• Menu
 • Entering Waveforms (Opgaan in golfvormen)

  ©WZ 2013
  OVERGAVE, VERTROUWEN, RUIMTE, SPEELSHEID, BLIJHEID, NIEUWE MOGELIJKHEDEN, VERWACHTING, NIEUWSGIERIGHEID, HET INNERLIJKE KIND, HARTCOHERENTIE, WEDERGEBOORTE, NIEUWE WERKELIJKHEID
  Haal 'Entering Waveforms (Opgaan in golfvormen)' in huisMeer lezen over 'Entering Waveforms (Opgaan in golfvormen)'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Entering Waveforms (Opgaan in golfvormen)

  Heb jij de neiging je snel zorgen te maken en teveel in je hoofd te gaan zitten? Zou jij je behoefte aan controle wel eens een beetje willen loslaten? Dan zou deze blauwdruk een goede bondgenoot voor je kunnen zijn.

  Deze blauwdruk is als een poort naar de onschuld van je energetische hart. Het is een uitnodiging om weer te voelen hoe het is om onbekommerd te zijn, speels en nieuwsgierig als een kind. Vergeet niet dat je energie krijgt door te spelen en te genieten van vrijheid. Vaak worden juist in het spel de meest creatieve oplossingen gevonden. Dat is precies wat deze blauwdruk voor je kan doen.

  Vanuit de kennis over Hart Coherentie weten we dat ons Hart coherent gaat kloppen door ons over te geven aan diepe rustige ademhaling in combinatie met de emoties van vreugde en liefde. Wanneer dit gebeurt heeft deze Hart Coherentie een direct effect op onze hersenen, die ook weer coherent gaan functioneren. Dan kom je tot veel betere, makkelijker en effectievere oplossingen voor alles dat jij als een eventueel probleem ervaart. Deze blauwdruk brengt jou bij Hart Coherentie.

  Deze blauwdruk komt tot zijn recht in een ruimte waarin je meer speelse en lichte hartsenergie wilt brengen, misschien een zieken(huis)kamer, therapieruimte, huiskamer of kinderkamer. Voor kleuters in hun klaslokaal is dit ook een heerlijke energie. Door de blauwe kleuren resoneert de energie ook met je keelchakra en kan het dus ook goed hangen in een ruimte waar gewerkt wordt met stembevrijding of gewoonweg zang.

  “Golf na golf van vloeibare lichtenergie brengen mij in beweging, treden zelfs de meest duistere kamers van mijn hart binnen. De ogen van mijn innerlijk kind vliegen wijd open en alle spanning smelt weg als sneeuw voor de zon. Oh, hoe heerlijk is het om deze magische wereld van golfvormen binnen te treden en mijn hart en ziel te laten reinigen. Ik ben een kind van god en ik ben hier om te spelen.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio