nl  At this moment only available in Dutch

Krachtig èn vrouwelijk

Leven en werken vanuit vrouwelijke kracht


Jij, mooie vrouw, hebt een geschenk te geven aan de wereld.
Ik weet het zeker, want daarom ben jij hier.
Weet jij al dat jijzelf dat geschenk bent?

Foto gemaakt door Mariëlle van Dop

Het gaat niet vooral om jouw skills

het gaat vooral om wie jij bent!

Hoe heerlijk zou het zijn voor jezelf en je omgeving als je daar echt van kunt genieten, van de vrouw die jij bent, van jouw schoonheid, jouw waarde, jouw unieke aanwezigheid, jouw vreugde, jouw sensualiteit, jouw kijk op de wereld.

De vrouw die jij bent is wat de wereld nodig heeft en jij weet diep in je hart dat dit is wat jij KAN en WIL geven.

Jouw vrouw-zijn betekent veel meer dan er aantrekkelijk uitzien, zorgzaam en begripvol zijn of in staat zijn de boel bij elkaar te houden. Om dat te bewijzen hoef je niet meteen te grijpen naar je mannelijke kwaliteiten van organiseren, doorzetten, efficient en doelgericht zijn, no-nonsense of misschien wel een beetje meedogenloos je concurrenten ‘bestrijden’.

Hoe zou het zijn als jij je vrouwelijk essentie zou gaan omarmen als een onmisbare kracht in de wereld, een kracht die jij als ziel wilt en kunt belichamen, gewoon omdat je een vrouw bent?

Kun je dat weer leren? Vrouwelijk EN krachtig aanwezig zijn? Jazeker, niet uit een boekje, maar wel door het te ervaren en samen met andere vrouwen te trainen en onderhouden. Want dat we onze eigen vrouwelijke grond weer moeten ‘veroveren’ is een ding dat zeker is. En niemand anders kan dit beter doen dan jij zelf.

Basisprogramma:

The Art of Feminine Presence

Prachtige vrouw, ja jij, durf jij al helemaal vrouwelijk zichtbaar te zijn in deze wereld? Zie je hoe prachtig het is als een vrouw gaat stralen?

Of is voor jou nu nog de uitdaging zo groot dat je bijna bereid bent het maar op te geven; er maar niet aan te beginnen. Zoek jij misschien, net als vele vrouwen met jou, liever je toevlucht in neutraliteit of een meer mannelijke houding?

Dat is toch zonde als je het nog eens goed bekijkt? De vrouw die jij bent hoort hier te zijn, krachtig èn stralend. waarom niet? De wereld wordt er rijker van.

Geloof me, ik was daar ooit zelf ook. En ik dank het Universum voor de leraren die mij zijn voorgegaan om mij op mijn pad te helpen stappen en mijn (zelf)vertrouwen als vrouw te laten groeien en bloeien.

Als jij je hierin herkent dan doe je er goed aan om een basisprogramma van The Art of Feminine Presence (AFP) te volgen. Wat je daarin leert is:

 • je eigen authentieke vrouwelijk kracht meer te VOELEN
 • je eigen authentieke vrouwelijke kracht te laten ZIEN
 • te gaan GENIETEN in de veiligheid van je eigen authentieke vrouwelijke kracht, in gezelschap van anderen
 • je eigen authentieke vrouwelijke kracht te laten EXPANDEREN in je relaties, werk, levensmissie
 • contact maken met je eigen authentieke VROUWELIJKE LEIDERSCHAP, en ontdekken hoe je deze kan laten groeien en bloeien

 

Afbeelding gemaakt door Marian Huysman: “Mijn vrouwelijke aanwezigheid doet ertoe.”

Vele honderden vrouwen gingen jou reeds voor. Ze hebben inmiddels ontdekt hoe ze aanwezig kunnen blijven, ook als ze worden gezien zoals ze zijn! De hele speciale meditatie, die we alleen in deze life groepen met elkaar delen, brengt jou thuis, zodat jij de bliss in je eigen buik kunt voelen en er steeds naar terug keren.  Het is eigenlijk best simpel als je het eenmaal weet.

Ik zou die diepgaande meditatie ook graag aan jou doorgeven, als een uniek geschenk van vrouw tot vrouw.

De zeven Kunsten van de Keizerin van Yin

Een Keizerin van Yin is zich bewust dat haar eigen gevoel van welzijn invloed heeft op haar omgeving.
 • Ze weet dat het niet egoïstisch van haar is om haar eigen verbinding met levenslust en levenskracht eerst zelf te willen voelen, voordat ze alweer gaat uitdelen.
 • Ze weet diep van binnen dat dit gevoel van geluk, verbinding en vervulling zich vanuit haar eigen centrum – haar hart en buik – verspreidt naar al het leven om haar heen; haar familie, haar buurt, haar collega’s, studenten, klanten, cliënten.
 • Ze verlangt, net als iedereen, naar een wereld van dynamische, creatieve vrede, waarin voor iedereen plek is.
 • Bewust van haar impact ontwikkelt en verfijnt ze de zeven basis elementen die haar met plezier een krachtig voorbeeld laat zijn voor anderen, zonder dat het haar uitput en zonder dat anderen zich gemanipuleerd of overschaduwd voelen.
In iedere vrouw leeft de potentie om een Keizerin van Yin te zijn. Roept zij jou om haar in jou te laten ontwaken, voeden en ondersteunen?

Als dat zo is, nodig ik je uit mee te doen aan een krachtig, diep en verrukkelijk trainingsprogramma waarin je de basis legt voor het steeds verder ont-wikkelen van je eigen Keizerinnerlijke vermogens. Er zijn zeven kunsten die – met elkaar – hiervoor de basis vormen. Voor ieder van deze zeven kunsten hebben we een hele dag beschikbaar.

De data van de eerstvolgende diepe duik in jouw Keizerinnerlijke vermogens zijn:

 1. Datum volgt:  The Art of Feeling
 2. Datum volgt: The Art of Presence & Flexibility
 3. Datum volgt: The Art of Awakening Life Force Energy
 4. Datum volgt: The Art of Containment
 5. Datum volgt: The Art of Expansion
 6. Datum volgt: The Art of Sharing Life Force Energy
 7. Datum volgt: The Art of Relaxing Into Being

Deze zeven essentiële elementen willen we kunnen belichamen om helemaal op en top vrouwelijk en super krachtig aanwezig te zijn in ons werk, ons gezin, onze familie- en vriendengroep, onze plek in de maatschappij. Daarom bevat het programma van ‘De Keizerin van Yin’ naast fijne en effectieve oefeningen uit de Art of Feminine Presence ook elementen uit oude mysteriescholen zoals Tantra en wijsheid van de Essenen, maar ook moderne technieken die ons helpen onszelf meer lief te hebben zoals we zijn.

Omdat het programma een harmonische eenheid vormt, is het de bedoeling dat je op alle dagen aanwezig bent. Maar weet jij nu al dat dit niet gaat lukken, dan is het in jouw geval wellicht mogelijk om – in overleg – bepaalde dagen ook los te volgen. We hebben tenslotte allemaal een vol leven en moeten soms moeilijke keuzes maken. Heb je hierover vragen of twijfels, neem dan contact met mij op.

Om de bovengenoemde zeven kunsten van de Keizerin van Yin te kunnen ontwikkelen is het noodzakelijk om een voelbare basis in je lichaam te hebben, anders verdwijn je in een wereld van fantasie en projecties, die jou uitput en waarin je steeds afhankelijk zult blijven van de bevestiging van anderen.

Weet of voel jij dat je deze basis eerst nog verder mag en kunt ontwikkelen, dan is het basisprogramma van The Art of Feminine Presence een prachtige en belangrijke stap op jouw pad. Het zal je helpen om ‘thuis’ in je lichaam te blijven, onder alle omstandigheden.

Wat kun je van mij leren?

Vanuit mijn zeer rijke ervaring in leven, werken, trainingen volgen en geven heb ik met vallen en opstaan ontdekt wat het is om vanuit mijn vrouwelijke voedingsbron te leven. Ik ken uit eigen ervaring de valkuilen, angsten en verleidingen. En ik ken nu inmiddels ook de gigantische vreugde, vrijheid en vitaliteit die leven vanuit mijn vrouwelijke krachtbasis mij oplevert.

Ik heb gewerkt met groepen van 2 tot 2000 vrouwen, en ik kan je, als echte ‘wijze vrouw’, zeggen dat alleen als wij onze fantastische vrouwelijke lichamen op een vrouwelijke wijze besturen, de energie volop zal blijven stromen.

Mijn kennis en tools doorgeven aan alle prachtige vrouwen in de wereld is al vele jaren mijn passie en bron van eigen vreugde.

Art of Feminine Presence

Als certified teacher van ‘The Art of Feminine Presence’ , en vijf jaar intensief hierin les geven, leer ik jou een aantal simpele en zeer effectieve oefeningen waardoor je weer thuis komt bij jezelf en voortaan van daaruit wilt leven en werken. Dit kan in privé-sessies of via cursussen van 1 of meerdere dagen. Kijk hier voor de mogelijkheden aan een cursus Art of Feminine Presence mee te doen.

35 Comments

 1. Ellen-Petra Olde Damink

  Hallo Wilma,

  Wanneer ga je weer een cursus in ‘the art of feminine presence’ geven?

 2. Natasja Rutten

  Wat was het een mooie dag gisteren. Heel en vervuld ben ik naar huis gegaan. Hoe mooi dat ik op deze tedere manier op zoek kan naar wat mijn lichaam nodig heeft. Ik voel me zo gekoesterd. Ik ben je heel dankbaar dat je met dit werk deze kennis beschikbaar maakt voor mij en andere vrouwen ❤

 3. Adrie Koppers

  Dit waren dagen waarop je veel kunt leren over wie je bent als vrouw en dat ook mogen voelen. De training werd gegeven door een warme, liefdevolle en krachtige vrouw die zich heel zorgvuldig uit kan drukken, in contact blijft met de deelneemsters en je een stap verder weet te brengen. Zij is een wijze vrouw. Ik kan deze training zeker aanbevelen.

 4. Anne ter Berg

  Deze cursus heeft mij praktische en lijfelijke oefeningen gegeven om meer bij mijn gevoel te komen. Er zijn een paar belemmerende overtuigingen opgeheven, waardoor er meer ruime voor mijn verlangens en gevoelens is gekomen. Ik raad vrouwen aan om deze cursus aan zichzelf te geven omdat het ze dichter bij hun eigen kern, waarheid en plezier kan brengen.

 5. Ada Schipper

  Deze cursus was in een woord ‘helend’ en heerlijk, zeer eenvoudig en toch zo rijk. Ik weet nu dat ik geroepen wordt voor ‘ik’ en dat ik een binnenweg heb af te gaan, i.p.v. mij dienstbaar op te stellen. Steeds opnieuw terug naar mijzelf en van daaruit naar buiten…. Voor vrouwen die hier aan toe zijn is dit een groot cadeau aan zichzelf.

 6. Lidwien R.

  De basistraining Art of Feminine Presence heeft mij vertrouwen gegeven, plezier, verbinding, weerbaarheid, vriendschap, genieten, tools om toe te passen. Ik kan alle vrouwe deze training aanraden omdat ik het zo mooi vind als we via onze zachtheid en kracht steeds meer gaan voelen, geloven en aan elkaar doorgeven dat we er toe doen. Omdat ik erin geloof dat we onszelf zichtbaar mogen maken. Dank je Wilka

 7. Chantal Vanderhallen

  Sinds ik mijzelf als vrouw serieus nemen dat ook werkelijk doe, denk en voel, zijn alle rollen die ik opneem in mijnleven zoveel eenvoudiger. Het start simpel om jezelf als vrouw serieus te nemen: Art of Feminine Presence!

 8. Jolanda

  Ik wilde meedoen aan de kennismakingsdag van Art of Feminine Presence omdat ik weer meer in contact wil staan met mijn vrouwelijke essentie. Wat ik ontdekte was dat mijn buik slimmer is dan mijn hoofd en dat ik daarop mag vertrouwen. Vertrouwen is dan ook het belangrijkste dat ik van deze warme dag mee naar huis neem. Bedankt voor de begeleiding!

 9. Wilka Zelders

  Dank je wel lieve Ingrid. Ik ben geraakt door je mooie beschrijving, maar nog het allermeeste doordat ik getuige mocht zijn van jouw transformatie. Je bent een voorbeeld geworden van hoe de essentiële kracht van een vrouw de hele wereld kan laten ontspannen en laten thuis komen in zichzelf. En het belangrijkste is natuurlijk dat jij jezelf er zo lekker en goed bij voelt. Straal maar heerlijk verder in je kracht en geniet van het gemak!

 10. Ingrid van Leeuwen

  Het is lastig om over te brengen wat de cursussen bij Wilka hebben veranderd in mijn leven. Er bestaat een risico om in herhaling te vallen na zoveel comments op deze pagina. Omdat ik wel wil helpen om zoveel mogelijk vrouwen te verleiden om kennis te maken met de Art of Feminine Presence vertel ik toch iets meer over voor en na….
  Na de nodige weerstand (“ik ben goed zoals ik ben!”) op advies van een vriendin in zee gegaan met Wilka in de AFP en vervolgens ook de keizerin van Yin. Ik was stoer, sterk en dapper… voelde me m’n hele leven een vage combi van vrouw (vooral moeder) en vent… (“in een jurk voel ik me niet zo op m’n gemak, in ongemakkelijke situaties heb ik een scherp verstand en een even scherpe tong, om zaken te regelen”) Voelen was iets wat ik vooral met mijn handen deed, of wat ik verpakte in emoties; echt voelen wat er zich afspeelt op dit moment in mijn lijf.. is iets wat ik bij Wilka geleerd heb. In-tunen op mezelf is nu iets waar mijn dag mee begint, en wat bij iedere impactvolle gebeurtenis eerst gebeurt voor ik ga reageren. Ik ben gaan ervaren dat ik pas echt ‘op stoom’ kom als ik vanuit mijn vrouwelijke energie beweeg. Mijn vrouwelijke kwaliteiten bleken goed toepasbaar in de buitenwereld en ik voel me zoveel sterker nu, dan toen ik vanuit de mannelijke energie probeerde te reageren. De hardheid (scherpe tong) zorgde voor afstand terwijl ik zo innig zocht en verlangde naar verbinding. Tijdens de Keizerin van Yin lessen heb ik een waardevolle les geleerd om niet te hengelen naar contact, maar vanuit mijn eigen lichtbel ‘over te stromen’ en er op te vertrouwen dat de ander dat licht zal opzoeken, zich in dat licht gekoesterd weet.. Ik ben gaan doen waar ik goed in ben, ik ben geworden wie ik was… en het gaat moeiteloos. Dit is het beste cadeau dat je jezelf ooit kunt geven!

 11. Krista

  Ik ben deze cursus gaan doen omdat ik nog meer mijn buikgebied wilde bewonen en dat heeft deze training mij gegeven. Maar daarnaast zoveel meer: vertrouwen, kracht, (h)erkenning, zelfliefde, plezier, dankbaarheid, liefde voor mijn fysieke lichaam en ja, het bewonen van mijn lijf!
  Aysha Wilka is een bijzondere, prachtige vrouw, die respectvol, liefdevol, to the point, vol helderheid en inzicht een ieder daar weet te brengen, te bewegen, waar zij kan groeien. Ik kan deze training zeker aanraden!

 12. Jasja

  In deze training hoopte ik erachter te komen wie ik ook alweer ben en meer in mezelf te aarden, na een moeilijke periode en ik ben er achter gekomen dat je de kracht in jezelf kunt vinden en erop kunt vertrouwen dat er meer is dan de dagelijkse gekte. Ik kan iedere vrouw aanraden deze training te gaan doen, omdat het je absoluut iets gaat geven waarvan je nu misschien nog niet weet dat het mist, of in je hebt. Maar waardoor je je rijk, vol en warm gaat voelen.

 13. Ellen

  Aysha, wat kan jij goed luisteren en voelen! Namasté! Aan alle vrouwen die deze training willen doen: het draagt wezenlijk bij aan je eigen ontwikkeling!

 14. Yvonne

  Ik kan iedereen aanraden deze training te gaan doen, omdat het een geschenk aan jezelf is. Aysha deelt haar kunnen op een liefdevolle manier met ons.

 15. Nancy

  Omdat ik veel vanuit mijn hoofd doe en daardoor geen verbinding heb met mijn lijf en gevoel, en deze cursus daar juist de nadruk op legt, was dat een reden voor mij om mee te doen. Er is heel veel gebeurd in de training, maar vooral dat ik heb GEVOELD en ik het idee heb dat daarmee wat blokkades echt doorbroken zijn. Voor het eerst in mijn leven heb ik een energieboost in mijn bekkengebied gevoeld die ik nog nooit had gevoeld. Ik ken veel vrouwen die onafhankelijk in het leven staan, niemand denken nodig te hebben …. dat stuk kennen we… maar je wordt meer heel als je ook die ander kant omarmt, je lijf, je emoties en je vrouwelijkheid.

 16. een WENS vanuit m'n HART

  Beste Wilka Zelders,

  Ik zou het erg fijn vinden moest je zo’n cursus in Brugge voor vrouwen kunnen geven ??

  Moest je dat zien zitten graag erg tijdig minsten een maand of 4 op voorhand bevestigen of doorsturen van data’s en daar ik in de

  verpleegsector werk is het niet evident m’n cursus volledig te volgen als ik niet op tijd m’n aanvragen indien en goedkeuring krijg

  graag rekening hierbij te houden, vriendelijke groet Mevr. Dhoop Katleen

 17. Bettina

  De kennismakingsdag AFP is een dag die elke vrouw zou moeten ervaren/zichzelf mag gunnen. Je ervaart hoe het is om vanuit je buik te leven i.p.v. je hoofd. Je ervaart wat je echt prettig vindt, in een veilige, fijne omgeving. Ik heb ontdekt dat ik het prettig vind om meer in rust te komen en ik ben nieuwsgierig geworden naar de volledige cursus.

 18. Yvonne

  Op de AFP kennismakingsdag leer je jezelf beter kennen en mag je transformatie verwachten. Wilka doet het geweldig.

 19. Annita

  De kennismakingsdag AFP was een geweldige ervaring die mij hoop en kracht heeft gebracht. Vrouwen zouden dit allemaal zelf moeten ervaren.

 20. Ria

  Wat was de eerste dag van de Keizerin van Yin heerlijk! Ik kon het meteen meenemen in mijn dagelijks leven. Ik ben vlak daarna op 3 vlakken uitgedaagd om in mijn kracht te gaan staan. En die uitdaging heb ik aangenomen! En om al die emoties die dat losmaakt te kunnen verwerken ben ik veel aan het bewegen geweest. Er zijn bij mij heel wat kwartjes gevallen en nieuwe gewoonten gestart, en niet alleen in mijn hoofd maar ook in mijn lichaam!

 21. S. de Jong

  Deze training is een enorme verrijking van je leven. Vrouwen komen meer in hun kracht te staan, wat een positieve uitwerking heeft in de wereld. Wat het mij vooral heeft gebracht is meer balans tussen yin en yang en vooral meer genieten.

 22. Jacobien

  Ik wilde meer in contact komen met mijn vrouwelijke kant en mijn eigen zachte kern. Alle inspiratie en de concrete oefeningen hebben me geholpen meer evenwicht te ervaren en mijn levensvisie te verbreden. Vooral de oefeningen om je innerlijke man en vrouw te ontmoeten pakten me enorm.

 23. E. de Bruijn

  Het is makkelijker geworden om weer contact te maken met mijn sensuele, ontvankelijke, vrouwelijke kant (hèhè, ik heb het nog in me). De Feminine Presence oefening kan ik makkelijk vaak zelf thuis doen en met de lichtbel start ik nu elke dag. Het is een fijne mix van mentaal, fysiek en emotioneel werken, met de nadruk op VOELEN wat er met je gebeurt.

 24. Renée

  Deze cursus heeft mij liefde voor mijzelf en liefde en respect voor andere vrouwen gegeven. Ik ben nu in vertrouwen met mijzelf en ik ben bewust en voel mijn lijf. Tijdens deze cursus groei je voor en door jezelf en met anderen. Het is heel krachtig om in verbondenheid en herkenning te durven en mogen zijn!

 25. Sandra

  Door de krachtige oefeningen op de kennismakingsdag heb ik nieuwe inzichten in mezelf gekregen, waar ik iets mee kan en wat ik nog verder zou willen onderzoeken. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik heb tijdens deze dag nieuwe stappen gezet en ik heb interesse om de 4 verdiepingsdagen te gaan doen.
  AFP is een mooi cadeau voor je jezelf en aan de wereld. Het is fijn om jezelf te ontdekken in een veilige en respectvolle omgeving.

 26. Wilka Zelders

  Suzanne ik heb ook van jou genoten, samen met dat nieuwe mensenkind in je buik. En wat deed ie mee, nietwaar?

 27. Wilka Zelders

  Wat fijn om te lezen Eefke! Nu weet je dat je dit allemaal in je hebt en dat het veel dichter bij is dan je dacht 🙂 Maar wel dankzij je eigen moed om door een deur in die muur te maken en er doorheen te stappen. Fijn je te zien!

 28. Eefke

  Ik heb aan een kennismakingdag voor Art of Feminine Presence deelgenomen. Het was een bijzondere dag. Ik had er veel zin in maar vond het ook heel spannend. Een groep vrouwen die ik niet kende en waar ik mijn ervaring en verhaal mee zou delen. De eerste kennismakingsronde was meteen al heel speciaal en raakte mij tot diep van binnen. Ik heb geleerd van de verhalen van alle mooie vrouwen die er aanwezig waren en ik heb mezelf ruimte gegeven om mijn verhaal er te laten zijn. Voor dat laatste moest ik door een hele dikke muur bij mezelf heen maar het gaf zoveel opluchting en ruimte toen het er mocht zijn. Wilka en de andere vrouwen die aanwezig waren hebben deze ruimte gegeven. Voor mij was het een dag waar ik helemaal met mezelf bezig mocht zijn waar ik ook zeker weerstand heb gevoeld maar weer een stap verder ben gekomen bij mezelf. Ik kijk uit naar het vervolg van het programma!

 29. Suzanne

  Ik heb afgelopen weekend de Kennismakingsdag beleefd; wat een prachtige ervaring en een heerlijk cadeau voor jezelf! Heel veel dankbaarheid voor deze mooie dag ☺

 30. Ria

  Wow! Genieten, Inspirerend. Zo’n warm hart heb ik gekregen van alles bij elkaar. Meer vrouw zijn, meer kracht, meer mezelf zijn + verbinding, zusterschap, warmte, liefde.

 31. Adriana

  Deze cursus heeft me meer inzicht gegeven in mijn handelen. Het helpt je om je eigen potentie te ontwikkelen en ontdekken. Ik vind Aysha een hele mooie vrouw en hoe ze in haar kracht staat om dit door te geven.

 32. Marian

  Ik kan andere vrouwen aanraden deze cursus te doen, omdat iedere vrouw op zoek moet gaan naar hun passie. Ik heb deze vorm als erg prettig en zacht ervaren en zeker aan te bevelen om zich meer te openen. Aysha is een schat van een vrouw met veel inzicht en ingegeven kracht en wijsheid. Heeft een prettige stem om naar te luisteren en kan zelf ook goed luisteren. Geeft iedereen de nodige aandacht. De ruimte was bijzonder veilig en prettig warm. Een maandelijks bijeenkomen is fijn en de tijden zijn ook goed.

 33. Anne B.

  Het belangrijkste dat de Keizerin van Yin mij heeft gegeven is een zachte wijze van verdieping. Het brengt mij dichter bij mezelf. Het roept dan ook een boel emoties op, fijn uiteraard, want ik wil graag mijn rugzakje legen, al weet ik niet altijd gelijk hoe ik daarmee moet dealen. Ik leer er gewoon mee te zijn. Ik voel dat jij een echte energietovenares bent, die met heel veel liefde en helderheid op een hoge frequentie inzichten kan doorgeven of energie kan transformeren. Ik denk dat jouw trainingen diepe impact hebben (of nog meer kunnen hebben als ik het vaker doe, waardoor zaken inslijten).

 34. Sherina Ghafoerkhan

  Ik heb Wilka leren kennen tijdens de Teacher Training Art of Feminine Presence. De manier waarop Wilka haar organisatie talent inzet om dingen voor elkaar te krijgen is subliem. Ze is bovenal vriendelijk, zacht en krachtig tegelijk. Vanuit haar onderneming Shadeshifter maakt zij prachtige kunst van coherente energie. Ik heb reeds meerdere malen het effect hiervan mogen ervaren. Wilka is een vrouw die leeft vanuit haar passie en brengt haar dienstbaarheid op een liefdevolle manier in de wereld. Ze is een warm mens en ik ben dankbaar dat zij één van mijn YIN-sisters is!

 35. Annemieke Joy Barnhoorn

  Wilka is een krachtige, inspirerende vrouw die haar woorden waarmaakt. Ze combineert een mooie spiritualiteit met gegronde praktijk. Als je plezier wilt hebben, als je geïnspireerd en opgetild wilt worden, als je meer wilt weten over hoe een overvloedig leven te leiden op een vrouwelijke, co-creatieve manier, dan zou je naar haar workshops moeten gaan.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Upcoming events

Below are the upcoming events of ‘Krachtig èn Vrouwelijk’.
Navigate through the months or select an alternative view.