• Menu
 • Doorgang naar thuis

  ©WZ 2013
  MULTIDIMENSIONEEL BEWUSTZIJN, KOSMISCH BEWUSTZIJN, VERBINDING MET JE MISSIE, OVERBRUGGING VAN TIJD EN RUIMTE, THUIS VOELEN, OUDE EN NIEUWE KENNIS
  Haal 'Doorgang naar thuis' in huisMeer lezen over 'Doorgang naar thuis'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Doorgang naar thuis

  Heb jij wel eens het gevoel gehad dat je was terecht gekomen in een totaal vreemde wereld? Heb jij je wel eens een vondeling gevoeld, een ‘alien’, alleen en afgesloten van jouw gevoel van waarheid en schoonheid. Heb jij wel eens gewenst dat je ‘terug naar huis’ kon? Dan kan deze blauwdruk je helpen je weer thuis te gaan voelen.

  We zijn hier allemaal ter wereld gekomen met een ‘open mind’, oftewel een brein dat tot een jaar of 6 functioneert in theta staat en alles in zich opneemt waarmee het wordt gevuld. In de jaren daarna gedragen we ons keurig volgens het programma dat we in die eerste zes jaren gedownload hebben gekregen. Veel mensen zetten daar nooit vraagtekens bij en zijn tevreden met de status quo. Maar sommigen hebben een blijvend gevoel dat er iets niet klopt; ze hebben een herinnering aan een ander soort werkelijkheid en verlangen er blijvend naar deze werkelijkheid opnieuw te ervaren.

  Ben jij zo iemand? Dan kan deze blauwdruk jou helpen om jouw kosmisch of multidimensioneel bewustzijn concreet in je leven te integreren. De blauwdruk zal je als het ware de inspiratie en de energie geven om jezelf en je dromen en visioenen waar te maken. Het zal je het gevoel geven dat je ondersteuning krijgt vanuit ‘huis’. Terwijl je voorheen misschien voelde dat je een buitenbeentje was, zul je nu de juiste mensen en situaties aantrekken die jouw unieke ideeën helemaal zien zitten.

  De krachtige uitstraling van dit schilderij heeft wel wat ruimte nodig, dus kies een plek waar je er met afstand naar kunt kijken en rustig kunt stilstaan bij de zin van jouw bestaan.

  “ Als ik mij naar binnen keer en stiller wordt dan stil, ga ik voelen hoe alle deeltjes in mijn wezen trillen in een harmonisch koor van klank en licht. Er opent zich een poort in mij, een ontsluiting, en ik voel mijn wereld wijder worden. Ik voel de roep om mij opnieuw geboren te laten worden in het Licht en de Waarheid van het Grotere Geheel. Mijn Oneindige Zelf leeft diep in mij en is tegelijkertijd vele malen groter dan ik bevatten kan. Ik ben het Universum en het Universum is in mij. Alles wat ik verzinnen kan is Hier; er is geen ander thuis dan Hier.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio