• Menu
 • Inzicht

  2010©WZ
  ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN, VERBANDEN ZIEN, KEUZES MAKEN, FOCUS, HELIKOPTER VIEW, OVERGAVE, ONDERBEWUST WORDT BEWUST, OVERZICHT, AHA-ERLEBNIS ACCEPTATIE, RUST, WIJSHEID
  Haal 'Inzicht' in huisMeer lezen over 'Inzicht'Wat zijn de DNA-frequenties?

  Inzicht

  Kennen we dat niet allemaal, zo’n moment dat we ineens iets snappen en dat alle puzzelstukjes op hun plaats lijken te vallen. Dan pas kunnen we doorgaan naar de volgende stap. Maar tot die tijd lijken we soms verloren in een wervelwind aan gedachtes en vraagtekens.

  De blauwdruk van Inzicht geeft je de focus, helderheid en rust om als het ware tot stilstand te komen als dat nodig is om te ontdekken waar je nu eigenlijk staat. Ineens onderscheid je met gemak hoe de situatie in elkaar zit en wat je er wel of niet te zoeken hebt.

  Deze blauwdruk ondersteunt je om uit de maalstroom van gedachtes te komen en tilt je als het ware even omhoog boven alle gedruis uit. En ook als je misschien weer dreigt terug te vallen in verwarring, dan blijft deze blauwdruk je eraan herinneren dat helderheid altijd beschikbaar is; je intuïtie weet het eigenlijk allang, en als je ernaar handelt gaat de energie meteen weer stromen. Let maar op.

  Ieder plek waar je heldere beslissingen wilt kunnen nemen, een kantoor of vergaderruimte. Maar ook een praktijkruimte van therapeut of coach. Overal waar je helderheid, inzicht, onderscheidingsvermogen wilt bevorderen. Goed in combinatie met de blauwdruk Bezinning.

  “Op je pad naar Verlichting is Inzicht ongetwijfeld onmisbaar. Zonder inzicht zou je niet in staat zijn vooruit te bewegen en zou je voor eeuwig vast zitten in dezelfde plek, terwijl je dezelfde verhalen steeds opnieuw herhaalt. Inzicht komt op het moment dat alles op de juiste plaats is: je gedachten, je gevoelens en emoties, je verlangens en zelfs je lichaam. Het is dit ene magische moment van samenvallen dat je diep naar binnen trekt. Zo diep dat het enige antwoord op de vraag die op dat moment in jou leeft een Goddelijk antwoord kan zijn.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Wie we in werkelijkheid zijn is zelfs nog veel grootser dan wie we willen zijn”

  -Thunder Strikes-

  Zoals je wellicht al weet zijn de Aarde en de mensheid betrokken in het proces van een evolutionaire sprong van 3-dimensionaal naar multi-dimensionaal bewustzijn. Wij ervaren dit als een toename in de energetische trillingsfrequentie, maar we ervaren het ook als een tijd van chaos en verwarring. We zien dit zowel in ons eigen leven als op wereldschaal, want het blijkt dat wij en onze wereld eigenlijk een eenheid vormen.

  De Nieuwe Aarde-frequenties

  In 2008 werd ik benaderd door Hanneke Hoppenbrouwer met de vraag of ik een bijdrage wilde leveren aan een project dat zij van haar gidsen had doorgekregen: het beschikbaar maken en vormgeven van de dertien kern-energieën die de evolutie van onze bewustwording begeleiden en ondersteunen.
  Haar vraag aan mij was of ik deze frequenties kon opvangen in de vorm van holografische blauwdrukken om deze via mijn kunstwerken zichtbaar te maken.

  Ik was zeer vereerd door de vraag, maar moest eerst nog wel zelf ervaren wat deze frequenties daadwerkelijk inhielden.
  Nadat ik de remedies, door Hanneke gemaakt had gevoeld was ik al snel overtuigd. En toen wij samen op een magische reis door het landschap van de Languedoc Roussillon alle plekken bezochten waar zij de remedies had ontvangen, kwamen één voor één deze schitterende frequenties door in de vorm van de kunstwerken op deze pagina’s.

  Superfood voor de Ziel

  Dit project bied eenieder inmiddels diverse krachtige (èn prachtige) tools om je op deze Nieuwe Aarde-frequenties af te stemmen. Zo vind je remedies, aurasprays, kristallen, twee kaartensets met bijbehorend boek (waarvan de eerste bijna is uitverkocht, maar via deze site nog te krijgen), muziek en video’s. Op geheel eigen wijze vullen ze elkaar aan en ondersteunen ze ons bewustwordingsproces.
  Deze krachtige verzameling uitingen van de Nieuwe Aarde-frequenties is als een doos met superfood voor de Ziel, die jou helpt om dit – soms zeer uitdagende – transformatieproces aan te gaan met optimale gratie en gemak.

  Al mijn respect gaat naar Hanneke die, als een ware alchemist, zowel mensen als frequenties van hoge trilling bij elkaar heeft weten te brengen.
  Neem gerust eens een kijkje op de website van De Nieuwe Aarde-frequenties, of duik voor nu dieper in de holografische blauwdrukken op deze pagina’s.

  "Je hebt het recht hier te zijn, het recht te worden wie je al bent, het recht om erbij te horen."
  Star Puma

  Support vanuit de toekomst

  De Nieuwe Aarde-frequenties (ook wel DNA-frequenties genoemd) in deze verzameling vertegenwoordigen ieder één van de dertien kern principes van de verschillende levensfasen waarin we onszelf als mens terug vinden. Ze geven een aanwijzing over hoe je kunt omgaan met de uitdagingen die dagelijks op je afkomen en ze reiken oplossingen aan vanuit jouw toekomstige zelf, die je aanspoort je Hart te volgen en je beperkende overtuigingen achter te laten. Zodat je uiteindelijk zult weten dat je precies goed bent zoals je bent, dat je de liefde altijd al in je hebt gehad en dat je deel bent van een groots en bijzonder geboorteproces van de oude wereld naar een Nieuwe Aarde van vrede en overvloed.

  Je verbinden is zo eenvoudig:

  • Ontspan je mind en nodig het uit om kinderlijk nieuwsgierig te zijn, in plaats van analyserend; de energetische informatie gaat voorbij de rationele mogelijkheden van je mind. Laat je Ziel de leiding nemen.
  • Kies een DNA-afbeelding (of trek een kaart uit de set) om de energetische imprint te ontvangen van het speciale ‘medicijn’ dat je hebt gekozen.
  • Roep de hulp van je Ziel of van je toekomstige Zelf om deze energetische downloads te verbinden met dat wat in jou mag worden geheeld, geactiveerd of getransformeerd – met andere woorden ‘in beweging mag komen’.
  • Nu vertrouw je de levensenergie toe om dit energiemedicijn te integreren en balanceren met je eigen lichaam, hart en mind.
  YouTube video

  Bekijk een geanimeerde impressie van de DNA-frequentie hologrammen en ontvang je downloads vanuit het Kwantum Veld

  Laat de energieën het werk doen om je vibratie te verhogen tot de frequenties van de Nieuwe Aarde.

  “Lieve Wilka en Hanneke, gisteren ontving ik jullie DNA-frequentie set en WOW, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden, zo krachtig zijn ze. Ik heb het gevoel dat ik thuis kom.”
  Jeanne V.

  Haal je eigen toolkit in huis om ermee te spelen en werken.

  Je kunt de complete set met 12 frequenties zelf in huis halen. Ze komen in een prachtige doos met daarin:

  • een boek met achtergrondinformatie, kaartleggingen, boodschappen en nog veel meer inspiratie
  • twaalf fotokaarten
  • twaalf hologram kaarten
  • een CD met ‘gechannelde’ pianomuziek door de bekende Britse pianist David Bailey
  Naar de shopOf ga terug naar het portfolio