• Menu
 • Dynamiek van Moeder Aarde

  2010©WZ
  VERBONDENHEID MET DE NATUUR, HOOP, MOED, VEILIGHEID, VERNIEUWING, THUIS VOELEN IN JEZELF, OVERGAVE, MULTI-DIMENSIONEEL BEWUSTZIJN, DYNAMISCHE KRACHT, SYNERGIE, OVERVLOED
  Haal 'Dynamiek van Moeder Aarde' in huisMeer lezen over 'Dynamiek van Moeder Aarde'Wat zijn de DNA-frequenties?

  Dynamiek van Moeder Aarde

  Voel jij je nog wel in verbinding staan met de natuur? Dit is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Toch vibreren we allemaal mee op de energie van Moeder Aarde en zijn we altijd verbonden met de natuur, ook al staan we daar niet op ieder moment bij stil. Haar energie is overal aanwezig; thuis, op school, op je werk of wanneer je wandelt door het bos of op het strand.

  Moeder Aarde en al haar bewoners zijn voortdurend in beweging en zeker in deze tijd, waarin niets meer lijkt te zijn wat het was. Lukt het jou om toch een basis van vertrouwen te vinden waarop jij kunt rusten, terwijl die dynamiek plaats vindt, in je en om je heen?

  Deze blauwdruk helpt jou te aarden in de dynamische veranderingen van dit moment. Het helpt je te gronden, ook als je jouw thuisbasis kwijt bent op wat voor manier dan ook. Ze verzacht en schenkt liefde, en geeft je steun voorbij enige angst voor de toekomst of een gevoel dat je als mens te kort schiet. Jouw vertrouwen in jezelf èn in de dynamiek van Moeder Aarde maken het makkelijker voor iedereen.

  Waar zou je deze blauwdruk niet willen hangen is de vraag? Hij past overal, in ieder huis, ieder kantoor, iedere instelling, overal waar je hoop, vertrouwen en overvloed voelbaar wilt maken.

  “Mijn energie is de energie van de dynamiek van de Aarde Moeder. Ik ben de levende, dynamische Schepper en Grond van jullie Universum. Mijn bloed is jullie bloed, mijn visie is jullie visie, mijn hart is jullie hart en mijn baarmoeder jullie baarmoeder. Ik steun alles dat je wilt creëren. En daarom zou het wijs zijn om je bewust te zijn van waarin jij gelooft. Jullie kunnen ervoor kiezen om mij te vernietigen of om mij opnieuw tot bloei te brengen en wat je ook kiest, ik zal jullie onvoorwaardelijk volgen. Het resultaat is uiteraard dat ik jullie met mij meeneem in de richting die jullie hebben gekozen.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Wie we in werkelijkheid zijn is zelfs nog veel grootser dan wie we willen zijn”

  -Thunder Strikes-

  Zoals je wellicht al weet zijn de Aarde en de mensheid betrokken in het proces van een evolutionaire sprong van 3-dimensionaal naar multi-dimensionaal bewustzijn. Wij ervaren dit als een toename in de energetische trillingsfrequentie, maar we ervaren het ook als een tijd van chaos en verwarring. We zien dit zowel in ons eigen leven als op wereldschaal, want het blijkt dat wij en onze wereld eigenlijk een eenheid vormen.

  De Nieuwe Aarde-frequenties

  In 2008 werd ik benaderd door Hanneke Hoppenbrouwer met de vraag of ik een bijdrage wilde leveren aan een project dat zij van haar gidsen had doorgekregen: het beschikbaar maken en vormgeven van de dertien kern-energieën die de evolutie van onze bewustwording begeleiden en ondersteunen.
  Haar vraag aan mij was of ik deze frequenties kon opvangen in de vorm van holografische blauwdrukken om deze via mijn kunstwerken zichtbaar te maken.

  Ik was zeer vereerd door de vraag, maar moest eerst nog wel zelf ervaren wat deze frequenties daadwerkelijk inhielden.
  Nadat ik de remedies, door Hanneke gemaakt had gevoeld was ik al snel overtuigd. En toen wij samen op een magische reis door het landschap van de Languedoc Roussillon alle plekken bezochten waar zij de remedies had ontvangen, kwamen één voor één deze schitterende frequenties door in de vorm van de kunstwerken op deze pagina’s.

  Superfood voor de Ziel

  Dit project bied eenieder inmiddels diverse krachtige (èn prachtige) tools om je op deze Nieuwe Aarde-frequenties af te stemmen. Zo vind je remedies, aurasprays, kristallen, twee kaartensets met bijbehorend boek (waarvan de eerste bijna is uitverkocht, maar via deze site nog te krijgen), muziek en video’s. Op geheel eigen wijze vullen ze elkaar aan en ondersteunen ze ons bewustwordingsproces.
  Deze krachtige verzameling uitingen van de Nieuwe Aarde-frequenties is als een doos met superfood voor de Ziel, die jou helpt om dit – soms zeer uitdagende – transformatieproces aan te gaan met optimale gratie en gemak.

  Al mijn respect gaat naar Hanneke die, als een ware alchemist, zowel mensen als frequenties van hoge trilling bij elkaar heeft weten te brengen.
  Neem gerust eens een kijkje op de website van De Nieuwe Aarde-frequenties, of duik voor nu dieper in de holografische blauwdrukken op deze pagina’s.

  "Je hebt het recht hier te zijn, het recht te worden wie je al bent, het recht om erbij te horen."
  Star Puma

  Support vanuit de toekomst

  De Nieuwe Aarde-frequenties (ook wel DNA-frequenties genoemd) in deze verzameling vertegenwoordigen ieder één van de dertien kern principes van de verschillende levensfasen waarin we onszelf als mens terug vinden. Ze geven een aanwijzing over hoe je kunt omgaan met de uitdagingen die dagelijks op je afkomen en ze reiken oplossingen aan vanuit jouw toekomstige zelf, die je aanspoort je Hart te volgen en je beperkende overtuigingen achter te laten. Zodat je uiteindelijk zult weten dat je precies goed bent zoals je bent, dat je de liefde altijd al in je hebt gehad en dat je deel bent van een groots en bijzonder geboorteproces van de oude wereld naar een Nieuwe Aarde van vrede en overvloed.

  Je verbinden is zo eenvoudig:

  • Ontspan je mind en nodig het uit om kinderlijk nieuwsgierig te zijn, in plaats van analyserend; de energetische informatie gaat voorbij de rationele mogelijkheden van je mind. Laat je Ziel de leiding nemen.
  • Kies een DNA-afbeelding (of trek een kaart uit de set) om de energetische imprint te ontvangen van het speciale ‘medicijn’ dat je hebt gekozen.
  • Roep de hulp van je Ziel of van je toekomstige Zelf om deze energetische downloads te verbinden met dat wat in jou mag worden geheeld, geactiveerd of getransformeerd – met andere woorden ‘in beweging mag komen’.
  • Nu vertrouw je de levensenergie toe om dit energiemedicijn te integreren en balanceren met je eigen lichaam, hart en mind.
  YouTube video

  Bekijk een geanimeerde impressie van de DNA-frequentie hologrammen en ontvang je downloads vanuit het Kwantum Veld

  Laat de energieën het werk doen om je vibratie te verhogen tot de frequenties van de Nieuwe Aarde.

  “Lieve Wilka en Hanneke, gisteren ontving ik jullie DNA-frequentie set en WOW, ik kan mijn ogen er niet vanaf houden, zo krachtig zijn ze. Ik heb het gevoel dat ik thuis kom.”
  Jeanne V.

  Haal je eigen toolkit in huis om ermee te spelen en werken.

  Je kunt de complete set met 12 frequenties zelf in huis halen. Ze komen in een prachtige doos met daarin:

  • een boek met achtergrondinformatie, kaartleggingen, boodschappen en nog veel meer inspiratie
  • twaalf fotokaarten
  • twaalf hologram kaarten
  • een CD met ‘gechannelde’ pianomuziek door de bekende Britse pianist David Bailey
  Naar de shopOf ga terug naar het portfolio