• Menu
 • Nieuwe Visioenen van Lava

  ©WZ 2005
  LICHAAM & ZIEL, BAARMOEDER, ONDERSTE DANTIEN, HARA, SEXUELE HEALING, CREATIEKRACHT, LEVENSLUST, PASSIE, VRUCHTBARE IDEEËN
  Haal 'Nieuwe Visioenen van Lava' in huisMeer lezen over 'Nieuwe Visioenen van Lava'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Nieuwe Visioenen van Lava

  Kan jij wel eens heel enthousiast over iets raken en dan toch niet verder komen dan erover dromen en fantaseren? Kan jij wel je passie voelen, maar vind je het lastig deze eruit te laten komen? Deze blauwdruk wakkert jouw vuur EN je mogelijkheden aan.

  Lava is een gigantische oerkracht die letterlijk de Aarde heeft gevormd en haar ook kan veranderen. Het is een niet te stuiten kracht die niet alleen destructief is, maar ook heel vruchtbaar. Waar in jouw lichaam is de bron van jouw lava? Als je denkt aan die hete, traag voortbewegende en soms tot uitbarsting komende energie, waar kan je die dan het beste in jouw lichaam voelen?

  Omdat deze krachtige, kolkende energie verbonden is met onze buik, onze onderste dantien (zoals dit in de oude Chinese Tao-leer wordt genoemd), is het voor sommige mensen heel moeilijk om contact mee te maken. Voornamelijk omdat in onze cultuur onze verbinding met sexualiteit vervormd of onderdrukt is geraakt. Terwijl hier juist het vuur en de passie om nieuwe dingen te creëren vandaan komt. En juist ook samen met anderen.

  Deze blauwdruk kan jou zeker helpen om het plezier van co-creëren weer te kunnen voelen, het genot van risico’s nemen en het vertrouwen op je eigen vruchtbare ideeën. Mijn ervaring is dat als meerdere mensen deze blauwdruk zien er bijna altijd een levendige conversatie op gang komt en vaak zelfs plannen worden gemaakt.

  Deze blauwdruk past goed in de centrale hal van een bedrijf of organisatie, waar mensen bijeen komen om concrete plannen te verwezenlijken. Werkruimtes en ontmoetingsruimtes krijgen extra energie door de uitstraling van dit schilderij.

  “Ik verbind Aarde en Vuur, lichaam en ziel. Mijn traag vloeiende vuur vult de aderen van Moeder Aarde en houdt haar vruchtbare buik vloeibaar en warm. Mijn kracht en passie brengen werelden voort, waardoor ik steeds nieuwe deuren kan openen. Ik ben er ook voor jou. Waar kun je mij ontmoeten?”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio