Oud & Nieuw Celebration

Wil je samen met anderen het nieuwe jaar vreugdevol inluiden?!

Verwacht een avond vol sprankeling, verbinding, openhartige mensen, presentie en zachte ontmoetingen. Een nieuwjaarsfeest voor iedereen die zich verbonden voelt met de nieuwe tijd en de behoefte voelt om samen te komen en van elkaars aanwezigheid te genieten. Deel jouw licht, deel jouw liefde en laten we het leven dansen!

Oudejaarsavond is een bijzonder moment. Een moment om het wonderlijke van het leven met elkaar ruimhartig te vieren. We creëren met elkaar een bewust feest van liefde, innerlijk vuur en verbinding. Met rond middernacht een ceremonie en verder: veel dansen, diner, ontmoetingen en meditatie.

Om 16 uur is de ontvangst door het team van Djoj en aansluitend kun je een dansworkshop kiezen om mee te starten. Er is een prachtig team van facilitators die jouw meenemen om er met elkaar een heel feestelijke avond van te maken. Na het gezamenlijk diner kun je kiezen uit een ontspannend klankbad of een geleide meditatie voor de activering van de frequenties van de Nieuwe Aarde. Rond middernacht begeleiden we je in een transitie ceremonie …en het nieuwe jaar beginnen we dansend op groovy, ecstatic beats. Happy 2019!

 

PROGRAMMA

16.00 uur: Ontvangst door het team van Djoj
17.00 uur: Dansworkshop Biodanza met Brenda van Broekhoven
Liefde is wat ons beweegt – De kracht van liefde is groots en laat je je wildste en mooiste voornemens realiseren. We dansen met elkaar het paradijs op aarde.
17.00 uur: Trancedans workshop met Mark Hoek (Wolf Fire)
Een reis naar binnen – Om te verbinden met wat wezenlijk is en los te laten wat voorbij is. Trancedans is een geblinddoekte dans die je in een verruimde staat van bewustzijn brengt.
19.30 uur: Djoj Diner
22.00 uur: Klankbad/ligconcert met Onno van Tongeren
The space in between – een tijd om te pauzeren in de klank van de kanun, water drums, duimpiano, fluit en meer. Onno van Tongeren speelt in het hier en nu. 

Laat je liefdevol begeleiden.
22.00 uur: Activatie-meditatie

 met Wilka Zelders (Aysha Free Spirit)
Activeer de frequenties van de Nieuwe Aarde – Wilka neemt je mee in een energie meditatie waarbij we een krachtig veld van hoge energie neerzetten, dat ons zal ondersteunen al onze Zielendromen te manifesteren.
23.00 uur: Ontmoetingen, drankje en samenzijn in de bar
23.30 uur: Middernacht Ceremonie door Brenda & Wilka
Met elkaar maken we de transitie naar 2019. A happy new year!!!
00.15 uur Ecstatic Dance met DJ Petro van de Pas, let’s dance!!! Feestelijk & groovy.
01.30 uur: Liefdevolle eindcirkel om met elkaar af te ronden.

 

Kom! Deel jouw spirit met gelijkgestemden en begin 2019 feestelijk!

Prijs: €85,- Inclusief workshops, diner, diverse drankjes, koffie/thee.
Vroegboekprijs is €75,- tot en met 2 december.

Geef je nu op via www.djoj.nl en ontvang je deelname bewijs per email.
Er zijn maximaal 100 plaatsen.

|||::
Antony Duyklaan 5-7, Rotterdam

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *