• Menu
 • Love & Joy – elektromagnetisch beschermingsveld

  ©WZ 2008
  LIEFDE, VREUGDE, BESCHERMING, VRIJHEID, HELDERE FRISHEID, ADEMRUIMTE
  Haal 'Love & Joy – elektromagnetisch beschermingsveld' in huisMeer lezen over 'Love & Joy – elektromagnetisch beschermingsveld'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Love & Joy – elektromagnetisch beschermingsveld

  Heb jij wel eens last van energieën die jouw balans of de harmonie in jouw huis verstoren, zoals de straling van elektromagnetische velden, of de spanning van je buren? Dan kan deze blauwdruk je helpen om je eigen leefruimte fris en zuiver te houden.

  In een wereld waar wifi en mobiele netwerken 24/7 aan staan, hebben we steeds meer te maken met de stressvolle energiestromen vanuit de technosfeer die concurreren met de harmoniserende energiestromen van de natuurlijke, Aardse sfeer. Zelfs als je dit niet direct al een belasting ervaart, moet jouw eigen levensenergie voortdurend werken om rust en harmonie te bewaren. Dit hebben we nodig voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

  Deze blauwdruk verbindt je met de zuivere energie van jouw Bron die het uitstraalt in jouw hele ruimte en via de lemniscaatvorm weer bij je laat terug keren. Dit is bescherming door Liefde. De bescherming door vreugde ontstaat doordat ‘negatieve’ energiestralen stuiten op jouw vreugdevolle uitstraling en vervolgens worden afgebogen en terugkeren naar het ‘niets’.

  Je kunt deze blauwdruk als het ware om jezelf heen projecteren, maar ook om je hele huis, je auto, je buurt. De stickers kun je uitdelen aan je buren, zodat je in een Love & Joy straatje komt te wonen.

  Deze blauwdruk wil je het liefst op een duidelijke plek in je kantoor, werkruimte of huis hangen, zodat je hem veel kunt zien. Zelfs je buren en bezoekers zullen er blij mee zijn.

  “In het centrum van je eigen Hart ben je het meest verbonden met je ware zelf, je Bron van onvoorwaardelijke liefde en vreugde. Als je van hieruit leeft, ben je altijd veilig en vrij.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio