• Menu
 • Loslaten

  2010©WZ
  VRIJHEID, ADEMEN, LICHT, ZUIVERING, GEDULD, ACCEPTATIE, VEERKRACHT, COMPASSIE, INTEGREREN, RUIMTE, SPEELSHEID, ONTSPANNING, FLOW, VREUGDE, ZELFEXPRESSIE
  Haal 'Loslaten' in huisMeer lezen over 'Loslaten'Wat zijn de DNA-frequenties?

  Loslaten

  Verzet jij je wel eens tegen verandering? Wil jij wel eens dat alles precies zo blijft als het is en doe je er alles aan om het zo te houden? Dat kan een tijdje goed gaan, totdat je merkt dat je als het ware tegen de stroom in aan het vechten bent. Het leven gaat verder en jij ook. Zo kan een overtuiging of gedrag dat jou eerst diende, zich nu tegen je gaan keren.

  Dat is het moment dat je wilt kunnen loslaten en jezelf als het ware de ruimte wilt geven om jezelf opnieuw uit te vinden. Vrij van alle oude (voor)oordelen en vastgeroeste gewoontes. Kun jij geloven dat je eigenlijk in ieder moment vrij bent om te kiezen hoe jij je leven wilt invullen? Als jij voelt dat het tijd is voor verandering, dan kan deze blauwdruk jou zeker helpen loslaten wat jou niet meer dient.

  Deze frequentie helpt je afscheid te nemen van het oude en ruimte te maken voor het nieuwe, niet een keer, maar steeds weer. Hierdoor wordt het makkelijker voor je om in contact te komen èn blijven met je hoger Zelf. Dat geeft je de kracht om de stappen te zetten die horen bij het levenspad dat jij wilt lopen, misschien wel helemaal los van opvoeding en oude gewoontes. Die last mag van je schouders vallen en je krijgt de ruimte om jouw eigen vleugels uit te slaan.

  Hang deze blauwdruk op een plek waar je echt even helemaal wilt ontspannen en loslaten, zoals je slaapkamer of misschien wel gewoon je huiskamer. De frequentie kan ook heel goed zijn werk doen in een behandelruimte van een masseur, healer of therapeut.

  “Loslaten is de essentie van vertrouwen en dit wordt bereikt door een open hart dat bereid is om alle oordelen, alle angsten alle gevoelens van afgescheidenheid in zich te ontvangen. En slechts wanneer de hart-frequenties van onvoorwaardelijke liefde de gehele persoonlijkheid kunnen doordringen, zal de ontspanning een aanvang nemen en zullen nieuwe visioenen zich ontvouwen. Visioenen die ontspringen uit een ontspannen lichaam, geest, gevoel en ziel.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Wie we in werkelijkheid zijn is zelfs nog veel grootser dan wie we willen zijn”

  -Thunder Strikes-

  Zoals je wellicht al weet zijn de Aarde en de mensheid betrokken in het proces van een evolutionaire sprong van 3-dimensionaal naar multi-dimensionaal bewustzijn. Wij ervaren dit als een toename in de energetische trillingsfrequentie, maar we ervaren het ook als een tijd van chaos en verwarring. We zien dit zowel in ons eigen leven als op wereldschaal, want het blijkt dat wij en onze wereld eigenlijk een eenheid vormen.

  De Nieuwe Aarde-frequenties

  In 2008 werd ik benaderd door Hanneke Hoppenbrouwer met de vraag of ik een bijdrage wilde leveren aan een project dat zij van haar gidsen had doorgekregen: het beschikbaar maken en vormgeven van de dertien kern-energieën die de evolutie van onze bewustwording begeleiden en ondersteunen.
  Haar vraag aan mij was of ik deze frequenties kon opvangen in de vorm van holografische blauwdrukken om deze via mijn kunstwerken zichtbaar te maken.

  Ik was zeer vereerd door de vraag, maar moest eerst nog wel zelf ervaren wat deze frequenties daadwerkelijk inhielden.
  Nadat ik de remedies, door Hanneke gemaakt had gevoeld was ik al snel overtuigd. En toen wij samen op een magische reis door het landschap van de Languedoc Roussillon alle plekken bezochten waar zij de remedies had ontvangen, kwamen één voor één deze schitterende frequenties door in de vorm van de kunstwerken op deze pagina’s.

  Superfood voor de Ziel

  Dit project bied eenieder inmiddels diverse krachtige (èn prachtige) tools om je op deze Nieuwe Aarde-frequenties af te stemmen. Zo vind je remedies, aurasprays, kristallen, twee kaartensets met bijbehorend boek (waarvan de eerste bijna is uitverkocht, maar via deze site nog te krijgen), muziek en video’s. Op geheel eigen wijze vullen ze elkaar aan en ondersteunen ze ons bewustwordingsproces.
  Deze krachtige verzameling uitingen van de Nieuwe Aarde-frequenties is als een doos met superfood voor de Ziel, die jou helpt om dit – soms zeer uitdagende – transformatieproces aan te gaan met optimale gratie en gemak.

  Al mijn respect gaat naar Hanneke die, als een ware alchemist, zowel mensen als frequenties van hoge trilling bij elkaar heeft weten te brengen.
  Neem gerust eens een kijkje op de website van De Nieuwe Aarde-frequenties, of duik voor nu dieper in de holografische blauwdrukken op deze pagina’s.

  "Je hebt het recht hier te zijn, het recht te worden wie je al bent, het recht om erbij te horen."
  Star Puma

  Support vanuit de toekomst

  De Nieuwe Aarde-frequenties (ook wel DNA-frequenties genoemd) in deze verzameling vertegenwoordigen ieder één van de dertien kern principes van de verschillende levensfasen waarin we onszelf als mens terug vinden. Ze geven een aanwijzing over hoe je kunt omgaan met de uitdagingen die dagelijks op je afkomen en ze reiken oplossingen aan vanuit jouw toekomstige zelf, die je aanspoort je Hart te volgen en je beperkende overtuigingen achter te laten. Zodat je uiteindelijk zult weten dat je precies goed bent zoals je bent, dat je de liefde altijd al in je hebt gehad en dat je deel bent van een groots en bijzonder geboorteproces van de oude wereld naar een Nieuwe Aarde van vrede en overvloed.

  Je verbinden is zo eenvoudig:

  • Ontspan je mind en nodig het uit om kinderlijk nieuwsgierig te zijn, in plaats van analyserend; de energetische informatie gaat voorbij de rationele mogelijkheden van je mind. Laat je Ziel de leiding nemen.
  • Kies een DNA-afbeelding (of trek een kaart uit de set) om de energetische imprint te ontvangen van het speciale ‘medicijn’ dat je hebt gekozen.
  • Roep de hulp van je Ziel of van je toekomstige Zelf om deze energetische downloads te verbinden met dat wat in jou mag worden geheeld, geactiveerd of getransformeerd – met andere woorden ‘in beweging mag komen’.
  • Nu vertrouw je de levensenergie toe om dit energiemedicijn te integreren en balanceren met je eigen lichaam, hart en mind.
  YouTube video

  Bekijk een geanimeerde impressie van de DNA-frequentie hologrammen en ontvang je downloads vanuit het Kwantum Veld

  Laat de energieën het werk doen om je vibratie te verhogen tot de frequenties van de Nieuwe Aarde.

  “Lieve Wilka en Hanneke, gisteren ontving ik jullie DNA-frequentie set en WOW, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden, zo krachtig zijn ze. Ik heb het gevoel dat ik thuis kom.”
  Jeanne V.

  Haal je eigen toolkit in huis om ermee te spelen en werken.

  Je kunt de complete set met 12 frequenties zelf in huis halen. Ze komen in een prachtige doos met daarin:

  • een boek met achtergrondinformatie, kaartleggingen, boodschappen en nog veel meer inspiratie
  • twaalf fotokaarten
  • twaalf hologram kaarten
  • een CD met ‘gechannelde’ pianomuziek door de bekende Britse pianist David Bailey
  Naar de shopOf ga terug naar het portfolio