• Menu
 • De Elfenkoningin

  ©WZ 2012
  OVERVLOED,CREATIEVE KRACHTEN, GODDELIJK VROUWELIJKE AANWEZIGHEID, NATUURWEZENS, SCHOONHEID, VRIJHEID, MULTIDIMENSIONALE REALITEIT, LEVENSVREUGDE, EERBIED VOOR DE NATUUR, DANKBAARHEID, ONDERSTEUNING VAN MOEDER AARDE, SENSUEEL PLEZIER
  Haal 'De Elfenkoningin' in huisMeer lezen over 'De Elfenkoningin'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  De Elfenkoningin

  Ben jij bewust van de hoge frequenties die door de natuur worden uitgezonden? Heb je ooit de magie gevoeld van een wandeling in een lenteweide? Explosies van Levensenergie lijken overal om je heen op te springen, je op te vullen en al je stappen energie te geven. Dat is wat de energie van de Elfenkoningin je kan brengen.

  De energieën van deze blauwdruk zijn van een heel andere smaak en kwaliteit dan die van de Groene Man. Als je je verbindt met de holografische blauwdruk van de Elfenkoningin, zal het je steeds andere lagen van creatieve explosies laten zien, in kleur, dans en klank. Wervelende golven van energie, die rijzen en dan ineens weer dalen.

  De kleine vlinderkoningin aan de bovenkant van dit beeld helpt ons onze harten te openen, voor zowel de immense kracht, alsook de fragiliteit van de natuur en al haar elementaire energieën. Door met dit hologram te ademen zal het je ondersteunen om al die Levenskracht binnenin je eigen lichaam te voelen.

  Deze blauwdruk brengt licht en plezier in iedere ruimte waar je hem hangt. Vooral ruimtes met weinig licht kunnen enorm profiteren van de energieën van dit hologram. En aangezien het perfect de creatieve energieën van onze kleintjes reflecteert, past het ook goed in een kinderkamer of op een school. En zelfs een winkel voor kinderkleding zal oplichten door dit kunstwerk, vooral wanneer het wordt gedrukt op vlaggendoek in groot formaat.

  “Geliefden, word eens even helemaal stil en verbind je met de stroom van levensenergie die overal in je en om je heen aan het dansen en vibreren is. Ik ben altijd hier om deze vibrerende energieën in en om je te voeden. Vooral in de lente zul jij je met zoveel meer gemak voor mij kunnen openen. Weet dat ook jij zo schitterend als een diamand kunt schijnen wanneer jij jezelf open voor al dit sensuele genot dat jouw huid wil doordringen. Ik ben hier om je eraan te herinneren dat de Natuur volop levend is, toen, nu en voor altijd. Laat me je omarmen, geliefde, en dans dan met mij in deze orgastische Fontein van het Leven.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio