• Menu
 • De Deva van Wervelwind

  ©WZ 2008
  BRILJANTE IDEEËN, OPRUIMEN VAN VEROUDERDE IDEEËN, LOSLATEN VAN CONTROLEBEHOEFTE, HELDERE MIND, OVERGAVE, VERBINDING MET INNERLIJKE STILTE EN WAARHEID
  Haal 'De Deva van Wervelwind' in huisMeer lezen over 'De Deva van Wervelwind'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  De Deva van Wervelwind

  Heb jij de neiging emoties en gevoelens zo snel mogelijk te gaan analyseren? Ga jij met je aandacht altijd snel naar je hoofd op zoek naar verklaringen, oplossingen en strategieën? Dan kan deze blauwdruk heel heilzaam zijn.

  Het is fantastisch om goed te kunnen analyseren en oplossingen te zien, maar soms zitten oude uitgesleten patronen in de weg en komen we niet echt verder, doordat nieuwe ideeën geen kans krijgen. Het kan heel onzeker maken als je hoofd ineens leeg raakt en je het niet meer weet. Terwijl ‘niet-weten’ juist de weg opent naar briljante nieuwe inspiratie, ofwel van jezelf, ofwel van anderen. Dat maakt deze blauwdruk een prachtige aanvulling op de blauwdruk van De Deva van Myst.

  De blauwdruk van de Deva van Wervelwind komt door jouw brein heen blazen als je wat vrijer en speelser wilt kunnen denken en wilt kunnen voelen waar je blij van wordt. Het brengt je in contact met een oerkracht die niet te controleren valt en waar je je maar beter aan kunt overgeven in plaats van uit alle macht vast te houden aan strategieën die zijn uitgewerkt.

  Om het oude vertrouwde los te kunnen laten moet je natuurlijk wel kunnen vertrouwen dat dit tot iets goeds leidt en zoals je in deze afbeelding kunt zien, is er in het midden van alle werveling een nieuw licht waarin zowel oude als nieuwe ideeën samen komen. Vanuit de verbinding met deze blauwdruk kun je weer met plezier verder ontwikkelen.

  Hang het schilderij in een directiekamer of vergaderzaal, of op ieder plek waar het belangrijk is om vrijuit van gedachten te kunnen wisselen, waar je nieuwe ideeën een kans wilt geven en waar je zin en onzin van elkaar wilt onderscheiden.

  “Ik verbind Aarde en Lucht, body & mind. Alleen met een heldere mind kunnen echt nieuwe ideeën op Aarde geboren worden. Ja, ik zet alles op zijn kop, verzamel wat past en spuug uit wat het gezamenlijk doel niet dient. Vertrouw op mijn kracht als je tot nieuwe harmonische, coherente scheppingen wilt komen.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio