• Menu
 • De Deva van Myst

  ©WZ 2007
  VERTROUWEN, OPENSTELLEN VOOR LEIDING, OVERGAVE, GEDULD, MYSTERIE, NIEUWSGIERIGHEID, DE ‘CURIOUS MIND’, VERBINDING TUSSEN DENKEN EN VOELEN
  Haal 'De Deva van Myst' in huisMeer lezen over 'De Deva van Myst'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  De Deva van Myst

  Ben jij nieuwsgierig? Een avonturier die buiten de gebaande paadjes durft te lopen? Dan weet je dat je ook wel eens de weg kwijt lijkt te zijn. Als je ooit in de mist bent terecht gekomen, weet je dat dit heel verstillend en zelfs mysterieus kan zijn, maar het moet meestal niet te lang duren.

  Deze blauwdruk lijkt als het ware te zeggen: ‘Wanneer de nood het hoogst is, is de redding nabij’. Hij helpt je te vertrouwen dat de mist ooit zal optrekken en dat er dan ineens een hele nieuwe wereld voor je kan liggen, met nieuwe mogelijkheden die je eerder nog niet zag.

  In de mist wordt je als het ware gedwongen contact te maken met je gevoel, omdat het denken geen uitweg kan vinden. Hoe is het om het even niet meer te weten? Door deze blauwdruk leer je dat je ook dan nog vertrouwen kunt hebben en wordt je misschien zelfs zo stil dat je open komt te staan voor ‘het grote mysterie’, iets dat groter is dan je eigen beperkte perspectief, iets dat jou kan laten zien en voelen wat jouw rol werkelijk kan zijn.

  Deze blauwdruk past heel goed bij de blauwdruk van De Deva van Wervelwind, omdat die als het ware de mist weer weet schoon te blazen en het krachtigst kan werken als je al bereid bent toe te geven dat je niet alles weet.

  Juist door de verbinding met het mysterie past deze blauwdruk heel goed in een gebeds- of meditatieruimte, of in de slaapkamer. Dit schilderij vormt een uiterst krachtige combinatie met de blauwdruk van De Deva van Wervelwind en past daardoor ook heel goed in een directiekamer of vergaderzaal.

  “Ik verbindt hart en geest, Water en Lucht en leidt je gedachten in richtingen die je voorheen niet zou hebben genomen. Wie weet welke vernieuwende uitzichten je zult genieten, waardoor je leven weer vol zin en inspiratie raakt? Hoe meer je leert vertrouwen op het Grote Mysterie, hoe rijker je leven zal zijn.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio