• Menu
 • De Emanaties van God

  ©WZ 2007
  BESTEMMING, VERBINDING, BEDOELING, VEILIGHEID, VREDE MET JEZELF, INZICHT IN DE STROOM VAN GEBEURTENISSEN, OVERGAVE AAN HET GODDELIJKE, INZICHT IN HET GODDELIJK PLAN
  Haal 'De Emanaties van God' in huisMeer lezen over 'De Emanaties van God'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  De Emanaties van God

  Heeft jouw leven een doel? Ben je verbonden in een streng van mogelijkheden? Of merk je hier helemaal niets van en voel je je alleen en verlaten. Deze blauwdruk laatje weten dat je niet alleen bent, maar deel van wat je uitstortingen van Goddelijk Licht zou kunnen noemen.

  Jouw leven maakt altijd deel uit van een ketting van levens; alle voorouders die jou voorgingen en wellicht nageslacht dat na jou komt. Broeders, zusters; als in een levensboom ben je verbonden. Maar ook via ander levens die zich misschien in een parallelle werkelijkheid afspelen. Of de snoer van levens die jouw ziel aflegt.

  Deze blauwdruk herinnert je eraan dat je altijd verbonden met en dat je jouw eigen, belangrijke plek in het geheel hebt. Het beeld laat zien hoe sommige levens via een soort lichtsnoer met elkaar zijn verbonden., als kralen aan een ketting. Soms is het een ketting van verschillende levens van jezelf. Soms gaat het over hoe de levens van jou en van een aantal belangrijke mensen in je leven met elkaar zijn verbonden. Er is altijd iets dat jou met anderen verbindt!

  Overal waar je het mooi vind om herinnerd te worden aan deze verbinding. Dat kan zijn thuis, op kantoor, ziekenhuis, therapeuticum, gevangenis of openbare ruimte.

  “In het oneindige veld van potentiële mogelijkheden vloeien Goddelijke emanaties (uitstortingen) binnen. Spiralen van licht waarvan elk een streng aan mogelijkheden in zich verbindt. Mogelijkheden die wellicht hun uitdrukking vinden in een Aardse vorm, misschien wel als de Mens die jij bent … Iedere emanatie kent een eigen trilling of klank die doorheen het gehele heelal haar weerklank zoekt en vindt. En Een ervan Ben Jij.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio