De Zeven Kunsten van De Keizerin van Yin

Dag 6 – The Art of Sharing Life Force Energy

Een vrouw die haar vrouwelijke essentie, kracht en wijsheid belichaamt, zonder manipulatie, kun je een Keizerin van Yin noemen.
Zij is een vrouwelijke leider, die zich niet alleen thuis voelt in zichzelf, maar ook haar hele omgeving in meer verbinding, zachtheid en sensitiviteit brengt.
Is dit jouw wens en potentie, geef haar dan een stevig fundament door de Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin te ontdekken en trainen:

• Zondag 20 september 2020: The Art of Feeling
• Zondag 11 oktober: The Art of Presence & Flexibility
• Zaterdag 7 november: The Art of Awakening & Growing Life Force Energy
• Zondag 8 november: The Art of Containment
• Zondag 29 november: The Art of Expansion
• Zondag 20 december: The Art of Sharing Life Force Energy
• Zondag 10 januari 2021: The Art of Relaxing into Being

Zonder deze basics, laten wij vrouwen ons te vaak verleiden om voor onze ervaringen – inclusief sex, werk, gezondheid en relaties – buiten onszelf te treden. Of we nemen de mannelijke aanpak. En daarmee geven we in feite onze werkelijke waarde op, terwijl de wereld juist nu behoefte heeft aan krachtige, wijze, verbonden vrouwelijke leiders. Thuis of in je werk, er wordt op jou gewacht.
De Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin biedt een programma in 7 stappen voor leidinggevende vrouwen die hun vrouwelijke essentie willen meenemen in leven en werk, zodat ze veel meer energie, passie en sensualiteit kunnen ervaren op een dagelijkse basis.

 

Zeven trainingsdagen

Het programma bestaat uit zeven dagen, waarbij je steeds een belangrijk aspect van jouw vrouwelijke basics zal gaan ervaren. Iedere dag zal gevuld zijn met oefeningen die niet alleen heilzaam en zelf-transformerend zijn, maar ook jouw vermogen tot genieten zullen vergroten. Dit opent het hart van de Keizerin van Yin.

De meeste oefeningen zul je ook thuis kunnen doen en meenemen in je eigen leven en relaties.

Deze training is vooral voor vrouwen die al ervaring hebben met lichaamswerk en zelfonderzoek. In de training werken we met oefeningen uit Art of Feminine Presence, tantra, Womb Wisdom en meer. We doen lichaamswerk, energiewerk en bewustzijnsontwikkeling. En hoewel het geen therapeutische groep is, zul je de kans krijgen veel oude patronen te transformeren.

De kracht van een kleine groep

Omdat we in dit programma diep gaan wil ik je een krachtige container bieden, waarin je veilig, vrij en met plezier kunt open gaan. Daarom houd ik deze groepen klein. Er kunnen maximaal 8 vrouwen mee doen!

Dag 6 – The Art of Sharing Life Force Energy

Vrijwel ieder mens wil liefde delen, ook een Keizerin. We zijn gemaakt om te delen, of dat nu is met een iemand, met collega’s, buren, de natuur of de mensheid als geheel. De beste vrouwelijke leider is zij die haar liefde genereus kan delen, terwijl ze zichzelf niet verliest.

Tijdens de vorige trainingsdagen heb je geleerd hoe je jezelf kunt voelen, hoe je aanwezig kunt blijven bij jezelf onder alle (wisselende) omstandigheden, hoe je levensenergie kunt genereren, behouden en laten uitdijen en nu ga je ontdekken hoe je dit vervolgens kunt delen.

Juist in het delen worden we uitgedaagd om bij ons eigen middelpunt te blijven en van daaruit te laten komen wat klopt. Hoe vaak maak jij het mee dat je ineens meer met de ander bezig bent dan met wat jij zelf nu eigenlijk voelt. Terwijl je eigenlijk niet kunt ontvangen wat de ander jou wil geven als jij zelf niet thuis bent om de deur te openen en je cadeau uit te pakken.

Op deze dag ga je ontdekken hoe het zou zijn als je zoveel geniet van ontvangen dat jouw gevoel van liefde en genot als vanzelf gaat overstromen. Ontvangen verandert vanzelf in geven en geven in ontvangen. Dan stopt het denken en kom je in ‘de flow’.

Dat dit niet helemaal vanzelf gaat, en dat je daarbij alle eerder ontdekte kunsten van de Keizerin van Yin wilt toepassen, ontdek je dan ook vanzelf. Om liefde en energie te delen met een ander is het nodig om:

  • te voelen
  • te kunnen terugkeren bij jezelf ook als je ervandaan bent geraakt
  • zelfstandig de poort naar levensenergie open te kunnen zetten en houden
  • steeds voldoende energie te kunnen behouden en haar moeiteloos te laten expanderen

Uiteraard is dit een ontwikkelingsweg, maar vandaag leg je dit paadje aan, of maak je je bestaand paadje breder. Het is een dag om te genieten van verbinding met liefde, vreugde en gemak.

Financiële bijdrage
Jouw financiële bijdrage aan deze zeven dagen is: € 795,00 i.p.v. € 875,00. 

Vroegboekkorting
Wanneer je inschrijft en betaalt vóór 1 augustus 2020, betaal je slechts € 695,00!

Bedrijfsfactuur
Het is mogelijk een factuur op naam van je bedrijf te ontvangen ‘vrouwelijk leiderschap training’. In dat geval komt er nog 21% BTW bij.

Annuleringsregeling
Wij hebben een annuleringsregeling waarvan we je bij inschrijving (of bij aanvraag) graag op de hoogte brengen.

De Tempel van de Keizerin van Yin

Na het volgen van deze zeven dagen ben je welkom om eens in de zes weken terug te komen in de Tempel van de Keizerin van Yin, om je vermogens verder te ontwikkelen, dieper te helen en om het geleerde verder samen te verdiepen en elkaars ondersteunende getuige te zijn.

Deze regelmatige bijeenkomsten maken het makkelijker om je verbinding met je innerlijke Keizerin te onderhouden en je Ziel te blijven voeden.

Aanmelding Keizerin van Yin

Hier kun je je inschrijven voor jouw deelname aan de training De Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin.
  • Hier kun je laten weten dat je met vragen zit en met mij wilt overleggen. Laat in dat geval ook even weten wanneer we jou het beste kunnen bereiken.