• Menu
 • Het Scheppende Hart

  ©WZ 2007
  FLOW, VERBONDENHEID, MOGELIJKHEDEN, CREATIEKRACHT, OVERVLOED, VERBINDING MET DE BRON, ‘ZO BINNEN, ZO BUITEN’, ‘ZO BOVEN, ZO BENEDEN’, ‘EENHEID IN VERSCHEIDENHEID’
  Haal 'Het Scheppende Hart' in huisMeer lezen over 'Het Scheppende Hart'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Het Scheppende Hart

  Ken jij dat gevoel dat je iets wilt doen, maar dat je het maar niet voor elkaar kunt krijgen? Je kunt wel bedenken wat je zou ‘moeten’ doen, maar het voelt gewoon niet aantrekkelijk genoeg. Je wordt er niet echt blij van?

  Deze blauwdruk kan je helpen om altijd weer in de flow te stappen en de energie te volgen in plaats van te forceren in een bepaalde richting. Het is fantastisch om praktisch te zijn, maar als je hart er niet bij is, dan kost het maken van iets meer energie dan dat het je geeft.

  We gaan de flow voelen als we ons durven overgeven aan iets dat kennelijk groter is dan ons eigen belang. Dan voelen we ons gedragen door de kracht van de hele Schepping in plaats van dat we uit alle macht ons eigen bootje naar de overkant moeten zien te krijgen.

  Deze blauwdruk helpt je voelen hoe krachtig het is om je te openen voor de inspiratie waar je Hart van gaat zingen. Het verbindt je rechtstreeks met jouw innerlijke creatieve Bron.

  Deze blauwdruk is een krachtige upgrade voor iedere ruimte. Dit tot nu toe meest populaire schilderij hangt in slaapkamers, woonkamers, praktijkruimtes, werkkamers, kantoor of winkel. Men schildert zelfs de muur in bijpassende kleuren.

  “In het Hart van het Hart vinden wij de Bron die ons Allen inspireert om de wereld vorm te geven vanuit het Hart, een vreugdevolle co-creatie waarin het Ene zich uitdrukt door het oneindig gevarieerde. Eenheid in verscheidenheid. Dat is het Leven. Dat Zijn Wij.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio