• Menu
 • Heling van de moederschoot

  ©WZ 2013
  HEELWORDING VAN TWEELING BEWUSTZIJN, SCHADUWWERK, HELING VAN HET GEWONDE KIND, CONTACT MET DE BAARMOEDER, VERGEVING, VERENIGING MET JE ONGEMANIFESTEERDE ZIELENHELFT, HERINNERING VAN EENHEIDSBEWUSTZIJN
  Haal 'Heling van de moederschoot' in huisMeer lezen over 'Heling van de moederschoot'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Heling van de moederschoot

  Heb jij wel eens het gevoel dat je hier niet helemaal kunt of mag zijn? Dat een deel van jou ongewenst is, in de schaduw moet blijven, en voel je hoeveel energie dat jou kost? Deze blauwdruk helpt je om dit ‘schaduwaspect’ van jezelf helemaal thuis te laten komen in jou.

  Bijna ieder mens heeft bepaalde aspecten van zichzelf weg gezet of achter gelaten, omdat duidelijk was dat deze niet werden gewaardeerd of geaccepteerd door de omgeving. Al die ‘ongewenste’ delen vormen samen ons schaduwdeel, dat onherroepelijk onze aandacht zal blijven vragen.

  In de baarmoeder waren we nog heel en compleet, hoewel ook daar al een afscheiding was tussen wat je wel en wat je niet zou meenemen als je op Aarde kwam. Dit zou je jouw schaduwkind kunnen noemen. In sommige culturen wordt de placenta beschouwd als dit tweelingdeel van jou waarvan je wordt afgesneden. Tegenwoordig zijn in het westen steeds meer vrouwen die deze placenta na de geboorte in het eigen tempo laten afsterven, in plaats van de navelstreng door te knippen: de zgn. Lotusgeboorte. Dit zou een kind het volledige pakket aan mogelijkheden meegeven.

  Deze blauwdruk laat een beeld zien van de magische en heilige grot van yoni en baarmoeder, waar al ons menselijke leven start. We zien hier ook de spiegeling van de twee aspecten van onszelf, het donker en het licht . Het beeld laat zien dat deze beiden aspecten in de heilige ruimte van de moeder er beiden mogen zijn.

  Vanwege het onderwerp past het heel goed in de praktijk- of wachtruimte van een vroedvrouwenpraktijk of op de afdeling gynocologie in een ziekenhuis. Maar ook in ieder ruimte waar diepe healing, schaduwwerk en/of traumahealing plaats vindt.

  “Hoe is het mogelijk dat ik hier ben, dit levend wezen van vlees en bloed. Ik die niet weet wie ik ben en ik die alles ken, het licht is waarvan alles is gemaakt? Wie ontwaakt in wie, terwijl wij elkaar ontmoeten in de heilige ruimte van de Baarmoeder van de Schepping. Wie is zij die ons die ruimte biedt? Ben ik in Haar of bevindt zij zich in mij? In onze eigen tijd en ruimte ademen wij steeds meer als Een, terwijl het licht in haar zijn nieuwe banen en patronen weeft. Onze geboorte is nabij.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio