• Menu
 • Nucleaire Fusie

  ©WZ 2014
  FUSIE VAN ALLE ELEMENTEN, FUSIE VAN ALLE CHAKRA’S, FUSIE VAN DE DRIE CENTRA VAN KRACHT, UITLIJNING MET DE CREATIEVE KRACHT VAN DE BRON, VERBINDING MET DE ELEMENTEN AARDE, WATER, LUCHT EN VUUR, WERKEN MET ‘THE FORCE’, DE AFSCHEIDING VOORBIJ, NEDERIGHEID, VERBRANDEN VAN HET EGO
  Haal 'Nucleaire Fusie' in huisMeer lezen over 'Nucleaire Fusie'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Nucleaire Fusie

  Ben jij er klaar voor om jouw persoonlijke zelf in lijn te brengen met het Allesomvattende Hart en Mind van Het Goddelijke? Ben je bereid de ambities van het ego om als zelfstandig opererend wezen jouw leven te controleren, op te geven? Deze blauwdruk zal je persoonlijke verlangens wegbranden als jij bereid bent ze te laten gaan. Dit is geen makkelijke beslissing om te nemen en geen makkelijk pad om te bewandelen. En deze blauwdruk is niet voor iedereen.

  Eigenlijk is deze blauwdruk voor de toekomst, voor als we op het punt komen waar we toestemming krijgen om bewust te co-creëren met alle wezens in alle dimensies. Tot die tijd zou je deze blauwdruk ook als te intens kunnen ervaren, waarbij het jouw angst voor de schaduw omhoog zou kunnen brengen, omdat het alles uitzuivert dat jou nog in dualiteitbewustzijn houdt.

  Wanneer je deze blauwdruk binnenstapt, zullen al je chakra’s in lijn worden gebracht, je drie Centra van Kracht zullen in hun eigen kracht komen en de elementen van de schepping zullen zich bij je voegen. Dit creëert de fusie van alle aspecten van je wezen, als je de energie van Goddelijk Hart en Goddelijke Mind begint te kanaliseren. De krachtige energieën van deze blauwdruk trekken alles en iedereen in zijn centrum en alleen als je weet hoe in je eigen centrum overeind te blijven, zal het je het begrip brengen van wat er werkelijk gaande is. Dit is altijd je eigen verantwoordelijkheid, maar als je er klaar voor bent, zul je geroepen worden. Laat het respect en de eerbied voor dit hologram je daarbij leiden.

  Kies een plek waar je bewust met dit hologram kunt verbinden en dat is dus niet zomaar iedere plek. Aangezien deze blauwdruk je ‘dwingt’ om goed te gronden – terwijl het je opent voor de krachten van het Universum – zou het waarschijnlijk goed een ruimte voor meditatie, bewustzijnstraining of lichaamswerk kunnen zijn.

  “Op het pad van het ontsluiten van je ware kracht zal je op een punt komen waarbij je uitgedaagd zult worden als een held in een avonturenverhaal. Bevat jij werkelijk dat jij en de schepping Een zijn? Vertrouw je werkelijk de creatieve kracht van alle aspecten van Universele Intelligentie, geliefde Drie-eenheid? Wanneer je eenmaal de sleutel hebt ontvangen om bewust de werkelijkheid om te buigen, zal jouw invloed op de tastbare werkelijkheid zodanig zijn dat het vele levens aanraakt. Op dit niveau wordt het duidelijk dat het onmogelijk is de werkelijkheid te buigen naar je eigen wensen, waarbij het niet uitmaakt hoe mooi deze zijn. Slechts dienstbaarheid aan het Al, inclusief je ‘zelf’ zal overblijven. En dan zal je worden wedergeboren.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio