Energetische basiskennis

Ontdek je energetische vermogens

  • Krijg jij vaak informatie over mensen die verder gaat dan wat ze aan de buitenkant laten zien, of zelf in de gaten hebben?
  • Ben jij een empaath die soms jezelf verliest, omdat je zo graag anderen wilt helpen en je ziet wat nodig is?
  • Raak jij soms in de war over wat je allemaal voelt of waarneemt en zou je daar graag helderheid in krijgen?
  • Heb jij het gevoel dat gezondheid meer is dan gezonde voeding, maar dat het ook gaat over iets dat minder grijpbaar is?
  • Denk jij dat genezing kan worden gestimuleerd door iets meer dan pilletjes en wil jij leren hoe dat werkt?
Dan is de kans heel groot dat de volgende opleiding op jouw lijf geschreven is

 

BEROEPS OPLEIDING ENERGETISCH COACH

Een tweejarige opleiding bij HET bekendste Nederlandse opleidingsinstituut voor Vitaal Leven

Sonnevelt Opleidingen

Deze opleiding is HBO-geaccrediteert

 

 

Het nieuwe opleidingsjaar start weer en
Wilka Zelders wordt in Hilversum jouw docent

Lokatie: Hilversum, Bethlehemkerk
Startdatum module 1: 13 oktober 2023
Einddatum module 2 : 23 mei 2025
Lesdag: vrijdag
Lestijden: 09:30-16:30

Informatie en inschrijven kan hier

Alles verandert… merk jij het ook?

Heb jij ook al gemerkt dat als je net iets snapt, het alweer anders blijkt te zijn? Veranderingen gaan tegenwoordig sneller dan het licht. Hoe kun je daar nog relaxt en gezond onder blijven? Zonder stress en vol vertrouwen?

“Ik wil je wel meegeven, Wilka, dat dit boek niet alleen mij enorm boeit, maar ook heel simpel en tevens ook heel duidelijk is tegelijk. In heel van die boeken worden veel onduidelijke termen of benaderingen gegeven, zodat het voor de modale lezer te ingewikkeld word. Dus wat dat betreft een dikke pluim.

– Eddy –

 

Het feit dat jij NU leeft, in deze transformerende tijden, betekent dat jij er klaar voor bent om te ontwaken in je ware menselijke natuur. Als je echter niet weet hoe, kan je overweldigd worden door de hoeveelheid uitdagingen waar je weer een antwoord op probeert te vinden.

Dit boek is een super praktisch hulpmiddel om alle andere tools op je pad beter te kunnen ontdekken en gebruiken.

Hi Wilka,
Je boek heb ik nu helemaal gelezen en ik kan je zeggen dat ik vind dat je werkelijk een fantastisch werk hebt neergezet in de materie. Je boek bevat zeer uitgebreide en diepgaande informatie over de werking van energie en alles is heel duidelijk en helder beschreven. De structuur van tekst, oefeningen en samenvattingen werkt ook heel goed. Ik dacht gelijk dat dit nu informatie is die op scholen gegeven zou moeten worden. Hoe lang moeten we nog wachten totdat dit soort informatie, juist ook voor jongeren, beschikbaar is. Het is inderdaad heel belangrijk om te leren energieën te voelen en ermee te werken. Niet alleen in de buitenwereld, maar vooral ook in onszelf, zodat wij ons ‘pijnlichaam’ (Tolle) en alle chakra’s en krachtcentra adequaat kunnen helen.
Emy ten Seldam

Hoofdredacteur , BRES Magazine

Wat is universele levensenergie? 
Waar bevindt die zich in je lichaam? 
Hoe kun je op deze energiestroom leven? 

Dit boek geeft antwoord op deze vragen, waarmee het een basisoverzicht geeft van je energetische anatomie. Je krijgt meer inzicht in de werking van het chakrasysteem, de drie centra van kracht, de vier energielichamen en bijbehorende vermogens, yin- en yangkrachten en het pijnlichaam. En je gaat ontdekken hoe al deze energetische systemen in de basis met elkaar samenhagen en samenwerken. Dan blijkt het allemaal veel simpeler dan je tot nut toe misschien denkt. Tot besluit worden mogelijkheden voor (zelf)genezing en energetische healing aangereikt.

Met de eenvoudige en leuke oefeningen kun je je energieën nog beter gaan voelen en balanceren. De kracht van je innerlijke licht en liefde zal hierdoor worden vergroot, of je nu voor het eerst met energie werkt of je daar al meer in ontwikkeld hebt.

Het Handboek Energetische Basiskennis helpt je om het immens grote onderwerp van levensenergie terug te brengen naar een toegankelijk overzicht en te ontdekken wat dit voor jou persoonlijk betekent. Wilka Zelders is in staat om de enigszins esoterische concepten terug te brengen naar begrijpelijke en relevante omschrijvingen.

Hierdoor is het boek een gereedschapskist voor iedereen die wil onderzoeken hoe ze hun totale kracht en vermogen kunnen gebruiken. Zowel nieuwkomers bij dit onderwerp, als mensen die al lang met energie werken, zullen veel nieuwe inzichten krijgen door de verbanden die Wilka zo duidelijk weet te leggen.

Ieder hoofdstuk brengt je op een heldere manier direct tot de kern van de verschillende abstracte concepten, waarna Wilka je, middels makkelijke en effectieve oefeningen uitnodigt om deze concepten voor jezelf te ervaren. Op die manier levert het boek niet alleen maar nuttige en belangrijke informatie, maar nodigt het ook uit tot zelfonderzoek, waardoor de geboden informatie aan waarde wint.

Handboek Energetische Basiskennis is een aantrekkelijke mix van informatie, inspiratie en oefeningen, die de lezer een kans biedt om de eigen energetische kracht te ontdekken en daarmee een leven te creëren waarin men zichzelf volop kan ontplooien. En daarbij tevens de wereld tot een betere plek kan maken.