De Zeven Kunsten van De Keizerin van Yin

Dag 7 – The Art of Relaxing into being

Een vrouw die haar vrouwelijke essentie, kracht en wijsheid belichaamt, zonder manipulatie, kun je een Keizerin van Yin noemen.
Zij is een vrouwelijke leider, die zich niet alleen thuis voelt in zichzelf, maar ook haar hele omgeving in meer verbinding, zachtheid en sensitiviteit brengt.
Is dit jouw wens en potentie, geef haar dan een stevig fundament door de Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin te ontdekken en trainen:

• Zondag 20 september 2020: The Art of Feeling
• Zondag 11 oktober: The Art of Presence & Flexibility
• Zaterdag 7 november: The Art of Awakening & Growing Life Force Energy
• Zondag 8 november: The Art of Containment
• Zondag 29 november: The Art of Expansion
• Zondag 20 december: The Art of Sharing Life Force Energy
• Zondag 10 januari 2021: The Art of Relaxing into Being

Zonder deze basics, laten wij vrouwen ons te vaak verleiden om voor onze ervaringen – inclusief sex, werk, gezondheid en relaties – buiten onszelf te treden. Of we nemen de mannelijke aanpak. En daarmee geven we in feite onze werkelijke waarde op, terwijl de wereld juist nu behoefte heeft aan krachtige, wijze, verbonden vrouwelijke leiders. Thuis of in je werk, er wordt op jou gewacht.
De Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin biedt een programma in 7 stappen voor leidinggevende vrouwen die hun vrouwelijke essentie willen meenemen in leven en werk, zodat ze veel meer energie, passie en sensualiteit kunnen ervaren op een dagelijkse basis.

 

Zeven trainingsdagen

Het programma bestaat uit zeven dagen, waarbij je steeds een belangrijk aspect van jouw vrouwelijke basics zal gaan ervaren. Iedere dag zal gevuld zijn met oefeningen die niet alleen heilzaam en zelf-transformerend zijn, maar ook jouw vermogen tot genieten zullen vergroten. Dit opent het hart van de Keizerin van Yin.

De meeste oefeningen zul je ook thuis kunnen doen en meenemen in je eigen leven en relaties.

Deze training is vooral voor vrouwen die al ervaring hebben met lichaamswerk en zelfonderzoek. In de training werken we met oefeningen uit Art of Feminine Presence, tantra, Womb Wisdom en meer. We doen lichaamswerk, energiewerk en bewustzijnsontwikkeling. En hoewel het geen therapeutische groep is, zul je de kans krijgen veel oude patronen te transformeren.

De kracht van een kleine groep

Omdat we in dit programma diep gaan wil ik je een krachtige container bieden, waarin je veilig, vrij en met plezier kunt open gaan. Daarom houd ik deze groepen klein. Er kunnen maximaal 8 vrouwen mee doen!

Dag 7 – The Art of Relaxing into being

De allergrootste kwaliteit van een Keizerin van Yin, van een vrouwelijke leider, is dat ze kan zijn met wat IS. En weet te handelen van daaruit. Dus geen gevecht tegen wat is, geen ontkenning van wat is, maar alles wat er is meenemen bij het maken van haar keuzes.

Een vrouwelijke leider kan zeker handelen, dat weten alle moeders, alle juffen, alle verpleegsters, alle directrices, alle coaches, onderneemsters en alle soorten van performers. Maar het meest effectief is ze als ze in verbinding kan blijven met de situatie, met de betrokkenen en vooral met haar eigen wijsheid en intuïtie.

Dat het werkelijk zo eenvoudig mag en kan zijn, hebben wij vrouwen helaas niet geleerd, omdat wij leiderschap vooral associëren met het mannelijke model van leiderschap. Hoe het is om werkelijk te ontspannen in zijn in onze kracht en grootsheid is een kwaliteit die we steeds meer kunnen verfijnen.

Deze dag openen we ons om die kwaliteit van gewoon jezelf ZIJN te ervaren. Is het genoeg om mezelf te zijn? Is het boeiend om mezelf te zijn? Is het verrijkend om mezelf te zijn? Het antwoord op die vragen kan je alleen zelf ontdekken als je voldoende nieuwsgierig bent om het te proberen.

Met deze laatste trainingsdag sluiten we de cyclus af, opdat je kunt ontspannen in het vertrouwen dat je precies de juiste persoon bent, op de juiste plek, op het juiste moment. En dat alles wat je in de afgelopen training hebt ervaren en in jezelf hebt geopend ergens in jou een plek heeft gevonden en dat jij het zult herkennen wanneer je eraan toe bent het in je dagelijks leven toe te passen.

Uiteindelijk ben jij de enige die kan kiezen, en zelfs al zou je niets van deze training kunnen ‘onthouden’, dan zal je lijf je helpen nieuwe wegen in te slaan. Iedere volgende stap op je pad zal je dichter brengen bij je ware zelf. Welkom thuis prachtige vrouw, welkom thuis waardevol mens.

Financiële bijdrage
Jouw financiële bijdrage aan deze zeven dagen is: € 795,00 i.p.v. € 875,00. 

Vroegboekkorting
Wanneer je inschrijft en betaalt vóór 1 augustus 2020, betaal je slechts € 695,00!

Bedrijfsfactuur
Het is mogelijk een factuur op naam van je bedrijf te ontvangen ‘vrouwelijk leiderschap training’. In dat geval komt er nog 21% BTW bij.

Annuleringsregeling
Wij hebben een annuleringsregeling waarvan we je bij inschrijving (of bij aanvraag) graag op de hoogte brengen.

De Tempel van de Keizerin van Yin

Na het volgen van deze zeven dagen ben je welkom om eens in de zes weken terug te komen in de Tempel van de Keizerin van Yin, om je vermogens verder te ontwikkelen, dieper te helen en om het geleerde verder samen te verdiepen en elkaars ondersteunende getuige te zijn.

Deze regelmatige bijeenkomsten maken het makkelijker om je verbinding met je innerlijke Keizerin te onderhouden en je Ziel te blijven voeden.

Aanmelding Keizerin van Yin

Hier kun je je inschrijven voor jouw deelname aan de training De Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin.
  • Hier kun je laten weten dat je met vragen zit en met mij wilt overleggen. Laat in dat geval ook even weten wanneer we jou het beste kunnen bereiken.