• Menu
 • De Tempel van Water

  ©WZ 2006
  GEZOND LICHAAM, EMOTIONELE INTELLIGENTIE, VERTROUWEN, FLEXIBILITEIT ÈN ORDENING, VREUGDE, KRACHT VAN VOELEN, VERBINDING MET DOLFIJNEN, VERBINDING MET DE OCEANEN VAN DEZE PLANEET
  Haal 'De Tempel van Water' in huisMeer lezen over 'De Tempel van Water'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  De Tempel van Water

  Houd jij van water? Kan je zien en voelen dat zonder de heilige kracht van het water er geen leven op deze planeet mogelijk zou zijn? Water is overal, in onze oceanen, onze lichamen ons voedsel, in de hele natuur. Water verbind ons met onze emoties; we huilen zowel tranen van vreugde als verdriet. Zuiver water is essentieel voor onze gezondheid!

  Wat maakt dat water nu zo bijzonder? Dankzij het onderzoekswerk van Masuro Emoto weten we met zekerheid dat water altijd beweegt naar harmonie, tenzij het daarin wordt gestopt door afbrekende krachten. Deze blauwdruk brengt je in contact met de harmonieuze krachtvelden van dit wonderbaarlijke element. Omdat jij ook voor het grootste gedeelte uit water bestaat, heeft dit schilderij een enorm helend effect op je eigen lichaam en geest.

  Deze blauwdruk helpt je ook meer te vertrouwen op je emotionele intelligentie, die, net als het water, altijd zal bewegen naar harmonie. Als je het de ruimte geeft om vrij te bewegen. Een gezonde emotie duurt gemiddeld slechts 2 minuten. Duurt een emotie langer dan is er sprake van onderdrukte emoties. Door deze blauwdruk kan je leren vertrouwen dat loslaten niet meteen chaos betekent en dat er altijd een nieuwe ordening zal ontstaan.

  Past bijzonder goed in praktijkruimtes van healers en therapeuten. Past ook uitstekend in wachtkamers, ziekenzalen en recoverruimtes van ziekenhuizen. Overal waar mensen ondersteuning en vrijheid nodig hebben om emoties te kunnen voelen.

  “Water is mijn element, het vloeibare licht dat alles weer laat samenvloeien in een energie van affectie, coherentie, eerlijkheid en heelrijkheid. Dompel je onder in mijn oceaan en laat je wiegen, zodat ik jouw innerlijk kristal weer schoon kan spoelen en jij weer functioneert vanuit liefde, waarheid en harmonie. Namasté”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio