Ontdek je energetische vermogens

ontsluit je kracht en activeer je bestemming

Premiëre van het Handboek Energetische Basiskennis in België
Op de lezing getuigt Wilka hoe belangrijk het in deze tijd is om bij je energetische potentieel te komen. Het is makkelijker dan je denkt, maar je moet wel weten hoe energie voor jou werkt.

Zo beschikt de mens over een soort batterij systeem, waardoor je in principe altijd genoeg energie tot je beschikking hebt om een scheppend wezen te zijn.

Dit batterij systeem is gekoppeld aan een informatiesysteem – een soort GPS – waardoor je bovendien de juiste richting kunt kiezen.

Het zijn jouw chakra’s die deze beide systemen verbinden.

“Je hoeft er niet langer van te dromen hoe je jouw kracht èn bestemming kunt activeren, je kunt het nu ook werkelijk doen.”

Tijdens de lezing gaat Wilka ons uitleggen hoe dat zit en hoe je deze systemen kunt leren gebruiken op een manier die zowel effectief als heerlijk voelt.

Niet alleen kan je dan veel meer bereiken, maar vooral ook met veel meer gemak en plezier.
En precies afgestemd op wat er nodig is, zodat ook je omgeving mee geniet.

Omdat Wilka van interactiviteit houdt, laat ze je meteen ervaren hoe die kracht – die jouw ware macht is – in jou voelt.

Wil je hier bij zijn, neem dan contact op met de organisator Hugo van Verdegem
Zie voor alle praktische informatie onderaan de pagina.

Deze lezing is een voorproefje op de dagworkshop ‘Ontdek je eigen buikkracht – Activeer je eerste Centrum van Kracht’ van de volgende dag, waarbij we door middel van veel praktische oefeningen de batterij voor ons fundament, oftewel ons eerste Centrum van Kracht – de buik – gaan leren voelen, activeren en onderhouden.

|||::
Achiel Van Ackerplein 3, 8000 Brugge, België