• Menu
 • De Deva van Klei

  ©WZ 2016
  SENSUALITEIT, VERTROUWEN, ONEINDIGE VREUGDE, ZACHTHEID, TASTBARE LIEFDE, SPEELSHEID, MENSTRUATIE, SEKSUEEL GENOT, DANSEN MET DE ELEMENTWEZENS, MAGIE
  Haal 'De Deva van Klei' in huisMeer lezen over 'De Deva van Klei'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  De Deva van Klei

  Je overgeven aan het fysieke lichaam is eigenlijk niet zo makkelijk als je zou kunnen denken. Het is een ongelooflijk proces van het indalen van etherische energieën om uit te komen in uitgekristalliseerde, tastbare vorm. Wanneer je oordelen meeneemt in dit proces, zullen jouw eigen overtuigingen precies die aanwezigheid creëren die je veroordeelt.

  De Deva van Klei dient ons onvoorwaardelijk en neemt alles aan dat jij meeneemt, om het in vorm te smelten en gieten. Zonder oordeel, want ze houdt van alle verschijningen. De vraag is natuurlijk of jij ook bereid bent dit alles lief te hebben? Hoe meer je liefhebt wat je creëert, het liefhebt met lichaam, hart en ziel, hoe aantrekkelijker jouw werkelijkheid zal worden.

  Deze blauwdruk nodigt je uit om in de sensualiteit van het leven te stappen, de sensualiteit van een lichaam. De Deva van Klei verenigt water en aarde, beiden krachtige Yin-energieën, die je diep de cycli van de schepping in kunnen leiden. Ze verbindt je met de Aarde en de Maan. Wanneer je eenmaal aangeraakt wordt door de enegieën van deze blauwdruk, zal je relatie met je fysieke lichaam ontwikkelen naar meer liefde, meer sexualiteit, meer sappigheid en vreugde. Wil je het proberen?

  Dit schilderij past perfect in je slaapkamer of andere ruimte waarin je wilt verbinden met je lichaam. Wellicht een heilige tantrische meditatieruimte. Het kan ook een trainingsruimte zijn waarin je specifiek met vrouwen werkt om hen te helpen zich te verbinden met hun cyclische verbinding met de Aarde en Maan, hun bloed en lichaam.

  “Geliefde, wat verrukkelijk dat je hier bent! Ik ben degene die jouw lege ruimte vult met laag over laag van zachte, tastbare deeltjes licht, kleur en energie. Ik houd jouw werkelijkheid op zijn plek, terwijl ik het vul met sappige sprankeling. En ik daag je uit om in de stroom van de schepping te stappen, daag je uit om alles aan mij te geven, aan het leven, aan de vorm, aan de Aarde, aan je lichaam, je Ziel, aan Alles. Voel me in jouw buik, geliefd wezen, voel me in je botten, en ik zal je aanwezigheid oprekken tot je pure extase voelt. Dan zal jouw werkelijke liefde eindelijk in deze Moeder Aarde kunnen stromen. Ik houd van je geliefde, ik houd zoveel van je. Ben je er klaar voor om mijn leiding te volgen en met mij te dansen?”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio