• Menu
 • Connecting (Verbinding)

  ©WZ2013
  ENERGIEBEHEER, AANSLUITING, WISSELWERKING, THUIS IN JEZELF, VERBINDING MET JE MULTIDIMENSIONELE ZELF, CHAKRA BALANCERING, ZO BINNEN-ZO BUITEN, ZO BOVEN–ZO BENEDEN, CREATIEKRACHT D.M.V. JUISTE DOSERING
  Haal 'Connecting (Verbinding)' in huisMeer lezen over 'Connecting (Verbinding)'Wat is de magie van wilka's energiekunst?

  Connecting (Verbinding)

  Voel jij regelmatig die lastige onrust omdat jouw binnenwereld en buitenwereld maar niet bij elkaar lijken te passen? Dan kan deze blauwdruk je helpen om de verbinding tot stand te brengen en jouw effectieve energie daarmee enorm verhogen.

  Sommige mensen vinden het leven als mens moeilijk en onaantrekkelijk, alsof ze maar een heel klein stukje van hun grotere zelf kunnen beleven als ze in een lichaam zitten. Dan kan het lastig zijn om te aarden. Anderen voelen juist een enorme energetische krachtcentrale in zichzelf en weten niet hoe ze die op een effectieve manier kunnen gebruiken. Weer anderen stuiteren als het ware door het leven en kunnen maar geen bevredigende uitdrukking aan hun grootsheid geven?

  De blauwdruk ‘Connecting’ brengt een verbinding tot stand tussen jouw multidimensionele, grenzeloze grotere zelf en de samengebalde energiecentrale in het centrum van je lichaam. Beide energieën lijken op elkaar en horen bij elkaar. Als al die levensenergie gaat stromen in je, door je en rondom je, dan vergroot jouw uitstraling en zul je steeds vaker voelen hoe jij precies op het juiste moment, de juiste mens bent, op de juiste plek en dan lijkt manifesteren moeiteloos te worden.

  Door de zeer krachtige energie van deze blauwdruk heeft het een uitstraling waar sommige mensen onrustig van worden. Hang het daarom in een ruimte waar je met vuur en passie werkt en waar mensen komen en gaan. Misschien de foyer van een theater, dancing of andere creatieve locatie.

  “Ik verbind mij door tijd en ruimte heen met de oneindige werkelijkheid. En toch brengt ook een oneindig klein deeltje licht mij weer thuis, waar mijn lichaam is, precies hier en nu. Oh, wonderbaarlijke schepping van kleur en schoonheid, ik bid U: Ontsteek mijn vuur, opdat ik mijn leven diep van binnenuit zal realiseren.”

  Deel dit hologram met je vrienden

  “Magic could be called the applied science that is based on an understanding of how energy makes patterns and patterns direct energy”

  -Starhawk-

  Universele Blauwdrukken van de Schepping

  De beelden die je hier ziet en ervaart, zijn artistieke weergaves van bewust gecreëerde energieconstructies. Net zoals voor het maken van een fiets of een schoen een nauwkeurig bouwplan nodig is, gaat aan de constructie van iedere impuls om iets te manifesteren, zo’n ‘blauwdruk’ vooraf. En omdat alle vormen in de schepping voortkomen uit energie, noemen we deze energetische bouwplannen de ‘Blauwdrukken van de Schepping’.

  Wilka realiseert zich dat deze beelden slechts een beperkte afspiegeling zijn van een veel meer gelaagde en gecompliceerde energetische werkelijkheid. Toch kan je ze gebruiken als een soort toeganspoort naar hogere dimensies van bewustzijn en daardoor verbinding maken met je eigen diepste waarheid.

  Kijk rustig rond, ga lekker zitten, ontspan en voel hoe jouw deeltjes reageren op de beelden en ontdekt welk medicijn je ervan ontvangt.

  Magische downloads uit het Kwantum Veld

  De ‘Universele Blauwdrukken van de Schepping laten je energiepatronen zien die de visioenen bevatten van de hoogst mogelijke uitkomst voor de mensheid op dit moment. Deze holografische patronen zijn aanwezig in het Kwantum Veld, waarin onze persoonlijke en collectieve dromen, evenals onze Goddelijke bestemming, zijn opgeslagen. Alsof het een gigantisch, allesomvattend Wikipedia is.

  Ieder van deze patronen verbindt je met een ander fenomeen dat al deel is, of deel zou kunnen worden, van jouw realiteit. Zoals het energiepatroon van het ‘Goddelijk Mannelijke’ en het ‘Goddelijk Vrouwelijke’, een elektromagnetisch beschermingsschild, de energie van jouw Ziel die liefdevol jouw karmische patronen in zijn vuur oplost, de energie van vertrouwen in je eigen wedergeboorte in een nieuw niveau van bewustzijn, of de heilige, helende energieën van de Tempel van Water.

  “Genius is by definition a style of consciousness characterized by the ability to access high energy attractor patterns”
  David R. Hawkins

  Ontvang support om je dromen van liefde, vrede en geluk te manifesteren

  Aangezien alle vormen voortkomen uit het Kwantum Veld – inclusief de hele natuur en dus ook de mens – kunnen deze beelden je ondersteunen bij het manifesteren van jouw dromen, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke EN collectieve groei en welzijn bevorderen.

  Wanneer je je eenmaal verbindt met deze Universele Blauwdrukken van de Schepping, zullen je lichaam, hart, mind en ziel beginnen te resoneren met deze hoog frequente energiepatronen. Daardoor zullen ze nieuwe gevoelens, gedachten en ervaringen in je werkelijkheid aantrekken. Dit is in feite een daad van zowel magie als genialiteit.

  YouTube video

  Bekijk de bewegende beelden van enkele kunstwerken, dompel jezelf onder in een energetische ervaring en voel hoe je stemming stijgt

  Laat de energie het werk doen en verhoog je eigen vibratie naar de frequenties van liefde of hoger.

  “Wij hebben verschillende van Wilka’s energetische schilderijen van de ‘Blauwdrukken van de Schepping’ in ons huis. Als gevolg daarvan is de atmosfeer gebalanceerd, harmonieus en gevuld met de juiste energie. We zijn dankbaar dat we deze inspirerende creaties van Wilka voor zo’n goede prijs hebben kunnen kopen.”
  Evert Heintz
  Owner, Insight Adventure - Teambuilding | Vitality | Inspirational Business Training & Coaching

  Haal ze in huis

  Voor diegenen die werkelijk van deze interdimensionale poorten willen profiteren, of gewoon willen genieten van de schoonheid en inspiratie van deze krachtige ‘high-energy attractors’, zijn deze kunstwerken te koop in een beperkte oplage van 15 stuks.

  Je kunt de professioneel gedrukte kunstwerken vinden in de webshop, waarbij je de keus hebt tussen een strak ogende, moderne druk op het reflecterende AluMount, of op een prachtige gicleedruk in baklijst.

  Een deel van de collectie is ook verkrijgbaar als wenskaart of sticker. Ook deze vindt je in de webshop.

  Bekijk alle 'Blueprint of creation' producten in de shopOf ga terug naar het portfolio