Activeer je eerste centrum van Kracht

Een workshop om je in contact te brengen met de inherente manifestatiekracht die je in je hebt.
Tijdens deze dag zul je niet alleen verwonderd worden over je eigen inherente buikkracht, maar zul je ook voldoende inspiratie mee krijgen ermee door te gaan in je verdere leven. Er is niets heerlijkers dan te gaan vertrouwen op je eigen kracht en vermogen.

Bij voldoende belangstelling volgen ook nog twee workshops waarbij we het tweede (Hart) en derde (hoofd) Centrum van Kracht zullen activeren.

Ook kun je de avond tevoren naar de lezing “Ontdek je energetische vermogens’ door Wilka Zelders, waarbij ze tevens haar Handboek Energetische Basiskennis voor het eerst in België ten doop zal houden.

Voor inschrijven en meer informatie, neem contact op met de organisator: Hugo van Verdegem. Zie hieronder voor meer details.

Daadkrachtig op weg

De meeste pioniers, healers, lichtwerkers en al die andere ‘buitenbeentjes’ weten dat ze hier niet zijn om “another brick in the wall’ te zijn, maar omdat ze een bestemming hebben, die verder gaat dan netjes inpassen en overleven. In ons Hart weten we dat er een andere manier van samenleven mogelijk is èn dat wij hier zijn om dit mogelijk te maken.

Maar zoals je waarschijnlijk ook al hebt ontdekt is het niet genoeg om alleen maar te dromen van die nieuwe werkelijkheid; je hebt ook daadkracht nodig.

Je moet als het ware in je auto stappen, je GPS instellen, je tank volgooien en vervolgens gas geven en op weg gaan.
Om te leren autorijden krijgen we wel les, maar heb jij ooit echt geleerd om je eigen menselijke voertuig bewust te leren bedienen?

Als jij voelt dat het tijd is om in beweging te komen en dat wat in je Hart en visioenen leeft ook echt te manifesteren, dan heb je de energie van je eerste Centrum van Kracht – je buik – nodig.

Activeer je buikkracht

Zonder je eigen buikkracht kom je helaas nergens. Bovendien blijf je dan te gevoelig voor invloeden van buitenaf, die jou steeds weer van je paadje lijken af te duwen. Je aandrijvingsvermogen en je veiligheid vind je ònder je navel en niet zozeer in je hoofd of hart. Wanneer we onszelf daarin weten te gronden, kan onze inspiratie ook werkelijkheid worden.

In de workshop zal Wilka je door middel van veel praktische oefeningen helpen om weer met dit gebied in contact te komen. Het belangrijkste is dat we de levensenergie in het eerste Centrum van Kracht weer gaan activeren, onder andere door letterlijk het lichaam in beweging te brengen.

 

“Dit wordt een speelse, diepgaande en verbindende dag, waarin ook een aantal blokkades zullen worden opgelost.”
Weet jij waarom jij hier bent?

Omdat het hele Universum jou hier wilde hebben!
Iemand met precies die combinatie van mogelijkheden die jij hier nu belichaamt.

Met andere woorden:

jij bent hier omdat jij JIJ bent.

Om daarnaar te kunnen leven heb je niet alleen je dromen en je gevoeligheid nodig, maar ook de kracht om jezelf te manifesteren.

|||::
Achiel Van Ackerplein 3, 8000 Brugge, België