De Zeven Kunsten van De Keizerin van Yin

Dag 2 – The Art of Presence & Flexibility

Een vrouw die haar vrouwelijke essentie, kracht en wijsheid belichaamt, zonder manipulatie, kun je een Keizerin van Yin noemen.
Zij is een vrouwelijke leider, die zich niet alleen thuis voelt in zichzelf, maar ook haar hele omgeving in meer verbinding, zachtheid en sensitiviteit brengt.
Is dit jouw wens en potentie, geef haar dan een stevig fundament door de Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin te ontdekken en trainen:

• Zondag 20 september 2020: The Art of Feeling
• Zondag 11 oktober: The Art of Presence & Flexibility
• Zaterdag 7 november: The Art of Awakening & Growing Life Force Energy
• Zondag 8 november: The Art of Containment
• Zondag 29 november: The Art of Expansion
• Zondag 20 december: The Art of Sharing Life Force Energy
• Zondag 10 januari 2021: The Art of Relaxing into Being

Zonder deze basics, laten wij vrouwen ons te vaak verleiden om voor onze ervaringen – inclusief sex, werk, gezondheid en relaties – buiten onszelf te treden. Of we nemen de mannelijke aanpak. En daarmee geven we in feite onze werkelijke waarde op, terwijl de wereld juist nu behoefte heeft aan krachtige, wijze, verbonden vrouwelijke leiders. Thuis of in je werk, er wordt op jou gewacht.
De Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin biedt een programma in 7 stappen voor leidinggevende vrouwen die hun vrouwelijke essentie willen meenemen in leven en werk, zodat ze veel meer energie, passie en sensualiteit kunnen ervaren op een dagelijkse basis.

 

Zeven trainingsdagen

Het programma bestaat uit zeven dagen, waarbij je steeds een belangrijk aspect van jouw vrouwelijke basics zal gaan ervaren. Iedere dag zal gevuld zijn met oefeningen die niet alleen heilzaam en zelf-transformerend zijn, maar ook jouw vermogen tot genieten zullen vergroten. Dit opent het hart van de Keizerin van Yin.

De meeste oefeningen zul je ook thuis kunnen doen en meenemen in je eigen leven en relaties.

Deze training is vooral voor vrouwen die al ervaring hebben met lichaamswerk en zelfonderzoek. In de training werken we met oefeningen uit Art of Feminine Presence, tantra, Womb Wisdom en meer. We doen lichaamswerk, energiewerk en bewustzijnsontwikkeling. En hoewel het geen therapeutische groep is, zul je de kans krijgen veel oude patronen te transformeren.

De kracht van een kleine groep

Omdat we in dit programma diep gaan wil ik je een krachtige container bieden, waarin je veilig, vrij en met plezier kunt open gaan. Daarom houd ik deze groepen klein. Er kunnen maximaal 8 vrouwen mee doen!

Dag 2 – The Art of Presence & Flexibility

Als vrouw weet jij dat het leven ieder moment weer anders is, en dat wat je gister als waarheid voelde, vandaag alweer veranderd kan zijn. Jij bent niet wispelturig…. je bent zoals de natuur en het leven zelf, zoals de maan, de sterren, de rivieren en de seizoenen: verandering. En jij hebt alles in je om dat te kunnen hanteren.

Als jij dat aanneemt, kan zowel jijzelf als de wereld om je heen ontspannen. Daarom noem ik dit de kunst van jouw flexibiliteit. Het geeft je het vermogen snel van koers te veranderen als dat nodig is. Maar om dat te kunnen doen is het belangrijk dat je het met je hele wezen voelt en daardoor de autoriteit hebt waarmee je dit kunt uitstralen.

Alleen door aanwezig te zijn in het centrum van je lijf (je buik) – op de plek en in het moment waarin je werkelijk bent – weet je of wat je hoofd en/of hart je vertellen ook klopt met wat er op dit moment gewenst en mogelijk is. Dan wordt jouw vrouwelijke kracht een bron van vertrouwen voor zowel jezelf als je omgeving en kan de eeuwige twijfel aan jezelf en je vermogen langzaam oplossen.

Op deze dag leer je wat het betekent om aanwezig te blijven bij wat er dan ook is, in plaats van snel te proberen het te veranderen, weg te stoppen of te veroordelen. Het volle leven durven aannemen geeft niet alleen jou kracht, maar maakt het ook voor je omgeving heel aantrekkelijk om bij je te zijn. Dit gebeurt wanneer jij als vrouw de kwaliteiten van aanwezigheid en flexibiliteit durft aan te nemen.

Tijdens deze dag gaan we de basis leggen voor de bereidheid om een Keizerin te zijn, in verbinding met alles in haar leven.

Financiële bijdrage
Jouw financiële bijdrage aan deze zeven dagen is: € 795,00 i.p.v. € 875,00. 

Vroegboekkorting
Wanneer je inschrijft en betaalt vóór 1 augustus 2020, betaal je slechts € 695,00!

Bedrijfsfactuur
Het is mogelijk een factuur op naam van je bedrijf te ontvangen ‘vrouwelijk leiderschap training’. In dat geval komt er nog 21% BTW bij.

Annuleringsregeling
Wij hebben een annuleringsregeling waarvan we je bij inschrijving (of bij aanvraag) graag op de hoogte brengen.

De Tempel van de Keizerin van Yin

Na het volgen van deze zeven dagen ben je welkom om eens in de zes weken terug te komen in de Tempel van de Keizerin van Yin, om je vermogens verder te ontwikkelen, dieper te helen en om het geleerde verder samen te verdiepen en elkaars ondersteunende getuige te zijn.

Deze regelmatige bijeenkomsten maken het makkelijker om je verbinding met je innerlijke Keizerin te onderhouden en je Ziel te blijven voeden.

Aanmelding Keizerin van Yin

Hier kun je je inschrijven voor jouw deelname aan de training De Zeven Kunsten van de Keizerin van Yin.
  • Hier kun je laten weten dat je met vragen zit en met mij wilt overleggen. Laat in dat geval ook even weten wanneer we jou het beste kunnen bereiken.