbekende kracht je naar zich toetrekt, het onbekende in. Een plek waar je geen controle meer hebt, waar je verloren zou kunnen raken in het niets.

  Overgave is meer, zo veel meer, dan loslaten, meer zelfs dan aanwezig blijven bij wat je hier en nu kent. Ware overgave raakt aan wanhoop. Het brengt je naar die plek waar je alles hebt geprobeerd en nu schreeuw je uit in dat niets en laat het leven weten dat je je overgeeft. ‘Ik weet het niet meer.”

  Deze blauwdruk brengt je naar die rand, waar je voelt dat jij de keus hebt om te leven in angst of te leven in liefde en vertrouwen. De frequentie van Overgave omarmt je en verwelkomt je om in het onbekende te springen en weliswaar je controle te verliezen, maar een grotere geestelijke helderheid te vinden.

  Hang deze blauwdruk op iedere plek waar je herinnerd wilt worden aan de werkelijkheid van angst en de mogelijkheden die daarachter liggen . Waar je jezelf wilt herinneren dat het leven hier sowieso een daad van moed is, en deze blauwdruk is daarbij een welkome ondersteuning. Deze frequentie levert een grote bijdrage bij het werk van een masseur, therapeut of healer.

  “Ja, mijn vriend(in), mijn held(in), het is waar, er is een grotere, onbekende werkelijkheid aan de andere kant van de sluier. Een werkelijkheid die je wel of niet al kent. Wie zal het zeggen? Ben jij bereid dat risico te nemen? Het risico van niet weten wat je staat te wachten? Het risico van opnieuw een onschuldig kind te zijn? Het risico van een Goddelijke Schepper te zijn? Wat sterft er met jou als jij durft te springen? Je verhalen zullen oplossen, al jouw kostbare verhalen. Maar vrees niet, mijn geliefde, je zult terecht komen in een nieuwe, ruimere versie van jezelf, een plek waar nieuwe verhalen zullen worden gesmeed, verhalen van co-creatie in het Goddelijke Bewustzijn, in de Goddelijke Mind. Dit is geen plek waar word geoordeeld, geliefde, je hebt het zo goed gedaan en bent zo’n glorious wezen van licht. Zelfs als je denkt dat Het Oordeel op je wacht is dit nog steeds niet waar. Het enige oordeel is in je eigen lichaam, hart en mind, nu, precies nu, net voordat je springt. Als jij bereid bent dit onder ogen te zien, zal het je vrijheid brengen. Je zult jezelf bevrijden. Welkom in de vrijheid geliefde, laten we zien wat het leven zal voortbrengen.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Wie we in werkelijkheid zijn is zelfs nog veel grootser dan wie we willen zijn”

  -Thunder Strikes-

  Zoals je wellicht al weet zijn de Aarde en de mensheid betrokken in het proces van een evolutionaire sprong van 3-dimensionaal naar multi-dimensionaal bewustzijn. Wij ervaren dit als een toename in de energetische trillingsfrequentie, maar we ervaren het ook als een tijd van chaos en verwarring. We zien dit zowel in ons eigen leven als op wereldschaal, want het blijkt dat wij en onze wereld eigenlijk een eenheid vormen.

  De Nieuwe Aarde-frequenties

  In 2008 werd ik benaderd door Hanneke Hoppenbrouwer met de vraag of ik een bijdrage wilde leveren aan een project dat zij van haar gidsen had doorgekregen: het beschikbaar maken en vormgeven van de dertien kern-energieën die de evolutie van onze bewustwording begeleiden en ondersteunen.
  Haar vraag aan mij was of ik deze frequenties kon opvangen in de vorm van holografische blauwdrukken om deze via mijn kunstwerken zichtbaar te maken.

  Ik was zeer vereerd door de vraag, maar moest eerst nog wel zelf ervaren wat deze frequenties daadwerkelijk inhielden.
  Nadat ik de remedies, door Hanneke gemaakt had gevoeld was ik al snel overtuigd. En toen wij samen op een magische reis door het landschap van de Languedoc Roussillon alle plekken bezochten waar zij de remedies had ontvangen, kwamen één voor één deze schitterende frequenties door in de vorm van de kunstwerken op deze pagina’s.

  Superfood voor de Ziel

  Dit project bied eenieder inmiddels diverse krachtige (èn prachtige) tools om je op deze Nieuwe Aarde-frequenties af te stemmen. Zo vind je remedies, aurasprays, kristallen, twee kaartensets met bijbehorend boek (waarvan de eerste bijna is uitverkocht, maar via deze site nog te krijgen), muziek en video’s. Op geheel eigen wijze vullen ze elkaar aan en ondersteunen ze ons bewustwordingsproces.
  Deze krachtige verzameling uitingen van de Nieuwe Aarde-frequenties is als een doos met superfood voor de Ziel, die jou helpt om dit – soms zeer uitdagende – transformatieproces aan te gaan met optimale gratie en gemak.

  Al mijn respect gaat naar Hanneke die, als een ware alchemist, zowel mensen als frequenties van hoge trilling bij elkaar heeft weten te brengen.
  Neem gerust eens een kijkje op de website van De Nieuwe Aarde-frequenties, of duik voor nu dieper in de holografische blauwdrukken op deze pagina’s.

  "Je hebt het recht hier te zijn, het recht te worden wie je al bent, het recht om erbij te horen."
  Star Puma

  Support vanuit de toekomst

  De Nieuwe Aarde-frequenties (ook wel DNA-frequenties genoemd) in deze verzameling vertegenwoordigen ieder één van de dertien kern principes van de verschillende levensfasen waarin we onszelf als mens terug vinden. Ze geven een aanwijzing over hoe je kunt omgaan met de uitdagingen die dagelijks op je afkomen en ze reiken oplossingen aan vanuit jouw toekomstige zelf, die je aanspoort je Hart te volgen en je beperkende overtuigingen achter te laten. Zodat je uiteindelijk zult weten dat je precies goed bent zoals je bent, dat je de liefde altijd al in je hebt gehad en dat je deel bent van een groots en bijzonder geboorteproces van de oude wereld naar een Nieuwe Aarde van vrede en overvloed.

  Je verbinden is zo eenvoudig:

  • Ontspan je mind en nodig het uit om kinderlijk nieuwsgierig te zijn, in plaats van analyserend; de energetische informatie gaat voorbij de rationele mogelijkheden van je mind. Laat je Ziel de leiding nemen.
  • Kies een DNA-afbeelding (of trek een kaart uit de set) om de energetische imprint te ontvangen van het speciale ‘medicijn’ dat je hebt gekozen.
  • Roep de hulp van je Ziel of van je toekomstige Zelf om deze energetische downloads te verbinden met dat wat in jou mag worden geheeld, geactiveerd of getransformeerd – met andere woorden ‘in beweging mag komen’.
  • Nu vertrouw je de levensenergie toe om dit energiemedicijn te integreren en balanceren met je eigen lichaam, hart en mind.
  YouTube video

  Bekijk een geanimeerde impressie van de DNA-frequentie hologrammen en ontvang je downloads vanuit het Kwantum Veld

  Laat de energieën het werk doen om je vibratie te verhogen tot de frequenties van de Nieuwe Aarde.

  “Lieve Wilka en Hanneke, gisteren ontving ik jullie DNA-frequentie set en WOW, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden, zo krachtig zijn ze. Ik heb het gevoel dat ik thuis kom.”
  Jeanne V.

  Haal je eigen toolkit in huis om ermee te spelen en werken.

  Je kunt de complete set met 12 frequenties zelf in huis halen. Ze komen in een prachtige doos met daarin:

  • een boek met achtergrondinformatie, kaartleggingen, boodschappen en nog veel meer inspiratie
  • twaalf fotokaarten
  • twaalf hologram kaarten
  • een CD met ‘gechannelde’ pianomuziek door de bekende Britse pianist David Bailey
  Naar de shopOf ga terug naar het portfolio