• Menu
 • Creatieve Krachten door Klei

  © WZ 2003
  SENSUALITEIT, MOGELIJKHEDEN, DIEPTE, LIEFDE, BLISS, MANIFESTATIE, JE GOED VOELEN, LICHTHEID, TRILLINGSLAGEN, TASTBARE LIEFDE, SAMENGAAN, SCHOONHEID, VERBINDING, RELATIE
  Haal de kaartenset in huisMeer lezen over 'Creatieve Krachten door Klei'Werken met de Elementalen

  Creatieve Krachten door Klei

  Creatieve Krachten door de ogen van de Deva van Klei laat ons zien dat er aan de binnenkant van wat dènken dat materie is, er slechts een oneindige ruimte is. En binnen in deze ruimte bevinden zich krachten die energieën aantrekken en ombuigen opdat ze zich verenigen, zich diep verbinden, in een sensuele en sexuele vrijage met het licht van het Goddelijke.

  Hoe dieper we kunnen voelen in ons eigen lichaam – in de materie van de tastbare werkelijkheid – hoe meer we ons kunnen verbinden met de creatieve Bron van alle dingen, alle wezens. De uitdrukking van wie we in ieder moment zijn, zal zich laten voelen als een wonderbaarlijke vrijpartij, langzaam en intens, waarbij steeds andere lagen van nieuwe werkelijkheden zich zullen ontvouwen en verenigen.

  “Wonderbaarlijk zijn de wegen van het Universum. Ontmoet mij in je Hart, beminde, en beleef de oneindige Kracht van mijn Aanwezigheid. De kracht en macht om de Kosmische Energieën te verzamelen en te kneden tot tastbare vormen in woord en daad. Gebruik deze krachten zorgvuldig, mijn vriend. Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid. Wat zou je het liefs willen ervaren?”

  Deel dit hologram met je vrienden

  Een creatie-tool om je toekomstige mens-zijn mee te bekrachtigen

  Werken met de elementalen

  Op je reis tussen geboorte en dood op deze Aarde verkeer je eigenlijk voortdurend in de natuur. Ook jouw eigen lichaam IS natuur en bestaat uit dezelfde elementen als al het andere op deze planeet: Aarde, Water, Lucht en Vuur.

  Ieder van deze elementen vertegenwoordigt een aspect van jouw wezen: lichaam (aarde), emoties (water), gedachtes (lucht) en ziel (vuur). Als je deze vier aspecten van jouw wezen met elkaar in balans weet te brengen, en ze afstemt op de evolutie van je eigen bewustzijn en dat van de planeet zelf, kan je een geweldige schepper worden: een Whizzard die de Goddelijke Eenheid van Alle Wezens dient.

  Focus, referentiepunten en reisgenoten

  Om zo’n bewuste planetaire co-creator te worden heb je een zekere hoeveelheid energie nodig, maar ook focus, bepaalde referentiepunten en reisgenoten die jou de weg wijzen op deze magische en epische menselijke reis.

  De perfecte gidsen op deze wonderbaarlijke scheppingsreis zijn de bewuste wezens die zich bezig houden met het creëren en onderhouden van de gehele tastbare werkelijkheid. Je kent ze misschien als ‘elementalen’, ‘natuurwezens’, ‘elementwezens’ of Deva’s. Zij bezitten het vermogen om de vier elementen op zo’n manier bijeen te brengen dat we de tastbare werkelijkheid überhaupt kunnen ervaren.

  Alchemistiche Elementalen

  In het Whizzard Project krijgen we een aantal zeer bijzondere reisgenoten mee. Het zijn elementwezens die hun krachten onderling hebben laten versmelten en die we daarom de ‘alchemistische’ elementwezens noemen. Het is hun eigen wens om ons te helpen groeien en nieuwe perspectieven te ontdekken, omdat zij weten dat de mensheid deze stap moet maken om onze ondergang te voorkomen.

  De zes alchemistische Deva’s die in het Whizzard Project hun diensten aanbieden, zijn:

  1. Lava
  2. Myst
  3. Vapor
  4. Clay
  5. Whirlwind
  6. Lightning
  7. Liefde, als het alles verenigende principe

  Zij zullen je aandacht brengen naar bepaalde referentiepunten – holografische energievelden in het Kwantumveld van ons bewustzijn. Dit zijn de beelden die je ziet op de Whizzard Kaarten.

  Door je af te stemmen op deze ‘hologrammen’, gaat jouw eigen energie ermee resoneren. Nu kan dit energetisch medicijn gaan werken en je weer een stapje verder naar ‘verlichting’ brengen.

  “Als je klaar bent voor avontuur en je wilt afstemmen op de kracht van schoonheid en speelsheid, zullen de Whizzard Kaarten krachtige bondgenoten op je weg worden.”

  Verander je perspectief - transformeer je werkelijkheid

  Als je begint je te verbinden met de Whizzard Kaarten en ze met je meeneemt in je eigen ‘gereedschapskist voor ontwaken’, zullen ze je leiden naar een steeds groter perspectief op het leven, terwijl ze tegelijkertijd jouw pad van zelfrealisatie zullen verlichten

  Je zult tot nu toe onbekende harmonische energieën in jezelf ontdekken en een nieuw besef krijgen van begrippen zoals liefde, schoonheid, wijsheid en eenheid.

  Dit zal je perspectief op zo’n manier verruimen dat je meer vreugde, plezier, genot, vrede en harmonie kan gaan ervaren. En je zal je gaan realiseren dat je dit alles – en meer – zelf kunt creëren en daarmee je werkelijkheid kunt transformeren.

  Laat de hologrammen tot leven komen

  Door je voor een moment aan deze kijkervaring over te geven, zullen deze video’s je meenemen op een reis naar een diepere laag van je bewustzijn. Je kunt dit ook ‘mindfulness in kunst’ noemen, waarbij je aandacht en focus op de bewegende hologrammen balans en harmonie zal brengen aan je mind, lichaam en ziel.

  De muziek onder deze video’s is oorspronkelijk gecreëerd door ‘A Band Of Whizzards’: zes muzikanten, met Wilka als ‘dirigent’. Ze gebruikten alleen de beelden op de kaarten en de bijbehorende energetische informatie om prachtige, magische klankwerelden te creëren, waarin de mind vrij kan ronddwalen en onbekend terrein kan ontdekken. De originele muziek komt binnenkort in de webshop beschikbaar.

  Bekijk een overzicht van alle Whizzard Kaarten in de eerste clip en dompel jezelf in hun helende energieën. Of geniet van de vijf animaties die zijn gecreëerd door de Deva van Lava (integratie van aarde en vuur – lichaam en ziel):

  • Healing Waters
  • Natural Waves
  • Unity
  • Cosmic Awareness
  • Birth
   
  Originele kunstwerken: Wilka Zelders en/of Jhadten Jewall
  Originele muziek: A Band of Whizzards
  Remix: Marc van Mourik
  Animatie: Studio Micha Klein, Mao Lin Liao

  De DVD met alle animaties van de Deva van Lava is verkrijgbaar in de webshop

  YouTube video
  YouTube video
  YouTube video
  YouTube video
  YouTube video
  YouTube video

  Zes elementen die zich ontfermen over negen fenomenen of thema’s

  De Whizzard Kaarten zijn beschikbaar als een set van 36 kaarten met holografische blauwdrukken, die negen fenomenen behandelen, waarbij ieder fenomeen belangrijk is om een bewuste schepper te worden:

  1. Cosmic Awareness
  2. Earthing
  3. Creative Forces
  4. Birth
  5. Balance
  6. Natural Waves
  7. Healing Waters
  8. Transforming Powers
  9. Unity

  Wat dit betekent en hoe ze uiteindelijk voor je zullen werken, wordt duidelijk als je het boekje leest en je eigen ervaringen gaat opdoen. In de online community zullen we zeker met de Whizzard Kaarten gaan werken, zodat je deze ‘bekrachtigende creatie-tool voor je toekomstige mens-zijn’ in je eigen leven kunt ervaren.

  Hoe je deze set kunt gebruiken

  Bij de kaartenset zit ook een inspirerend boekje. Hierdoor wordt het makkelijker om de kaarten dagelijks voor jezelf te gebruiken, of als gereedschap in je healing- of coaching-praktijk.

  Een van onze gebruikers neemt ze bijvoorbeeld mee bij het ontwerpen van tuinen en landschappen, iemand anders neemt ze mee op iedere reis en weer een ander – een architect van organische woningen – gebruikt ze bij het ontwerpen en bouwen van huizen.

  Werkelijk, hoe jij ook wordt geïnspireerd, je kunt ze op alle manieren gebruiken, als je elementale vrienden, klaar om jou te ondersteunen bij het verwerkelijken van je droom.

  In het boekje vind je:
  • alle achtergrondinformatie – wie, wanneer, waar, hoe en waarom
  • inspiratie voor hoe met de set te werken
  • gechannelde boodschappen over ieder van de negen scheppingsfenomenen waarover deze alchemistiche elementalen zich ontfermen
  • korte gechannelde boodschappen bij iedere kaart
  • verdiepend gebed bij iedere kaart
  • informatie over de auteurs en hun verhaal

  Door het lezen van het boekje reis je als het ware in een diepere laag van je bewustzijn, terwijl je steun ontvangt vanuit het rijk der elementalen. Je zult verschillende inzichten krijgen en transformaties ervaren, iedere keer dat je je met deze energetische informatie verbindt.

  De Whizzard Kaarten zijn beschikbaar in drie verschillende edities:

  • Velours editie: onze zgn. ‘voel-tool’ met 36 kaarten (8,5 x 12 cm) in een stevige doos met velours hoes, compleet met bijbehorend boek.
  • Schatkist: prachtige houten kist, bekleed met paars velours, compleet met alle 36 grote kaarten (19 x 23,5 cm), bijbehorend boek, houten kaartenstandaard en kristallen pendel.
  • Grote kaarten speciale editie: alle 36 grote kaarten (19 x 23,5 cm), compleet met bijbehorend boek in organza zakje.
  Nederlandse editie is bijna uitverkocht, Engelse editie nog volop beschikbaar.
   
  Sommige afbeeldingen zijn ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Je vind ze in de webshop.
  Naar de whizzard producten in de shopOf terug naar het portfolio