nl At this moment only available in Dutch

Ervaar de kracht van geleide meditatie

Jouw mind doet wat het denkt dat jij wilt dat het doet.

Als je net als iedereen bent, dan gaan er honderden gedachten per seconde door je brein heen. Ze houden je mind behoorlijk bezig en sturen van daaruit je hele leven aan. Jij weet zelf vast ook dat de meeste gedachten herhalingen van herhalingen zijn. Gedachtepatronen die jou blijven vertellen wat je moet doen om te overleven.

En hoe nuttig deze ingesleten gedachtepatronen ook zijn geweest, op een bepaald moment worden ze een gevangenis waaruit je maar moeilijk lijkt te kunnen ontsnappen. Toch is het simpeler dan je denkt. Niet alleen kan je jezelf helpen door middel van lichaamswerk, healing en meditatie, maar je kunt jezelf ook nieuwe gedachtepatronen aanleren.

Ontdek zelf de kracht van gezonde, bekrachtigende gedachtepatronen door dagelijks te oefenen.

Om het je makkelijk te maken, heb ik een aantal simpele en toch mega effectieve geleide meditaties voor je gecreëerd.

 • Train je brein om iedere dag met een positief gevoel te beginnen of ontspannen af te sluiten.
 • Laat je op nieuwe gedachtes brengen die je lichaam helpen voelen hoe het is om te ontvangen, of om te stoppen met verontschuldigen.
 • Of ontdek een helper die jou ondersteunt om op een nieuw paadje te blijven lopen in plaats van weer terug te vallen in het oude.

Alle geleide meditaties duren slechts 5 – 10 minuten, zodat je er makkelijk even tijd voor kunt maken. Zet ze op je Ipod of ander mobiel device en laadt je brein op met iets dat beter werkt dan met een wijntje op de bank voor de buis.

Training & courses

 • Full Body Dearmoring
  anemptytextlline
 • Proud to Be a Woman
  anemptytextlline
 • De Nieuwe Aarde
  anemptytextlline

 

Follow Wilka on Social Media