nl At this moment only available in Dutch

Ervaar de kracht van geleide meditatie

Jouw mind doet wat het denkt dat jij wilt dat het doet.

Als je net als iedereen bent, dan gaan er honderden gedachten per seconde door je brein heen. Ze houden je mind behoorlijk bezig en sturen van daaruit je hele leven aan. Jij weet zelf vast ook dat de meeste gedachten herhalingen van herhalingen zijn. Gedachtepatronen die jou blijven vertellen wat je moet doen om te overleven.

En hoe nuttig deze ingesleten gedachtepatronen ook zijn geweest, op een bepaald moment worden ze een gevangenis waaruit je maar moeilijk lijkt te kunnen ontsnappen. Toch is het simpeler dan je denkt. Niet alleen kan je jezelf helpen door middel van lichaamswerk, healing en meditatie, maar je kunt jezelf ook nieuwe gedachtepatronen aanleren.

Ontdek zelf de kracht van gezonde, bekrachtigende gedachtepatronen door dagelijks te oefenen.

Om het je makkelijk te maken, heb ik een aantal simpele en toch mega effectieve geleide meditaties voor je gecreëerd.

  • Train je brein om iedere dag met een positief gevoel te beginnen of ontspannen af te sluiten.
  • Laat je op nieuwe gedachtes brengen die je lichaam helpen voelen hoe het is om te ontvangen, of om te stoppen met verontschuldigen.
  • Of ontdek een helper die jou ondersteunt om op een nieuw paadje te blijven lopen in plaats van weer terug te vallen in het oude.

De meeste geleide meditaties duren slechts 5 – 10 minuten, zodat je er makkelijk even tijd voor kunt maken. Sommigen gaan dieper en vragen iets meer van je tijd. Zet ze op je Ipod of ander mobiel device en laadt je brein op met iets dat beter werkt dan met een wijntje op de bank voor de buis.

GRATIS GESCHENK VOOR JOU

Kosmische downloads vanuit de Lion’s Gate

Klik op mijn Sound Cloud bestand voor een activatie-meditatie om je te openen voor de krachtige energieën die in de maand augustus 2017 naar de Aarde toe zijn gekomen. Zoals een volle maan(verduistering), zonsverduistering, de Hondsdagen en de Lionsgate. Ieder jaar opent zich in augustus en dergelijke Lions Gate en je kunt deze geleide meditatie daarom keer op keer gebruiken.

Het is zelfs mogelijk deze downloads te ontvangen op een geheel ander tijdstip, omdat ik je meeneem in een gebied buiten onze 3-D ruimte en tijd. Je zult de ontvangen frequenties op je eigen manier vervolgens omzetten naar je ‘gewone’ bewustzijn van jouw leven in het Hier en Nu.

Gun jezelf de tijd om dit kosmische geschenk in al je celletjes te ontvangen. En laat deze meditatie je daarbij helpen. Het geeft je ontwikkeling een enorme boost, waardoor je meer energie en helderheid zult hebben om je zielenpad te verwerkelijken.

Dit is een opname van de Nieuwe Aarde Life Stream van zondag 6 augustus 2017. Ook jij kunt aan deze gratis maandelijkse Life Streams mee doen en je op die manier verbinden met gelijkgestemden. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is HIER je aan te melden voor mijn nieuwsbrief.