• Menu
 • De geboorte van de lente

  ©WZ 2005
  ONTWAKEN, NIEUWE IDEEËN VORM GEVEN, GEBOORTE VAN IETS NIEUWS, LEVENSLUST EN LEVENSKRACHT, ONTSTAAN VAN NATUURLIJKE ORDENING, VERBINDING MET DE NATUUR, ZICHTBAAR WORDEN
  Haal 'De geboorte van de lente' in huisMeer lezen over 'De geboorte van de lente'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  De geboorte van de lente

  Heb jij een neiging tot uitstellen, tot sukkelen, jezelf steeds afleiden om maar niet tevoorschijn hoeven te komen? Denk jij dat je nog meer moet weten, nog meer moet studeren of leren voordat je iets van jezelf kunt laten zien? Dan kan deze blauwdruk je helpen om zichtbaar te worden.

  De lente is de feesttijd, wanneer de hele natuur weer ontwaakt om haar grote harmonische kleuren- en vormenspel vorm te geven. Voordat de natuur uit haar winterslaap ontwaakt is er heel wat onzichtbaar werk verricht, maar op een gegeven moment dwingt de opgebouwde levensenergie haar onherroepelijk om naar buiten te komen. In eerste instantie kan dat zelfs op chaos lijken, na de verstilling en terugtrekkende beweging van de winter. Is er echt ruimte voor alles en iedereen?

  Deze blauwdruk laat je voelen dat deze levenskracht ook door jou heen stroomt en dat ook jij iets te laten zien hebt dat in het hele plaatje hoort. Er wordt op je gewacht; je wordt als het ware opgetrommeld om uit je schulp te kruipen. Je voelt van binnen allang waar je blij van wordt, waar je goed in bent, waar je kracht ligt en hoe graag je dat wilt laten zien. Het is zeker spannend, maar je kunt er niet omheen. Kom maar, we doen het tenslotte allemaal.

  Hang het schilderij in een ruimte waar je de boel wat wil opschudden of wakker houden met lichtheid en energie. Ik denk aan een klaslokaal, een stationshal, restaurant of lunchroom. Maar uiteraard kun je deze energie ook gewoon thuis willen voelen.

  “Uit het oude brengen wij het nieuwe voort, uit chaos weer structuur, uit de winterslaap de nieuwe schepping. Laat ons jouw leven binnenhuppelen, zodat je zin krijgt om er volop van te genieten. Wij staan altijd voor je klaar om jouw eigen levensschilderij te kleuren. Laat je ons binnen?”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio