• Menu
 • De Groene Man

  ©WZ 2012
  ZORG VOOR DE NATUUR, VORTEX VOOR AARDEHELING, ZUIVERING, OPROEPEN VAN NATUURGIDSEN, GODDELIJK MANNELIJKE DIENSTBAARHEID, TOEWIJDING, AARDING, VRIJGEVEN VAN OUDE PATRONEN, HERSTEL VAN DE NATUURLIJKE BALANS
  Haal 'De Groene Man' in huisMeer lezen over 'De Groene Man'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  De Groene Man

  Heb jij ooit gevoeld dat de energie op bepaalde plekken niet in balans lijkt te zijn? Wellicht zelfs in je eigen huis, of in een stukje bos, een berggebied, een gecultiveerd stuk grond. Merk je dat je deze plek probeert te vermijden, zelfs als dit in je eigen tuin is? Vertrouw je intuïtieve gevoel en vraag de energieën van de Grone Man om je te helpen de balans te herstellen.

  In West Europa is de Groene Man een belangrijk, historisch deel van onze verbinding met de Natuur. Hij is als een toegewijde verzorger die de gehele natuur gelukkig houdt. En aangezien eigenlijk alles natuur is, inclusief je huis, kan hij je helpen waar zijn energie ook nodig is.

  En hoewel deze blauwdruk ons de lieflijke, vriendelijke en vreugdevolle kant van zijn aanwezigheid laat zien, is de Groene Man in werkelijkheid een zeer krachtige rentmeester van de natuurlijke wereld. In veel opzichten herinnert deze blauwdruk ons aan onze sjamanistische relatie met de natuur, en in dit geval vooral de relatie tussen het Heilig Mannelijke en Heilig Vrouwelijke. Je zou kunnen zeggen dat vanaf deze plek van liefde en vreugde zijn krachtige, gebiedende energieën worden gebruikt om healing en zuivering naar de planeet te brengen. Dit is een van de vele diensten die de Grone Man ons aanbiedt.

  Hang deze blauwdruk overal waar je een gezonde, natuurlijk balans wilt herstellen of onderhouden. Het zal je ondersteunen bij het opruimen van zuigende of donkere energieën. Waar je dit kunstwerk ook ophangt, het is een goede herinnering aan jouw verantwoordelijkheid als een rentmeester en geliefde van Moeder Aarde.

  “Geliefden, I bid tot jullie om samen te komen en je krachten te verzamelen en je bij me te voegen voor de zuivering van onze geliefde planeet Moeder Aarde. Zie je haar schoonheid en haar kwetsbaarheid? Met jullie gedissocieerde acties brengen jullie chaos in deze wereld. Ik bid je om naar voren te stappen, in je krachten te stappen en zuivering en balans te brengen, zowel als schoonheid. Samen kunnen we dit, geliefden. Het liefhebben van mijn prinses is niets om je voor te schamen, en ik daag vooral jullie mannen uit om je liefhebbende krachten ook aan te roepen. De Aarde heeft je nodig.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio