Breng de rijkdom van het leven terug in je dagelijks bestaan en leer magisch leven.

Hier kun je binnenkort een aanbood verwachten van trainingen voor mensen die de magie weer terug willen in hun leven, omdat ze erkennen dat het leven hoe dan ook magisch is. Dit worden trainingen waarin je een soort routebeschrijving krijgt aangeboden en uitgelegd over hoe je door deze magische werkelijkheid kunt bewegen en je richting kiezen.
Deze trainingen activeren en eren beide hersenhelften: de magische werkelijkheid van de rechter hersenhelft en de praktische werkelijkheid van de linker hersenhelft. Op die manier komen jouw Yin en Yang samen en begin je jou complete intelligentie te gebruiken. Nuchter èn speels. Mannelijk èn vrouwelijk. Tastbaar èn fantastisch.

Uitgangspunt van alle trainingen Magisch Leven is dat ALLES energie is, dus ook alles wat jij met je vijf zintuigen kunt zien, horen, proeven, ruiken en voelen.

De werkelijkheid is niets anders dan een waanzinnige, schitterende, betoverende 3D-film waar jij midden in staat. Het Universum levert de energie en de middelen voor deze tastbare film en jij levert het script. En daar waar onze films door elkaar gaan lopen, wordt het extra spannend.

Iemand die magisch leert leven, erkent deze uitdagingen en ontwikkelt bewust het script, zodat je film een soort heilige queeste wordt waarin je reist van conflict en dwang, naar eenheid en gedeelde kracht en bliss.

Sommigen noemen mij een energie tovenares, waarschijnlijk omdat ik al vele decennia bewust ben van het bovengenoemde en, naast kennis en ervaring, ook nog eens bepaalde hulpmiddelen heb ontwikkeld die deze prachtige reis makkelijker en plezieriger maken. In de trainingen Magisch Leven zal ik daarover het een en ander aan je doorgeven.

 

 

Je kunt hier binnenkort een aanbod vinden van trainingen en e-courses die jou helpen een magische levenskunstenaar te worden, of jouw reed bestaande vermogens verder te verfijnen.

Op het programma staan:

1) Leergang Magisch Leven

  • een combinatie van e-course, persoonlijke begeleiding en life trainingsdagen (binnen en buiten), waarin we werkelijk gaan ervaren hoe jij jouw script kunt (her)schrijven, contact kunt maken met ‘Het Veld’ (het veld van levensenergie dat doorheen alle materie aanwezig is) en hoe je de krachten van de natuur kunt inroepen om van ze te leren. Maar ook met ze leert samen werken bij het bewust manifesteren van de werkelijkheid die resoneert met jouw hoogste liefde en waarheid.

2) engelstalige e-course: Magical Mystery Tour with the Whizzard Cards, samen met Jhadten Jewall (zie ook portfolio)

  1. wat hebben de elementen met onze werkelijkheid te maken en hoe kan je deze elementen bewust in evenwicht brengen
  2. wat zijn elementenswezens en wat is onze relatie met hen
  3. hoe ondersteunen deze elementwezens ons op onze reis door de film van ons leven en helpen zij ons naar steeds hogere vormen van bewustzijn te groeien
  4. leer werken met het gereedschap dat Jhadten Jewall en Wilka Zelders maakten in directe samenwerking met de elementwezens: de Whizzard Kaarten. Dit is een set van 36 energetische blauwdrukken, inspirerende teksten en klanken die jou in beweging brengen en tevens setpoints kunnen zijn op jouw reis door dit leven.
  5. MP3-meditaties die jou zullen ondersteunen om deze reis te maken met veel plezier en gemak.

 

Van energie naar ‘werkelijkheid’.

Wat heeft de bekende Flower of Life te maken met onze eigen, unieke ‘Bubble of Reality’ en hoe leidt dat dan weer tot krachtplaatsen waar onze verhalen ineens samen komen en we de kans krijgen om onze inspiratie te delen en te vieren.

Doe bij het bekijken van deze video net alsof je een echte beelddenker bent, en misschien ben jij dat ook wel! Jouw rechterhersenhelft snapt waarschijnlijk precies wat hier wordt verteld. Neem deze informatie maar tot je en laat je verrassen door je eigen intelligentie.

Upcoming events

Below are all upcoming events of ‘Magisch Leven’.